Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapowiada się ciekawe, aczkolwiek mam pytanie. Co to za czcionka? :) I dam sobie rękę uciąć, że sHaki to robił. 

ezgif-com-effects.gif

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się ciekawe, aczkolwiek mam pytanie. Co to za czcionka? :) I dam sobie rękę uciąć, że sHaki to robił. 

Tak, napisy robił sHaki.

Opublikowano

Bo tutaj jest serwer zrobiony pod IS, sam przejrzałem na oczy i przestałem tutaj grać bo to bez sens po pierwszych lepszych DDoS'ach wykłada się. Dodam że nawet można jechać na WH od Tymexa i MH od Kamera przez cała gre i bana i tak nie wyrwie nikt. A i ten boski dagger z chmura która wszystko sprząta ;) Liczba graczy która spada a team twierdzi że gra 800 osób, a wszyscy inni stwierdzają że jest 500 komu wierzyć? Serwer na gotowcu od Azooma z odbugowanymi strzałkami, zmniejszonymi dmg broni do expa oraz zmienionym etapem rozgrywki na ostatnich lv. (m.in. usuniecie otchlani) i dodatniem oczywiscie strojow do IS ktorych daja znaczace bonusy, fakt na deili ich nie bylo bo True ani Azoom nie byli tak pazerni na kase. Chociaz ten drugi pod koniec patrzyl tylko na to lecz co... hajs uderza w łeb.

Szkoda myślalem ze moze wroce tutaj jak po tych ddosach po starcie a nadal bedzie to 800 graczy i kazdy polecał w postach serwer. Juz nie to samo, teraz zaczac trzeba sie spamem w innych prezentacjach serwerow niz w swojej.

PS. Starzy gracze nadal pamiętają o bugach na przepustki pis joł :)

2lj00au.jpg

Opublikowano

Bo tutaj jest serwer zrobiony pod IS, sam przejrzałem na oczy i przestałem tutaj grać bo to bez sens po pierwszych lepszych DDoS'ach wykłada się. Dodam że nawet można jechać na WH od Tymexa i MH od Kamera przez cała gre i bana i tak nie wyrwie nikt. A i ten boski dagger z chmura która wszystko sprząta ;) Liczba graczy która spada a team twierdzi że gra 800 osób, a wszyscy inni stwierdzają że jest 500 komu wierzyć? Serwer na gotowcu od Azooma z odbugowanymi strzałkami, zmniejszonymi dmg broni do expa oraz zmienionym etapem rozgrywki na ostatnich lv. (m.in. usuniecie otchlani) i dodatniem oczywiscie strojow do IS ktorych daja znaczace bonusy, fakt na deili ich nie bylo bo True ani Azoom nie byli tak pazerni na kase. Chociaz ten drugi pod koniec patrzyl tylko na to lecz co... hajs uderza w łeb.

Szkoda myślalem ze moze wroce tutaj jak po tych ddosach po starcie a nadal bedzie to 800 graczy i kazdy polecał w postach serwer. Juz nie to samo, teraz zaczac trzeba sie spamem w innych prezentacjach serwerow niz w swojej.

PS. Starzy gracze nadal pamiętają o bugach na przepustki pis joł :)

Gdybyś grał na becie wiedział byś co było zmienione, dzięki za opinie cześć.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­

W takim razie wasz technik jest malo rozgarniety, bez niego jestescie w stanie cos zrobic, nie wliczajac faworyzowania?

imaguś nie zapomniał tylko tego nie potrafi.

Przykre co?

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­

A ty nic nie potrafisz.

Przykre co?

Nie przykre, bo Ci się osoby pomyliły kacperku.

Imaguś tak trudno usunąć dane królestwo z Clienta czy nie osiągnąłeś tak światowego poziomu aby to zrobić?

­46883540656645472816.png

Opublikowano

@Weight ruszyłbys się i naprawil odzyskiwanie Konta....

@Loup myslisz że czemu tam przestałem grać? Pare dni po starcie serwera jak byly 4 200lvl to typek juz 171 lvl mial po ponad 700 tych opasek karmazynowych zielonych pozlacanych i krawych i pewnie tez inncyh ciagle shopa nowego wystawial i pokazywal na handlu i chcial odsprzedać za psc pewnie by zarobil x2 wiecej.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

­

Nie przykre, bo Ci się osoby pomyliły kacperku.

Imaguś tak trudno usunąć dane królestwo z Clienta czy nie osiągnąłeś tak światowego poziomu aby to zrobić?

Lol, to jest zrobione tylko nie dałem łatki, ss chcesz? Zresztą mam już nowe zakodowane logowania, takze im ur queen:)

@Weight ruszyłbys się i naprawil odzyskiwanie Konta....

@Loup myslisz że czemu tam przestałem grać? Pare dni po starcie serwera jak byly 4 200lvl to typek juz 171 lvl mial po ponad 700 tych opasek karmazynowych zielonych pozlacanych i krawych i pewnie tez inncyh ciagle shopa nowego wystawial i pokazywal na handlu i chcial odsprzedać za psc pewnie by zarobil x2 wiecej.

O jakie odzyskanie konta Ci chodzi?

­

Opublikowano

Lol, to jest zrobione tylko nie dałem łatki, ss chcesz? Zresztą mam już nowe zakodowane logowania, takze im ur queen:)

O jakie odzyskanie konta Ci chodzi?

­

Odzyskanie hasla na email.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

Opublikowano

Ok czyli rozumiem, że tu tylko bota do pvp nie można używać a każdy inny jest dozwolony k*rwa co za żałosny serwer. Nie grajcie tam.

2 osoby widzialem na WH. 5 min pozniej juz mialy bana. Wy macie jakies problemy -_-
9YbAX2Z.png
Opublikowano

Na WH, ale jakby na jakimś drop bocie były (nie wiem jak się na to mówi nigdy nie używałem tego ścierwa) to by bana nie dostały, wrzućcie mi linka do jakiegoś bota do dropienia.. też nadropie wszystkiego od sku*wysyna, posprzedaje i będę mieć wszystkiego w pi*du - . -

A co za problem kogoś zgłosić? :p

­

Gość Lajk™
Opublikowano

Aha czyli zwykli gracze mają biegać za cziterami i zgłaszać każdego, bo GMowi się dupy nie chce ruszyć, posiedzi minute na serwie i wychodzi?? SZOK!! Takie cuda tylko na castios!! Po za tym nawet jakbym znalazł kogoś i zgłosił pewnie by bana nie dostał za bota do dropienia, żegnam!!

Jesteś zjebany czy zjebany? Widzisz cheatera - zgłaszasz a nie się patrzysz i żalisz na forum że latają na wh. Administrator też człowiek i nie będzie siedział 24/7 w grze i szukał ..

­

Opublikowano

Aha czyli zwykli gracze mają biegać za cziterami i zgłaszać każdego, bo GMowi się dupy nie chce ruszyć, posiedzi minute na serwie i wychodzi?? SZOK!! Takie cuda tylko na castios!! Po za tym nawet jakbym znalazł kogoś i zgłosił pewnie by bana nie dostał za bota do dropienia, żegnam!!

Admin tu tylko kase liczy:) Nawet nie chce mu sie naprawic do odzyskiwania hasla na stronce a do tego sella ulepki na lewo poza IS.

Serwer Na Modach

Opublikowano

Admin tu tylko kase liczy:) Nawet nie chce mu sie naprawic do odzyskiwania hasla na stronce a do tego sella ulepki na lewo poza IS.

Tak, sprzedajemy itemy które są ogólno dostępne w grze, daj mi dowody na to.

­

Gość Lajk™
Opublikowano

No ja też chce zobaczyć :D

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...