Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to dzisiaj trzeba się wyspać bo jutro po update trzeba expić ;)) Zapraszam na serwer nawet taki pseudo haker jak canzas nie jest serwerowi straszny. Moim zdaniem wielki + dla administracji, która stanęłą na wysokości zadania i w błyskawicznym czasie poradziła sobie! Serwer łącznie nie działał moze z 30min a tak to non stop online. Wbijajcie! :D

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja np. nie widzę mobów w lesie i red lesie (patcher'a odpalam zawsze przed włączeniem clienta) ;)

Pobierz clienta v2.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Pomoże mi ktoś pobrałem clienta v2 i jak próbuję ie zalogować to pisze błąd łączenia z serwerem nawet brałem Catios Pather i jak sprawdziło pliki to dalej to samo mam win 8.1 wiec nie wiem o co Kaman a na poprzednim cliencie normalnie grałem pomoże mi ktoś? będę bardzo wdzięczny 

Opublikowano

czemu serwer znów offline ?

Nie znudziło Ci się jeszcze? Jesteś kopią Adrianka? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czemu off ? xddd

Czemu kłamiecie? Podobno macie zabezpieczenia i co oszusci. Mi nie działa : vmqj1y.jpg

Przerwa techniczna do godziny 01:00/01:30.­

haha serwer leży i przerwa dobre mydlenie oczu.

Poziom administracji 0

1485894.jpeg

Opublikowano

Czemu kłamiecie? Podobno macie zabezpieczenia i co oszusci. Mi nie działa : vmqj1y.jpg

haha serwer leży i przerwa dobre mydlenie oczu.

Poziom administracji 0

Bo twoje ip jest wycięte. :)

A przerwa była zapowiadana, gdybyś grał to byś wiedział bo pisałem w grze, to jak to w końcu z Tobą ziomuś jest?

­

Opublikowano

Nie dajecie rady z tymi atakami ? Bo kolejna przerwa ... Pewnie jutro juz wgl nie wbije :(

Przecież przerwa była zapowiadana od godziny 20:00.

Chcę poprawić wszystko na raz niż robić 100 przerw.

­

Opublikowano

Bo twoje ip jest wycięte. :)

A przerwa była zapowiadana, gdybyś grał to byś wiedział bo pisałem w grze, to jak to w końcu z Tobą ziomuś jest?

­

nie tylko mi nie działa ten serwer. 

1485894.jpeg

Opublikowano

nie tylko mi nie działa ten serwer. 

Serwer jest wyłączony panie no-name, a ze stroną Ci geniuszu nie idzie, i Twoje ip jest wycinane, celuj dalej kowboju.

Zresztą, nie będę dyskutował z osobą która równa się z poziomem Cannzasa (chociaż to pewnie twoje konto) żegnam, i nie odpisuj mi nawet, mam Ciebie w ignorowanych. :)

­

Opublikowano

@Weight

Obiecaj mi i reszty graczy castiosa, że jutro serwer nie upadnie, albo ide na innego jesli ten dlugo nie postoi.

Dlaczego miałby upaść? Marne ataki ze strony 13-stki @xNeonek , poprawiam błędy serwerowe + doszły 2x nowe gui do klienta. ;)

Obiecuje. :D

­

Opublikowano

Dlaczego miałby upaść? Marne ataki ze strony 13-stki @xNeonek , poprawiam błędy serwerowe + doszły 2x nowe gui do klienta. ;)

­

weź ty się ode mnie odjeb i nie porównuj mnie do cannzasa zjebie genetyczny.

Serwer to gówno daje mu max 2tygodnie

oddaje konto 200lv sura bm

login : criveners

hasło ; dyzio12k

1485894.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...