Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Jedynie komu lepiej wyszło zrobienie serwera w tym przypadku to autorowi tych plików, którego w administracji NIE MA. Oni gówno zrobili, nawet klienta zrobiła im osoba z zewnątrz i nie potrafią postaci wyrównać bo za wyższa jazda z tym już więc o czym ty k***a mówisz. :D W odróżnieniu od tej gimbo armii techników potrafię zrobić coś swojego i mieć z tego satysfakcje, niż lecieć na jakimś syfie

Z tym, że te pliki są z innego serwera, nie są robione na zamówienie akurat dla tego serwera. Grałam na serwerze z tymi zamymi plikami.

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co za znawca jego mać. Czyli tak BM powinien być top 1 nie do pokonania bo został stworzony do pvp. W expie powinien być w pt 3osobowym bo solo nie daje rady. Ale Ty pusty jesteś ;d

Ty aniołku różnice nie muszą byc tak wysokie ale muszą byc, jeżeli ma byc wyrównane to twoją filozofią powinny byc tylko wojownicy body =.- faceplam bicz.

Odkrywca
Opublikowano

mówi to osóba która dostaje wszystko pod nos nawet source, a na 1 serwerze masz 3 online, papa misiek.  8S

­

Wight ty rób z serwerem a nie wdajesz się w dyskusje z jakimś przychlastem..

Opublikowano

­

Z tym, że te pliki są z innego serwera, nie są robione na zamówienie akurat dla tego serwera. Grałam na serwerze z tymi zamymi plikami.

To jest gotowiec, który mogę postawić za 5minut i odpalić i możecie grać, ale skończyły mnie jarać takie serwery odkąd zacząłem odkrywać co można samemu zrobić, ale cóż... lepiej postawić coś na gotowcu a później nie potrafić edytować dungeona by można było w PT wchodzić, co nie imaguś? :D

Opublikowano

Ty aniołku różnice nie muszą byc tak wysokie ale muszą byc, jeżeli ma byc wyrównane to twoją filozofią powinny byc tylko wojownicy body =.- faceplam bicz.

To jest twoja filozofia a nie moja :) Ja dałem przykład jak według twojego toku myślenia wygląda balans. 

IDcncno.png

Opublikowano

Skończcie z tymi klasami.. Ludzie...

Prawda jest taka, że wszystko jest dobrze, tylko jak się nie ma eq to co można zrobić? Ehh. Naprawdę się zastanówcie. To, że mental bije 300k na krycie to co z tego? Bm dostaje jakieś 200k przy czy ma ochronkę, ducha który bije co 3 sekundy i 4 skile ofensywne. A wp/body braki w dmg nadrabiają hitami i nie pierdolcie, że tak nie jest bo na tym serwerze jest jedynie 55 bloku więc co drugi hit wchodzi... Klasy są bardzo dobrze wyrównane, sam gram mentalem i jest mnóstwo osób, które mnie spokojnie w pvp składają. Jak nie potraficie grać to nie grajcie a nie płaczecie, że ktoś bije za dużo...

Opublikowano

­

To jest gotowiec, który mogę postawić za 5minut i odpalić i możecie grać, ale skończyły mnie jarać takie serwery odkąd zacząłem odkrywać co można samemu zrobić, ale cóż... lepiej postawić coś na gotowcu a później nie potrafić edytować dungeona by można było w PT wchodzić, co nie imaguś? :D

To rób, lol? Chętnie się pośmieje gdy zobaczysz bugi nawet w questach, także skończ pi***olić bo siedziałem nad nim więcej dni niż zdołasz policzyć, prawda, napisz mi harnaś? Bo ja taki no-name. :(

Wight ty rób z serwerem a nie wdajesz się w dyskusje z jakimś przychlastem..

Dogrywam ostatnie pliki (5minut) i poprawie kilka błędów (5 minut) więc za około 20 online.

###Do dropu dojdą Drinki (z jakiegoś bossa raczej) więc każda postać dostanie lekkiego kopa.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Prawda jest taka, że wszystko jest dobrze, tylko jak się nie ma eq to co można zrobić? Ehh. Naprawdę się zastanówcie. To, że mental bije 300k na krycie to co z tego? Bm dostaje jakieś 200k przy czy ma ochronkę, ducha który bije co 3 sekundy i 4 skile ofensywne. A wp/body braki w dmg nadrabiają hitami i nie pierdolcie, że tak nie jest bo na tym serwerze jest jedynie 55 bloku więc co drugi hit wchodzi... Klasy są bardzo dobrze wyrównane, sam gram mentalem i jest mnóstwo osób, które mnie spokojnie w pvp składają. Jak nie potraficie grać to nie grajcie a nie płaczecie, że ktoś bije za dużo...

hity nadrabiają ta?

20k jakies marne hity na 200 lv.

jak nie masz  200lv, to sie dziwisz ze Cie padają? :P

Opublikowano

Nawet eq na max lvl nie masz a się wypowiadasz.... Thx za ten post. Wiesz jak działa wogóle blok ? 55% na blok czyli może być miss nawet xx razy.

IDcncno.png

Opublikowano

To rób, lol? Chętnie się pośmieje gdy zobaczysz bugi nawet w questach, także skończ pi***olić bo siedziałem nad nim więcej dni niż zdołasz policzyć, prawda, napisz mi harnaś? Bo ja taki no-name. :(

Dogrywam ostatnie pliki (5minut) i poprawie kilka błędów (5 minut) więc za około 20 online.

###Do dropu dojdą Drinki (z jakiegoś bossa raczej) więc każda postać dostanie lekkiego kopa.

­

Drinki? hmm. zmniejsz mentala i zwieksz hellera, a nie drinki :P

Opublikowano

­

A pecik nowy ; c ?

Opublikowano

K***A ZAMKNIJCIE TE MORDY BO CHCE MI SIE RZYGAC
JEDEN PLACZE
DRUGI K***A TEZ
TRZECIEMU SIE SERWER NIE PODOBA
CZWARTEMU UMARLO ULUBIONE ZWIERZATKA
WY PODLUDZIE PIERDOLONE ZYCIA NIE MACIE ?

558262b0he20icne.gif
Opublikowano

K***A ZAMKNIJCIE TE MORDY BO CHCE MI SIE RZYGAC

JEDEN PLACZE

DRUGI K***A TEZ

TRZECIEMU SIE SERWER NIE PODOBA

CZWARTEMU UMARLO ULUBIONE ZWIERZATKA

WY PODLUDZIE PIERDOLONE ZYCIA NIE MACIE ?

Milcz konusie, małpiszonie z epoki kamienia łupanego. Tym postem nie wniosłeś nic do tematu. Po co to czytasz jak nie masz ochoty ? Nie rozumiem takich "podludzi" jak Ty.

IDcncno.png

Opublikowano

Drinki? hmm. zmniejsz mentala i zwieksz hellera, a nie drinki :P

po co zwiekszac helera skoro i tak szaman najslilniejszy bo malo kto ma absy na wachlarze kazdy robi na strzaly ssztylety dwureczna i miecze ;)

Opublikowano

po co zwiekszac helera skoro i tak szaman najslilniejszy bo malo kto ma absy na wachlarze kazdy robi na strzaly ssztylety dwureczna i miecze ;)

healer -> full skaza = 500k HP . leczenie healera = do 30k hp(tylko tyle pisze a leczy 5k hp)= leczy gówno . :)

+ zwiększenie tylko 60+ = bez sens.. więc się nie wypowiadaj.. bo to że ktoś abs nie robi na szamka.. to nic nie znaczy..

wilowo.jpg

Opublikowano

ABS na wachlarze nie dziala. 

na skille dziala magia.

;-)

Opublikowano

Pragnę zauważyć, że healer "sra" tym leczeniem co chwile bo jest dużo szybkości zaklęcia, więc jeśli leczenie dawałoby po 20-30k nie było by najgorzej..

Opublikowano

Pragnę zauważyć, że healer "sra" tym leczeniem co chwile bo jest dużo szybkości zaklęcia, więc jeśli leczenie dawałoby po 20-30k nie było by najgorzej..

tylko że tak pisze a w rzeczywistości przywraca sobie 5k hp tylko ;)

A co z ninja nikt nic nie pisze ma wszystko ok?

przesadzona chmura...

wilowo.jpg

Opublikowano

Ehh nie ma to jak ban za napisanie "małpiszon i konus" haha beka z moderatora ;d Co do healera to fakt zwiększenie wartości ataku+ leczenie i według mnie byłoby spoko ;d

Opublikowano

Czemu nie idzie wejść?

y8HqE13.png                             

Opublikowano

ABS na wachlarze nie dziala. 

na skille dziala magia.

;-)

Kiedyś, dawno, dawno temu z kumplem sprawdzaliśmy na jednym serwie, że im więcej deffa się miało to magiczne postacie BM, smok (bo te sprawdziliśmy) biły mniej ze skilli ale mogę się mylić bo to serwer był oldschool i aż takiego dmg nie można było wyciągnąć jak tu :)

@strona działa ale rejestracja nie :(

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

mówi to osóba która dostaje wszystko pod nos nawet source, a na 1 serwerze masz 3 online, papa misiek.  8S

­

O Beviarze zapomniałeś? Co było 0 graczy w godzinach szczytu? :/­ Na Shayenie przynajmniej było te 250+ c;

@aw ile % na drop truty z wiedźmy?

Jak to jest z tym znikaniem itemów, co pół forum to tematy o zaginionych przedmiotach?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...