Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Owszem dokładnie tak jest z prowizją, lecz trzeba jeszcze pod uwagę wziąć to, że nie każdy gracz Metina ma konto bankowe, dlatego też takie a nie inne ceny.

Nie rozumiem pierwszego zdania twojej wypowiedzi kompletnie. Od kiedy "dobry serwer" ma wyznaczać ceny w item shopie? Odgrzany kotelcik? K***a, przecież jak byk na początku prezentacji piszę o Reworku serwera, nie czytałem, ale się wypowiem.

Przestał się nam zgadzać, dlatego robimy rework serwera, oddając 100% zakupionych SM+ dając bonusy dla graczy z topki, no pewnie. Gdybyśmy lecieli na hajs powstałby nowy serwer, na którym IS byłby droższy i nic byśmy nie oddawali.

Uciekli? Administracja była cały czas przez działanie serwera, jedyna zmiana to odejście Adasia, dołączenie Feeziego do ekipy i obecnie 3 nowych Moderatorów Gry.

Jeżeli po raz kolejny nie masz pojęcia na dany temat nie wypowiadaj się, bo zaczynasz nie tylko mnie irytować.

Chcesz pogadać zapraszam na ts.cradosmt2.pl - mam jeszcze z 1h czasu do urodzin, później dopiero późnym wieczorem.

Zapewne nie wbijesz, bo osoby twojego pokroju są "mocne" tylko w pisaniu bzdur nie mających pokrycia w rzeczywistości na forum.

PS. Nieważne ile stał, ale jak serwery ludzie robią na tydzień i potem się śmieją w twarze graczom to jest dobrze? Nie zauważyłem twoich postów tam obrońco serwerów!

No NAPRAWDE jestem pod wrażeniem Twojego wypracowania, wbiłem na team speka ale niestety nikogo nie ma. 4 osoby na cały team speak, natomiast slotow 100. Na innych serverach to są 3 gildie i cały team speak zajęty. Naprawdę dużo musicie płacić na miesiąc żeby go opłacić, pewnie dokładacie do interesu bo ceny w is są za niskie.

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No NAPRAWDE jestem pod wrażeniem Twojego wypracowania, wbiłem na team speka ale niestety nikogo nie ma. 4 osoby na cały team speak, natomiast slotow 100. Na innych serverach to są 3 gildie i cały team speak zajęty. Naprawdę dużo musicie płacić na miesiąc żeby go opłacić, pewnie dokładacie do interesu bo ceny w is są za niskie.

Dziękuję, niestety nie mam już teraz czasu, ponieważ mam urodziny i jak mówiłem późny wieczór będą na ts więc zapraszam.

TeamSpeak'a nie musimy opłacać, akurat ale na inne wydatki 3k zł miesięcznie masz?

Czemu znowu zgrywasz znawcę? Sama grafika do gry / prezentacja kosztowała blisko 700 zł, to tylko jednorazowy wydatek.

Na te 3000 złotych składa się reklama / opłacenie maszyny pod www / serwer / zapasowy serwer / testowy serwer.

Mam podawać dokładne ceny, czy dalej będziesz zgrywał technika z MPC, który o niczym nie ma pojęcia.

Dalej się czepiaj IS, polecam zajrzeć na inne serwery - Balmora / Ravia i zobaczyć ceny :)\

PS. Zapomniałem, że na TS gramy w Metina, dlatego takie opłaty wchodzą ;x

@ Edit

Jednak nie dam rady, zapraszam wieczorem na TS - późne godziny wieczorne - z chęcią pogadam z tak szanowanym technikiem i znawcą serwerów Metin2 - może się czegoś nauczę.

Opublikowano

Trochę bez sensu ta beta.. Wbijasz i expisz, a za kilka dni tego nie będzie.. Więc tylko marnowanie czasu. Na beta mogliście dać wszystko na full w sklepach i itp, aby gracze zobaczyli czy będzie warto grać, a tak to lipa, bo wbije na beta, wyexpie 100lv i to pójdzie na marne.

Opublikowano

Trochę bez sensu ta beta.. Wbijasz i expisz, a za kilka dni tego nie będzie.. Więc tylko marnowanie czasu. Na beta mogliście dać wszystko na full w sklepach i itp, aby gracze zobaczyli czy będzie warto grać, a tak to lipa, bo wbije na beta, wyexpie 100lv i to pójdzie na marne.

Bodajże od jutro będzie specjalny handlarz beta :P

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

A potem płacz gdy na oficjalnym starcie może wystąpić błąd z expem ponieważ lapsy chciały sobie pvp w m1 porobić zamiast testować serwer.

Nie okazuj swojego poziomu betonu publicznie na forum, robisz wstyd swoim rodzicom i sobie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Grałem na pierwszej odsłonie, naprawdę warto u nich zagrać starają się chłopaki np z Kirkiem bardzo szybko się dogadasz, można porozmawiać o różnych pierdołach, sh4ke mógłby troszkę bardziej pomóc i nie nadupcać tyle w lola :D, od strony technicznej niczego nie można im zarzucić :P

A co do tych ludzi co tak pie***** o przekrętach i o IS'ie j*b**** się w łeb, na tych waszych balmorkach, gównach od isamu jest najwięcej przekrętów nie wspomnę o cenach w IS :), to na nich możecie mówić że wyłudzają hajs, tutaj IS nie jest drogi, i lepiej że droższy niż na s1 :)

Opublikowano

A potem płacz gdy na oficjalnym starcie może wystąpić błąd z expem ponieważ lapsy chciały sobie pvp w m1 porobić zamiast testować serwer.

Nie okazuj swojego poziomu betonu publicznie na forum, robisz wstyd swoim rodzicom i sobie.

A po co mnie obrażasz? Wydałem tylko swoją opinie tępaku p********y. Wstydzić się to może twoja matka, bo k***a cię urodziła. D****a j****a :)

Opublikowano

Wątpię żeby Wam ten serwer wypalił ponieważ większość osób co lubi hardy gra już na ...
tak tak.. wiem że to "medium" jednak w rzeczywistości będzie on postrzegany jako HARD
Po drugie nie ma tu niczego ciekawego poza estetyczną prezentacją.

pijoona

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Wątpię żeby Wam ten serwer wypalił ponieważ większość osób co lubi hardy gra już na ...

tak tak.. wiem że to "medium" jednak w rzeczywistości będzie on postrzegany jako HARD

pijoona

Z tego co wiem to ta większość się zraziła do tego serwera, zależy czy na myśli masz większość, czyli twoich 20 znajomych czy serio większość.

Raport poszedł, spadaj na Balmorę, bo mnie ten serwer nie obchodzi totalnie. Jest to Medium i to ci każdy potwierdzi, nawet nie grałeś na serwerze. Kto postrzega Cradosa jako Hard'a, bo ja takiej osoby nie znam.

Faktycznie na Balmorze jest ciekawiej, więcej nowości i innowacji, tutaj nic nie ma i wszystko z MPC...

Pjona i nie pisz tu już nic więcej błagam.

Opublikowano

pijoona

Zauważyłem, że w każdym temacie jakim się znajdujesz oprócz balm*** je krytykujesz nawet nie wchodząc na serwer, nie posiadając informacji ile stał, ile miał graczy i jak się prezentował. Pierwsza odsłona wypadła znakomicie. 

@Edit

Zapomniałem dodać, że na Bal*morze, nie ma praktycznie żadnych nowości.  xD

Opublikowano

pijoona

Gościu idź na bal.. tam gdzie grasz ;-; napisałeś już 1 komentarz i na ch*j dalej spamujesz?

Co do bety to lepiej testować teraz niż potem jak każdy wbije sobie max lvl i będzie siedział w m1 bijąc się

Opublikowano

pijoona

A ja gram tylko na hardach :>

Szczególnie na takich serwerach jak ten.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Widzę, że wierzysz w bajki. A jak Ci powiem, że dostałem fms'a na globalu od Administratora ze średnimi 50000% to mi uwierzysz?

Ja bym nie uwierzył, tylko jakby były 32767 ;/

Ile jest % na fms+9?

tenor.gif

Opublikowano

pijoona

Szczerze mówiąc Crados nie odstaje od innych serwer, a nawet ich przewyższa no bo jakby popatrzeć balmora s2 zrobili mega harda i gra z 200 osób, o ravii już wgl nie wspomnę kopia s1 a nowością dla nich jest grota v2 pomijam fakt że ich serwer jest na poziomie max 2k9 bo w 2010r już były lepsze serwery niż to co oni mają, jedyne co ich trzyma to ta śmieszna jp armia gimbusów :P

Opublikowano

Szczerze mówiąc Crados nie odstaje od innych serwer, a nawet ich przewyższa no bo jakby popatrzeć balmora s2 zrobili mega harda i gra z 200 osób, o ravii już wgl nie wspomnę kopia s1 a nowością dla nich jest grota v2 pomijam fakt że ich serwer jest na poziomie max 2k9 bo w 2010r już były lepsze serwery niż to co oni mają, jedyne co ich trzyma to ta śmieszna jp armia gimbusów :P

Isamu by cie rozpierdolił, zresztą ja też..

Opublikowano

Isamu by cie rozpierdolił, zresztą ja też..

O widzę jesteś jego piesłem :D

Czekam z niecierpliwością weź całą jp armie

Opublikowano

Nie grałem w metina od paru lat, widzę, że sporo rzeczy zostało usprawnionych i irytujące aspekty gry już nie będą mi dokuczać :D Szukałem akurat jakiegoś serwera medium i proszę - jest. Mam nadzieję, że będzie to coś długoterminowego. Pobieram klienta i sprawdzam, jak to wszystko się sprawdza w praktyce. 

Jeszcze takie 2 pytanka: Jaki jest % na powodzenie ulepszeń u kowala? I czy poza broniami wymienionymi w prezentacji (do expa) są też normalne? Tzn. fms, rib itp.

Opublikowano

@Vitron999

Czy będzie jakiś NPC co da lv, eq itd? Bo fakt, że na becie nie wbijesz tego 100lv czy 90, a przydałoby się na tym etapie poziomu też coś przetestować.

Jeśli tak, to jaka planowana data tego NPC ? :P

1EPZ6G.gif

Opublikowano

@`Penero

Nazywasz siebie krytykiem serwerowym? ja bym cie nazwał przydupasem bal... :) wszedzie spamisz, a nawet na danym serwerze nie byłes. Wypad z tematu :)

A co do serwera to czekam z niecierpliwoscią na start, poprzednia odsłona była niczego sobie i mam nadzieje że i ta bedzie taka sama albo jeszcze lepsza bo widze znaczne poprawy :)

Opublikowano

@Vitron999

Czy będzie jakiś NPC co da lv, eq itd? Bo fakt, że na becie nie wbijesz tego 100lv czy 90, a przydałoby się na tym etapie poziomu też coś przetestować.

O 20 będzie 1/2 godzinna przerwa techniczna, po której zostanie dodany taki NPC.

Nie grałem w metina od paru lat, widzę, że sporo rzeczy zostało usprawnionych i irytujące aspekty gry już nie będą mi dokuczać :D Szukałem akurat jakiegoś serwera medium i proszę - jest. Mam nadzieję, że będzie to coś długoterminowego. Pobieram klienta i sprawdzam, jak to wszystko się sprawdza w praktyce. 

Jeszcze takie 2 pytanka: Jaki jest % na powodzenie ulepszeń u kowala? I czy poza broniami wymienionymi w prezentacji (do expa) są też normalne? Tzn. fms, rib itp.

Oczywiście, bronie na 30lvl będą. Dropią one standardowo z bestów oraz mini bossów w m2. % jest różny, np. na zbroję na 18 na +6 jest chyba 90 lub 70%, a na +8 50%.

tenor.gif

Opublikowano

@Vitron999

@Thorin

Dziś od godziny 20:00 przerwa techniczna (potrwa około 2h), która ma na celu wprowadzić właśnie tego npc + poprawa bugów wypisanych przez graczy.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

To super, panowie a tak spytam jeszcze o start serwera.

Czy on odbędzie się w piątek czy też sobotę?

I jakie godziny?

@Thorin

Tak jak było ustalone, raczej 13 lutego, a to jest piątek (oby nam przyniósł szczęście, hehe).

Godziny jak na razie nie są ustalone. Wiemy tylko, że będzie to pomiędzy 18, a 20 ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

@Thorin

Tak jak było ustalone, raczej 13 lutego, a to jest piątek (oby nam przyniósł szczęście, hehe).

Godziny jak na razie nie są ustalone. Wiemy tylko, że będzie to pomiędzy 18, a 20 ;)

Postarajcie się na 20:00.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Moje stanowisko co do Lourta sie nie zmieniło jednak serwer moge polecić ze względu na Sh4ke'a, który jest przykładnym gm'em, widać że zależalo mu na serwerze cały, czas czego nie można powiedziec o Przemku.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...