Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z perspektywy gracza wygląda to trochę inaczej. Taki modelowy chce po prostu sobie pograć kiedy mu pasuje na stabilnym serwerze. Jak administracja nie potrafi tego zapewnić, to musi się pogodzić z tym, że część graczy odpadnie, a może nawet całość.

Myślisz, że kim ja jestem? Po prostu jestem obiektywny i wiem, że nie jest to proste. Jednakże dziwi mnie to, że ludzie są tak ograniczeni i nauczeni, że wszystko należy "pod pysk podać". Proszę pokazać mi serwer, który nie miał problemu z ddos'ami, lagami, przerwami.. Tylko błagam, nie piszcie że jest to pl.. 

Naprawdę szkoda czasu na tłumaczenie Wam tego bo i tak zaraz będzie to samo..

@Edit.

A co do tej administracji, to chyba nie jest ich wina, że lecą na nich kosmiczne pakiety? Od startu nie było z tym problemu chociaż ataki zapewne były. Więc nie wiem o co Wam chodzi. Narzekacie na Administrację jak typowe "cebulaki".

Jak nie ma administracji na serwerze, jest od święta to źle, jak jest administracja coś się stara robić, pomaga w grze/forum/ts, robi poprawki a nie poradzi sobie z kosmicznym atakiem to jeszcze gorzej. Gratuluję toku myślenia.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Odkrywca
Opublikowano

Myślisz, że kim ja jestem? Po prostu jestem obiektywny i wiem, że nie jest to proste. Jednakże dziwi mnie to, że ludzie są tak ograniczeni i nauczeni, że wszystko należy "pod pysk podać". Proszę pokazać mi serwer, który nie miał problemu z ddos'ami, lagami, przerwami.. Tylko błagam, nie piszcie że jest to pl.. 

Naprawdę szkoda czasu na tłumaczenie Wam tego bo i tak zaraz będzie to samo..

Popieram. ^^

Opublikowano

Widać, że jesteś "świeży". Myślisz, że to jest prosta sprawa? Zamiast pisać takie bezsensowne komentarze idź się przewietrz, spotkaj z dziewczyną, idź wypij piwo z kolegami a nie płaczesz o to, że serwer jest off. Najwidoczniej trafili w słaby punkt i tyle, a nie każdy serwer wydaje po 10k na maszynę +5k na zabezpieczenia jeśli nie przyniosą one efektu(liczba graczy). Najwidoczniej Twój tok myślenia ogranicza się do gry. K***a, czemu Wy nie postawicie się w sytuacji administracji? Skoro każdy myśli, że to tak fajnie, łatwo idzie załatwić, to niech sam postawi serwer i go utrzyma przy takiej liczbie pakietów. Zobaczymy czy wytrzyma więcej niż 10 min. Jesteście po prostu żałośni.. A od pisania takich komentarzy nic nie przyjdzie.

Ile razy można Wam to tłumaczyć, ale zaraz i tak będzie to samo więc nie wiem po kiego wała ja się produkuję.

Powiedz mi poco mamy tracic czas na ten serwer jak wczoraj po pierwszych wiekszych atak piszecie na grze, ze to sie nie potworzy bedzie okej, a dzis drugi raz dostajecie i jest calkowity off bo nic nie podniesiecie bo tyle dostajecie na glowe <3

Prawda jestem graczem i chce miec wszystko na "tacy" wylozone, bo chce wbic i grac, a nie martwic sie o jutro czy to w ogolnie nie siadzie znow, i bedzie off kilku godzinny o ddosy.

2lj00au.jpg

Opublikowano

I jak tam ?

Dziś na 100% będzie działać i mogą walić ile chcą, pozostało kilka rzeczy jeszcze do zrobienia. :)

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Powiedz mi poco mamy tracic czas na ten serwer jak wczoraj po pierwszych wiekszych atak piszecie na grze, ze to sie nie potworzy bedzie okej, a dzis drugi raz dostajecie i jest calkowity off bo nic nie podniesiecie bo tyle dostajecie na glowe <3

Prawda jestem graczem i chce miec wszystko na "tacy" wylozone, bo chce wbic i grac, a nie martwic sie o jutro czy to w ogolnie nie siadzie znow, i bedzie off kilku godzinny o ddosy.

Jak ja to kocham. Kolejny płaczek.  Powiem Ci tak, nie pisz tego do mnie bo jestem zwykłym graczem tak samo jak Ty. Tutaj powinno włączyć Ci się myślenie, że skoro wczoraj serwer miewał lagi aczkolwiek stał, to chyba były słabsze ataki, czyż nie? A skoro dzisiaj się nie udało, wychodzi na to, ze musieli przykurwić z całej siły, tak? Błagam zacznij myśleć. Jeżeli nie chcesz tracić czasu to nikt Cię tutaj na siłę nie trzyma, tylko co takim podejściem zyskamy?

Dam Ci taki mały przykład.

Popatrz Microsoft, wielka potęga światowa wypuściła kilka systemów na rynek. W późniejszym czasie się okazało, że XP jest wadliwy, dziurawy i dochodziło do ataków, czyż nie? Ale czy Microsoft albo użytkownicy powiedzieli "p******e taki system, wolę iść na linuxa/mac'a?" i dali sobie spokój? Tutaj jest dokładnie tak samo. Gracz, który ma zamiar grać i jest obiektywny nie płacze z powodu kilkugodzinnej przerwy i nie zraża się do serwera. Ale po co, lepiej hejtować! 

Pozdrawaiam.

P.S.

Nie piszcze mi tylko, ze się podlizuję lub tego typu komentarze. Oszczędźcie sobie tego ;) 

Opublikowano

Dziś na 100% będzie działać i mogą walić ile chcą, pozostało kilka rzeczy jeszcze do zrobienia. :)

­

o której mniej więcej

będzie serwer ON po tych paru ulepszeniach zabezpieczeń ? :)

wilowo.jpg

Opublikowano

A Ty na ich miejscu nie zapewniałbyś? Odpowiedz sobie na to pytanie szczerze. Gdybyś poświęcił tyle czasu co oni na ten serwer przeznaczyli do tej pory? Nie chciałbyś, żeby gracze pozostali na serwerze?

Opublikowano

można prosić o jakieś pottwierdzone info na temat serwera, czy wstanie do tej dajmy na to 19, czy nie?

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Kiedy koniec Bety?

Chętnie zagram na oficjalnej wersji.

LOL ? :D Przeciez serv wystartowal 6 lutego o 18. To official :).

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

znowu padł?

Co to znaczy padł ?

Mamy problemy które zaraz ustaną i będzie solidnie się grało :)

2i29cae.png

Opublikowano

Co to znaczy padł ?

Mamy problemy które zaraz ustaną i będzie solidnie się grało :)

Przez chwile stał, znowu się nie mogę zalogować więc pytam. ;3

Opublikowano

Jeszcze off, trzeba czekać.

stronka off, więc nie wiem czy pobierać, a może bym zagrał :)

Ściągaj a nie xD

Opublikowano

Warto pobierac, polecam serva :). Jesli chodzi o event to mozna zrobic ankiete na temat wyboru eventu etc... To wtedy kiedy juz ogarniete bedzie ;).

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...