Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na taki serwer powinno być 1500 a nie 500. Pierwszy Lets play sie wrzucaaa.

Serwer dopiero wystartował, niektórzy mogli jeszcze nie słyszeć o reaktywacji, bądź nie mieli okazji ściągnąć bo nie mają internetu / dostępu do komputera ze względu na pracę bądź ferie. 

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skraszował się plik z dropem, już wszystko normalnie, żadnych bryłek na serwerze nie ma.

Tak, tak jak odpalisz plik z plikiem którego nie ma to serwer się nie włączy ^^

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

Tak, tak jak odpalisz plik z plikiem którego nie ma to serwer się nie włączy ^^

Metin jest inny, on Ci nie powie co jest źle, sam musisz się domyślić, a nie wskaże Ci brakującego nawiasu, jak w językach programowania.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Witajcie,

w nocy z piątku na sobotę o godzinie 3:00 odbędzie się przerwa techniczna mająca na celu poprawić błędy oraz wprowadzić Event Walentynkowy. Przerwa potrwa ok. 45min - 1 godzinę i po niej zostaną przedstawione w temacie jej wyniki. W tym okresie będzie występował błąd "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło" ze względu na dezaktywację kont podczas tej przerwy technicznej i każdej następnej.

Opublikowano

Po uruchomieniu patchera itp odpala sie okienko kilkam 2 razy ok (sa tam jakies informacje) po czym otwiera sie okno ktore odrazu znika.
Jakies pomysly co moze byc nie tak?

(robilem dzis formata wiec moze czegos nie mam)

rYD9JSA.png

Opublikowano

Witajcie,

w nocy z piątku na sobotę o godzinie 3:00 odbędzie się przerwa techniczna mająca na celu poprawić błędy oraz wprowadzić Event Walentynkowy. Przerwa potrwa ok. 45min - 1 godzinę i po niej zostaną przedstawione w temacie jej wyniki. W tym okresie będzie występował błąd "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło" ze względu na dezaktywację kont podczas tej przerwy technicznej i każdej następnej.

Człowiek chciał pograć jak mniej ludzi jest i wszystko pójdzie w pizdu :D

Serwer oczywiście polecam, jeden z najlepszych o ile nie najlepszy :)

Po uruchomieniu patchera itp odpala sie okienko kilkam 2 razy ok (sa tam jakies informacje) po czym otwiera sie okno ktore odrazu znika.

Jakies pomysly co moze byc nie tak?

(robilem dzis formata wiec moze czegos nie mam)

Spróbuj frameworki zainstalować :)

Opublikowano

Człowiek chciał pograć jak mniej ludzi jest i wszystko pójdzie w pizdu :D

Serwer oczywiście polecam, jeden z najlepszych o ile nie najlepszy :)

Spróbuj frameworki zainstalować :)

Mam frameworka 4.5 i c++ costam pack 2010 2008 i 2013, cos jeszcze moglbym sprobowac?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Mam frameworka 4.5 i c++ costam pack 2010 2008 i 2013, cos jeszcze moglbym sprobowac?

Daj zdjęcie błędu

Na razie gra się całkiem dobrze.

Tylko usuńcie wejście w pt na dungi, przynajmniej te nisko poziomowe  :angry:

Na Górę Wspaniałych właśnie zmieniamy to :)

­

-----------------

Wyniki przerwy technicznej:

- Uruchomiono Event Walentynkowy, który wkrótce będzie rozpisany

- Poprawiono Azraelusia i Azraelusia+

- Usunięto wymóg posiadania grupy na Górze Wspaniałych

- Medal Konny można czytać jeden po drugim przy niepomyślnym przeczytaniu

- Oraz kilka innych kosmetycznych zmian.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

To start już był?! :O

Znowu bęfzie tak łatwo o IS? Nie oszukujmy się - przed ''reaktywacją'' wystarczyło trochę chęci, aby mieć stroje, kolorowe mycki, wierzchowce. Jeżeli chcecie utrudnić grę, to usuńcie te wszystkie pierscionki..

Serwer polecam, grałem (dawno) było fajnie ibez bugów. Pierwszy raz miałem full IS bez wydanej złotówki.

Opublikowano

Zaczynam grę tutaj i mam parę pytań.
Czy trzeba zatrzymać się w łatwych lochu małp i nadropić sobie tych medali, czy są otworzone średnie i trudne lochy ?
Czy z tradycyjnych fms/rib przerabia się na inną broń ? Gdyż w prezce są pokazane jakieś inne bronie exp.
Tak samo jest z trutą ? I skąd truta? only riper ?

Opublikowano

Jak się Gra? I Czy jest Ten Cały Adaś w team?

Gra się po prostu zaj*biście, ale czego można było się spodziewać :) 

Ludzi jak na 6 ch i tp do każdego miasta jest w chu

837371446280124127260.png
Opublikowano

Zaczynam grę tutaj i mam parę pytań.

Czy trzeba zatrzymać się w łatwych lochu małp i nadropić sobie tych medali, czy są otworzone średnie i trudne lochy ?

Czy z tradycyjnych fms/rib przerabia się na inną broń ? Gdyż w prezce są pokazane jakieś inne bronie exp.

Tak samo jest z trutą ? I skąd truta? only riper ?

­Jest trudny i średni loch :v

Tak, przerabia się.

Tak, truta ze szkaty ripa, z niebieskiej śmierci i jeszcze czegoś chyba.

tenor.gif

Opublikowano

Tylko ja tam słabo z hajsem mam ? : >  Żeby ulepszyć fms to trzeba uj hajsu a brakuje, dodatkowo skad wezme bodzie bo troche drogie u handlarki : P

Opublikowano

Tylko ja tam słabo z hajsem mam ? : >  Żeby ulepszyć fms to trzeba uj hajsu a brakuje, dodatkowo skad wezme bodzie bo troche drogie u handlarki : P

Rób misje, będziesz miał hajs. Bodzie są łatwo dostępne, wystarczy podropić :0­

tenor.gif

Opublikowano

ale was coś popie.rdoliło z tymi % na ulepszenie 7/8/9

dajcie opcje ignora w metinie, ze nie widze co pisze dana osoba na czacie, bo chce zblokowac pana wyzej

Opublikowano

ale was coś popie.rdoliło z tymi % na ulepszenie 7/8/9

dajcie opcje ignora w metinie, ze nie widze co pisze dana osoba na czacie, bo chce zblokowac pana wyzej

­Masz zwoje boga smoków, które dają +10% na ulepszenie i event, podczas którego można metale zdobyć, tak więc trudno nie jest. A FMS'y +9 mieli już wczoraj po 22 ^^

tenor.gif

Opublikowano

­Masz zwoje boga smoków, które dają +10% na ulepszenie i event, podczas którego można metale zdobyć, tak więc trudno nie jest. A FMS'y +9 mieli już wczoraj po 22 ^^

wez spierdalaj prosze, c**j w te fmsy - zobaczysz jak na epikach bedziesz ulepszac

Opublikowano

Może dlatego, że pokupowali sobie mnóstwo Bodzi za hajs z brylek?

Opublikowano

jak brylki byly pousuwane odrazu

Opublikowano

Nie ma żadnych bryłek na serwerze? O czym ty znowu bredzisz?

Procent na ulepszenie jest podobny jak na poprzedniej edycji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...