Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawiony może już nowy client bo cochwila mnie wywala na nowym cliencie nie idzie grac

Wiadomo kiedy ON?

Nie wywalało Cię z powodu nowego clienta lecz ataków na serwer :)

Wszystko podamy na naszym FP serwerowym :)

2i29cae.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

stronka off, więc nie wiem czy pobierać, a może bym zagrał :)

Zagraj, zagraj. Ja ze swojej strony polecam. A linki masz na górze, jeśli strona nie działa. Ja w tym momencie właśnie też pobieram. :)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Mam pytanie, po co Wy ( normalni gracze ) tracicie czas na serwerze gimnazjalisty?

Wgl jak można grać na gotowcu, bo nie rozumiem. :D

Serwera nie polecam, nie warto grać na czymś, co nie ma przyszłości pod każdym względem. 

@UP: Nie dowiesz się. 

Opublikowano

Ilość graczy w godzinach szczytu? 

Na zuo'ach ox'ach mamy po 900 online :) normalnie po 600/700  :)

2i29cae.png

Opublikowano

Wszyscy czekają aż serwer ruszy, cierpliwości :)

W przerwie zapraszam do oglądania 

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

no nic, czekamy czekamy czekamy :3 takie pytanie, od 115 expiliście na mapie 115 czy av2? :*

Wejdź tu i tu i sam zobacz, ale wydaje mi sie że 115.

Opublikowano

A może coś innego zmiast zuo/ox'a? Rozumiem, że rekompensata jakaś być musi ale może nie róbmy tego kosztem gospodarki? Zróbmy coś z głową np wojnę królestw? Rozrywka będzie, potem może jakieś raty. (Tak, wiem 200 będzie niezadowolony bo nie ma co robić, aczkolwiek sam mam 200 i to może być dla nowych graczy). 

Opublikowano

Mam pytanie, po co Wy ( normalni gracze ) tracicie czas na serwerze gimnazjalisty?

Serwera nie polecam, nie warto grać na czymś, co nie ma przyszłości pod każdym względem. 

Ja od 2 lat poszukuje idealnego serwera, który w miarę mi przypomni stare czasy metina ( za czasów metina5, mexilii ) i na tym serwerze gram najdłużej od tych 2 lat kiedy padł metin5 :c.

Opublikowano

Ten "gimnazjalista" ogarnia lepiej niż niektórzy po 20... Nikt nie zabroni mu robić serwerów na gotowcu. 

Serwer polecam, mimo że ciągle wywala ale wiadomo z jakiej przyczyny. 

Opublikowano

Powiewa zazdroscia ? Bo w Twojej wypowiedzi nie widze uzasadnienia, rownie dobrze moglbys napisac tam "xxx". Skoro na Eventach jest kolo 1k ludzi serv jest codziennie aktualizowany i ogarniany i sie przyjemnie gra to nie widze w tym sensu ( w Twoim pisaniu ) . Ciekawe czy wgl wbiles na niego chocby na sek...

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Kurwie dawajcie róbcie ten serwer zeby nie atakowali was bo grac trzeba lvl sam sie nie wbije eq samo nie zrobi, trzeba napierdalac a nie loga co  5 minut wiec sie postarajcie bo wszyscy tracimy czas na ten zjebany serwer jak na razie bo nie dajecie rady |

Ps, pozdrawiam matke zalozyciela tego serwera ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

558262b0he20icne.gif
Opublikowano

Kurwie dawajcie róbcie ten serwer zeby nie atakowali was bo grac trzeba lvl sam sie nie wbije eq samo nie zrobi, trzeba napierdalac a nie loga co  5 minut wiec sie postarajcie bo wszyscy tracimy czas na ten zjebany serwer jak na razie bo nie dajecie rady |

Skoro zjebany, to po c***a grasz? No sens... 

@aw

Skąd fryzury zwykłe? 

Opublikowano

No wiesz, tutaj administracja wchodzi, zaniedlugo update setow.

więc moze i pliki deili, ale odbugowane, i sie starają bardzo jak widać. ;-)

nie ma przyszlości powiadasz?

no powiem Ci ze to bylo smiesznę.

A co do tego gimnazjalisty, to uwierz ze moze więcej umiec niz taki dorosly chlopak. ;-)

pis yol! ;-)

Opublikowano

Co ty ćpiesz człowieku?

Będą chcieli to ogarną ten serwer jeśli nie, to nie. Ich  sprawa jeśli Ci się nie podoba to wychodzisz masz kilka stron w publikacjach serwerów i wybierasz taki który spełni twoje wymogi.  

Nie lepiej zmienić dedyka? Po co stać na czymś co pada na strzała? 

Serwer polecam bardzo serdecznie :)

Opublikowano

Co ty ćpiesz człowieku?

Będą chcieli to ogarną ten serwer jeśli nie, to nie. Ich  sprawa jeśli Ci się nie podoba to wychodzisz masz kilka stron w publikacjach serwerów i wybierasz taki który spełni twoje wymogi.  

Nie lepiej zmienić dedyka? Po co stać na czymś co pada na strzała? 

Serwer polecam bardzo serdecznie :)

Server jest na dedyku..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...