Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

narazie są inne problemy jak widzisz..

Nukey spytaj imagusia, czy tam kogo czy wlącza ten serwer do 20? ( czy ogarną te ddosy jakoś ) ;p

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ogarnijcie ataki... zamiast dodawać fryzy etc.

zapewne cały czas nad tym pracują 

ale im podbiliście prezkę teraz 41k wejść a 2 dni temu 25 :D

Opublikowano

Czemu off ? xddd

Wiecie kiedy on, chce nadropic ulepy na skazy ....

Nie dajecie rady z tymi atakami ? Bo kolejna przerwa ... Pewnie jutro juz wgl nie wbije  :(

@Weight
Obiecaj mi i reszcie graczy castiosa, że jutro serwer nie upadnie, albo ide na innego jesli ten dlugo nie postoi.

##Jeśli tak mówisz, ale wolę żebyś obiecał.

Mogę wiedzieć czemu strona, forum oraz serwer gry jest offline?

właśnie też nie wiem co się znów dzieje...

Administracjo odpowiecie?

@Weight

@Maxrik

@1373230489-U611928.pngNukey kiedy strona on ? chce kupic sobie zmianke skili w is ...

japier.... pisaliscie ze macie juz proo zabezpieczenia i znowu nie dziala strona !!!!!

i serwer off ładne zabezpieczenia dobra zobacze o ktorej włączycie, czy w ogóle to właczycie ?

Tak wiem ... ale coś pisaliście, że macie z*******e filtry i juz moga sobie atakowac .

Serwer leży : o8or1s.jpg

Strona leży : ewdzi1.jpg

imkgfs.jpg

Zróbcie coś z tym ! to pewnie znów ten canazis i haxior hahahahha

nic nie zrobią. Kozaczyli do tych co nie powinni.

sponsor jest na GG, bo widzę więc nie pierdol farmazonów.

Kiedy serwer "ożyje"?

dedyka im podobno zablokowali, bo łącze przeciążyli :)

Takie pytanie.. ile jeszcze postów tego typu napiszesz? Twoje życie legło w gruzach bo serwer off? :]

Opublikowano

W*****a mnie takie coś, jest dobry serwer wszystko z*********e to jak zwykle ktoś musi coś spierdolić.

Administracja, administracją bo Swoje za uszami mają. Ale te kutasy które nie potrafią sie pogodzić że komuś coś wyszło a im nie i ddosują na siłe, powiesiłbym takiego pejsa za jaja na trzepaku i obsikał.

Druga sprawa, trochę mnie to boli że nie postawiliście na najważniejszym - zabezpieczenia, maszyna to są rzeczy które muszą być na pierwszym miejscu.

Forum od kogoś, strona to taka uboga że sam bym ją namalował w paincie penisem na taczpadzie. A nie postaraliście się żeby najważniejsze rzeczy były załatwione już przed startem.

No niestety panowie, panie taka jest prawda. Mimo tego, że będe grał na tym serwerze bo jest fajny, pozostawiliście już na starcie [ serwer długo nie stoi ] wielkiego kloca. Stoicie i nie wiecie w którą strone uciekać.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Imaguś musi czekac na maxrika, i wtedy all ogarną na spokojnie! ;-)

skąd info? i od kogo

ps. ciekawe czy przzez te ataki nie spadnie ilość graczy.

wilowo.jpg

Opublikowano

skąd info? i od kogo

ps. ciekawe czy przzez te ataki nie spadnie ilość graczy.

Nie wazne skąd info, wazne ze prawdziwe.

Maxrik moze i jest na gg, ale powiedzmy ze ma takie zw ( jest dostępny na gg, ale zw jest )

Opublikowano

W*****a mnie takie coś, jest dobry serwer wszystko z*********e to jak zwykle ktoś musi coś spierdolić.

Administracja, administracją bo Swoje za uszami mają. Ale te kutasy które nie potrafią sie pogodzić że komuś coś wyszło a im nie i ddosują na siłe, powiesiłbym takiego pejsa za jaja na trzepaku i obsikał.

Ale my nie mamy dedyka z np. ovh, "płacimy za dzierżawe miejsca w datacenter, prąd, łącze itd.." więc to nie jest pif paf że napiszemy do serwerowni i mamy problem z głowy, wszystko robimy sami a za same zabezpieczenia już wyszło więcej niż zarobiliśmy, teraz ten dzieciak sobie ostro prz**ebał i sprawe bierzemy na poważnie, wcześniej żadne ataki to była kwestia wycięcia ip i może sobie palcem pstrykać, Max już się tym zajmuje bo ja w atakach wymiękam i jestem tutaj tylko technikiem, więc prosimy o cierpliwość.

Tak w ogóle to mógłby mu ktoś dać bana na ip bo nie dość że kradnie konta, spamuje jak .. to strasznie cwaniaczy, i zaraz przyleci z nowym kontem.

@kwiatmix

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

no nic, czekamy czekamy czekamy :3 takie pytanie, od 115 expiliście na mapie 115 czy av2? :*

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Ale my nie mamy dedyka z np. ovh, "płacimy za dzierżawe miejsca w datacenter, prąd, łącze itd.." więc to nie jest pif paf że napiszemy do serwerowni i mamy problem z głowy, wszystko robimy sami a za same zabezpieczenia już wyszło więcej niż zarobiliśmy, teraz ten dzieciak sobie ostro prz**ebał i sprawe bierzemy na poważnie, wcześniej żadne ataki to była kwestia wycięcia ip i może sobie palcem pstrykać, Max już się tym zajmuje bo ja w atakach wymiękam i jestem tutaj tylko technikiem, więc prosimy o cierpliwość.

Tak w ogóle to mógłby mu ktoś dać bana na ip bo nie dość że kradnie konta, spamuje jak .. to strasznie cwaniaczy, i zaraz przyleci z nowym kontem.

@kwiatmix

­

No zróbcie coś z tym zróbcie. Czekamy na serwer ! Dzielna administracja ! 

Opublikowano

Cannzas powinien dostać perma na tym koncie i na redaktorku, bo to, co on wyprawia to jest nienormalne. Redaktor Metin2, a hackuje ludziom serwery, bo sam ich nie ma ... 

Btw. Czekam na forum online, bo są posty do napisania :) I oby już ataki się nie powtórzyły. A może pojedziemy wszyscy do Niego? :D

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Cannzas powinien dostać perma na tym koncie i na redaktorku, bo to, co on wyprawia to jest nienormalne. Redaktor Metin2, a hackuje ludziom serwery, bo sam ich nie ma ... 

Btw. Czekam na forum online, bo są posty do napisania :) I oby już ataki się nie powtórzyły. A może pojedziemy wszyscy do Niego? :D

Ma już perma na all konta.

Trzeba klienta V2 patchować?

Tak ale to około ~30mb.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Server działa, strona i forum off, bo dzieci się bawią.

Niby dzieci, a kładą wam stronę :v W ciągu ostatnich 24h było chociaż 60% uptime?

@kwiatmix

­

I co da ban na IP, zmieni i od nowa.

Serwer w sumie można polecić, chociaż dużo deili. Patrząc na poprzedni serwer to ten jest całkiem spoko. Sam nie zagram, bo za łatwo :v

tenor.gif

Opublikowano

Fajnie by było jakbyście jeszcze przy okzaji poprawiania serwera itemy pooddawli te co poznikały i wtedy serwer mozna będzie polecić bo teraz poza gadaniem to nic się w tych sprawach nie dzieje a ludzi z problemem coraz więcej

Opublikowano

Działa serwer?

Nie działa i raczej nie zadziała. jejku a fajny był. Ten haxior i cannzas to jakieś bonza są ! to wyrabiamy paszporty i do belgi lecimy co?

Opublikowano
I zapewne trzeba pobrać od nowa clienta, który ściąga się po 200 Kb/s...

Trzeba było czytać, żeby nie włączać patchera w starym kliencie.

Coś już wiadomo kiedy wszystko będzie działać? 

Opublikowano

@Maciej7001 ile już postów napisałeś w tym temacie? dodatkowo jeszcze ludzi zniechęcasz, a dam sobie ręke uciąć że nie masz pewnych informacji na temat czy serwer wstanie czy nie, więc pozostaje czekać, a nie hejtować i siać plotki

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...