Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do 20:00 będzie wszystko online, wymagany będzie nowy Client v2 aby móc spatchować i połączyć się z serwerem.­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

a balans przed startem jakos zrobicie? 

niech lepiej dopracują te zabezpieczenia by znów tak nie było bo myślę że to powinno być ważniejsze jeśli chcą mieć nadal 700 graczy,a później niech ogarną sprawy z serwerem/balansy/etc.

wilowo.jpg

Opublikowano

a może rozważycie propozycje dodania nieskończonej zmianki? pomysł wydaje się być ciekawy :3

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

a balans przed startem jakos zrobicie? 

Co do balansu, co masz na myśli? To, że mental bije 100k duchowe przy wp który palcem bije 50 ale za to hity po 60k wali czy może szamana który ma skile co 1-2 sekundę i bije po 30-50k, że o hitach nie wspomnę

Opublikowano

Co do balansu, co masz na myśli? To, że mental bije 100k duchowe przy wp który palcem bije 50 ale za to hity po 60k wali czy może szamana który ma skile co 1-2 sekundę i bije po 30-50k, że o hitach nie wspomnę

Tak o mentala mi chodzi. 

Odkrywca
Opublikowano

Tak o mentala mi chodzi. 

Wszystko jest okej ... 

Mental - Mało mobilny i bije dużo  i jest okej.

Wp - Mobilniejszy bije mniej ale za to hity go ratują i jest okej.

BM - Srednia mobilność , ma dużo obrony magicznej skile po 40-60k ale ma ich dużo jest okej. 

Dagger - Wszystkie skile słabe jedynie chmura go ratuje i jest nie najgożej

Archer - nie wiem..

Body - Dobre hity , i skile nie najgorsze jest okej

Heler - nie wiem

pozdrawiam Kuba :)

Opublikowano

okej?

Mental 300k kryt w eq 200.

A reszta postaci po 150k.

i wedlug Ciebie to jest wyrownane?

@aw.

''Jeżeli szukasz serwera na którym nie musisz przesiadywać całe dnie by zrobić ekwipunek, właśnie go znalazłeś.''- Jak nie musisz przesiadywać cale dni? A zbroja 180? trza 40 +/- k malz.. Imaguś zmniejsz to o 2-3k, bo to porazka jest.

Opublikowano

@PafloBM healer nawet 150k nie potrafi wyciągnąć ;d Do tego skille nie wchodzą zawsze.... Zakończyłem nim gre postać i eq sprzedane :< Może zacznę grać tym mentalem ;d Miesiąc starczy na zabawę zanim te klasy wyrównają :P

IDcncno.png

Opublikowano

okej?

Mental 300k kryt w eq 200.

A reszta postaci po 150k.

i wedlug Ciebie to jest wyrownane?

@aw.

''Jeżeli szukasz serwera na którym nie musisz przesiadywać całe dnie by zrobić ekwipunek, właśnie go znalazłeś.''- Jak nie musisz przesiadywać cale dni? A zbroja 180? trza 40 +/- k malz.. Imaguś zmniejsz to o 2-3k, bo to porazka jest.

Ale spójrz na to tak, że mental nie hita, więc musi nadrabiać skillami. Warto dodać, że wp którego skille sięgają ponad 200k z kryta, dochodzą hity strasznie duże. 

Opublikowano

­Beka, gdzie te Wasze profesjonalne filtry i zabezpieczenia od maxrika? Chętnie zobacze czy po 20 dalej będziecie działać, bo smieszy mnie te Wasze wyjebane w kosmos ego i wywyższanie się nad innymi, a sami nic nie potraficie. :unsure:

Opublikowano

Ale spójrz na to tak, że mental nie hita, więc musi nadrabiać skillami. Warto dodać, że wp którego skille sięgają ponad 200k z kryta, dochodzą hity strasznie duże. 

WP tyle nie bije ze skilla. mi biją po 130 z krytem moze.

A co do mentala. jak nie hita? xD

Ale 300k to juz jest przesada.

Odkrywca
Opublikowano

­Beka, gdzie te Wasze profesjonalne filtry i zabezpieczenia od maxrika? Chętnie zobacze czy po 20 dalej będziecie działać, bo smieszy mnie te Wasze wyjebane w kosmos ego i wywyższanie się nad innymi, a sami nic nie potraficie. :unsure:

Ktoś tu jest zazdrosny... 

Opublikowano

Jest i ten co na jego serwerze gra/grało 30osób... Harnaś, harnaś, harnaś kiedy zdasz sobie sprawę, że komuś lepiej wychodzi stawianie serwera? Czy Ty nie możesz dać sobie siana, wiedząc że ktoś sobie poradził lepiej od Ciebie?

Polecam!

Opublikowano

WP tyle nie bije ze skilla. mi biją po 130 z krytem moze.

A co do mentala. jak nie hita? xD

Ale 300k to juz jest przesada.

Tyle płaczu w całym miejście nie widziałeś tego jeszcze o popatrz... Nic dziwnego że ich atakują nic dziwnego że padło w cholerę bo konkurencja jest serwer na prawdę dobrze przemyślany. Te wasze komentarze odnoszące się do wyrownania klas są śmieszne, chujowej baletnicy... Każda klasa ma swoje preferencje i nigdy one nie będą równe, nie pozdrawiam. 

Opublikowano

­

Jest i ten co na jego serwerze gra/grało 30osób... Harnaś, harnaś, harnaś kiedy zdasz sobie sprawę, że komuś lepiej wychodzi stawianie serwera? Czy Ty nie możesz dać sobie siana, wiedząc że ktoś sobie poradził lepiej od Ciebie?

Polecam!

Jedynie komu lepiej wyszło zrobienie serwera w tym przypadku to autorowi tych plików, którego w administracji NIE MA. Oni gówno zrobili, nawet klienta zrobiła im osoba z zewnątrz i nie potrafią postaci wyrównać bo za wyższa jazda z tym już więc o czym ty k***a mówisz. :D W odróżnieniu od tej gimbo armii techników potrafię zrobić coś swojego i mieć z tego satysfakcje, niż lecieć na jakimś syfie

Opublikowano

Tyle płaczu w całym miejście nie widziałeś tego jeszcze o popatrz... Nic dziwnego że ich atakują nic dziwnego że padło w cholerę bo konkurencja jest serwer na prawdę dobrze przemyślany. Te wasze komentarze odnoszące się do wyrownania klas są śmieszne, chujowej baletnicy... Każda klasa ma swoje preferencje i nigdy one nie będą równe, nie pozdrawiam. 

Co za znawca jego mać. Czyli tak BM powinien być top 1 nie do pokonania bo został stworzony do pvp. W expie powinien być w pt 3osobowym bo solo nie daje rady. Ale Ty pusty jesteś ;d

IDcncno.png

Opublikowano

mówi to osóba która dostaje wszystko pod nos nawet source, a na 1 serwerze masz 3 online, papa misiek.  8S

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

zastanów się co piszesz znawco ''metina'', pls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...