Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i serwer off ładne zabezpieczenia dobra zobacze o ktorej włączycie, czy w ogóle to właczycie ?

Wiesz co to są ataki?

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny, aczkolwiek aby zrobić broń do expa na 115lvl, to trzeba się niestety bardzo mocno postarać. 

Ulepszacze bardzo dobrze dropią, aczkolwiek brakuje hajsu. Może ktoś zna bardzo dobry i skuteczny sposób na yang? 

c8f7.png

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny, aczkolwiek aby zrobić broń do expa na 115lvl, to trzeba się niestety bardzo mocno postarać. 

Ulepszacze bardzo dobrze dropią, aczkolwiek brakuje hajsu. Może ktoś zna bardzo dobry i skuteczny sposób na yang? 

bardzo fajny gdyby nie padał ......

Kiedy coś z tym zrobicie?

Opublikowano

na ich forum jest poradnik jak na niskich levlach dropić duże ilości kasy ;p

Tak wiem ... ale coś pisaliście, że macie z*******e filtry i juz moga sobie atakowac .

Człowieku jak ich atakują to może wywalać co jakiś czas lecz zapewne szybko się z tym uwiną ;)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

bardzo fajny gdyby nie padał ......

Kiedy coś z tym zrobicie?

Człowieku, zrobią kiedy przyjdzie na to czas. :D

Tymczasem możecie mi podać ip ts? 

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

I zapewne trzeba pobrać od nowa clienta, który ściąga się po 200 Kb/s...

Nie wiem jakiego masz neta ale mi sie pobiera z predkoscia 980 kb/s, wiec nie wiem w czym problem ...

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Pisałem wiele razy że stary client nie będzie przez nas wspierany.

­

Ty lepiej napraw stroną i dodaj wkońcu te fryzurki exp, już 11 dzień je dodajesz >.<

­

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Ty lepiej napraw stroną i dodaj wkońcu te fryzurki exp, już 11 dzień je dodajesz >.<

­

Fryzurki już są gotowe.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­

Zapewne jak ogarna ataki itd... to zajma sie mniej waznymi sprawami, bo nie pomagacie tym spamowaniem napewno ...

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Zapewne jak ogarna ataki itd... to zajma sie mniej waznymi sprawami, bo nie pomagacie tym spamowaniem napewno ...

Ja Cię przepraszam, ale te ddosy są od dwóch dni a Weight 8 lutego pisał o dodanych fryzurach.

W każdym update o tym wspomina do tej pory ich nawet nikt na oczy nie widział.

­

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Zróbcie coś z tym ! to pewnie znów ten canazis i haxior hahahahha

Opublikowano

Ogarnijcie te ataki zostawcie forum mpc w spokoju jak narazie i idźcie coś z tym zrobić

nic nie zrobią. Kozaczyli do tych co nie powinni.

Co mam ci zrobić? jak sponsora nie ma.

sponsor jest na GG, bo widzę więc nie pierdol farmazonów.

Kiedy serwer "ożyje"?

Opublikowano

Itemki byście oddali co z isu poginęły w koncu !!!

Ile można czekać

Co 2 temat na forum u was to że eq znikło byście się może i tym zajeli a nie dodawanie fryzur do isu nowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...