Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po odpaleniu patchera...

XAwnYkC.png

Zapraszam do pobrania nowego clienta który jest na stronie :) Poczekaj chwilkę zaraz stronka ON

Edit:

STRONA GŁÓWNA ON :)

2i29cae.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam do pobrania nowego clienta który jest na stronie :) Poczekaj chwilkę zaraz stronka ON

Edit:

STRONA GŁÓWNA ON :)

Yupi ! Strona online :D

To co pobieramy nowego clineta po patcher nie działa ;(( Może dobije 225lv ! :D

491f216196_mam_za_bardzo_pokreconych_prz

@Edit strona znów leży co wy robicie .. nawet clienta nie zdążyłem pobrać nowego v2 by like

Opublikowano

Z oddawaniem ekwipunku zajmowałoby troche czasu, zależy o jakie wykrycie Ci chodzi.

­

Przykładowo, z kim handlowała postać i zbanowanie multikont tej postaci + jej konto aby nie okradła większej ilości osób.

sygnatura.png

Opublikowano

Boże wrzućcie na jakieś normalne hostingi... Na speedyshare nie mam zamiaru pobierać z prędkością 50 kb/s a na mega nadal problem z prędkością...

Po włączeniu patchera:

XAwnYkC.png

Opublikowano

Boże wrzućcie na jakieś normalne hostingi... Na speedyshare nie mam zamiaru pobierać z prędkością 50 kb/s a na mega nadal problem z prędkością...

Po włączeniu patchera:

XAwnYkC.png

Jakiego klienta używasz? Patcher jest dla Clienta v2, pisałem że stary nie będzie już przez nas wspierany.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Czemu serwer laguje? Offline ... jezu 

ogarnijcie te jebane ataki bo strona offline znów jejku ! :D

Polecam

http://www.centrum-psych.pl/
sam nie korzystałem, ale tobie się przyda. (Podobno dobrych lekarzy mają)

ps. sponsor cały czas kontroluje sytuacje, zaraz powinno się wszystko unormować.

Opublikowano

@GallAnonim1429

Cannzas aka adiros wali sobie ddosy, jeszcze to redaktor mpc no ładnie, a administracja tego forum jakoś to ma głęboko w poważaniu. Ale sytuacja jest pod kontrolą i zaraz wróci do normy :)

Opublikowano

Chciałbym rozpocząć rozgrywke ale strona mi nie działa, dlaczego?

Serwer jest ddosowany. Administracja kozaczy na lewo i prawo podobno.

Raczej nie postoi a szkoda szkoda fajnie się grało :(

@1373230489-U611928.pngNukey ja tam pracuje xD

Opublikowano

Chciałbym rozpocząć rozgrywke ale strona mi nie działa, dlaczego?

Ja ostatnio chciałem na virtualu pograć i strona coś mi nie śmigała :( Dlaczego? :(

­

Opublikowano

@GallAnonim1429

Cannzas aka adiros wali sobie ddosy, jeszcze to redaktor mpc no ładnie, a administracja tego forum jakoś to ma głęboko w poważaniu. Ale sytuacja jest pod kontrolą i zaraz wróci do normy :)

Udowodnij mi, że tamto GG jest moje. Udajesz głupiego czy jesteś?

@GallAnonim1429 grasz tutaj ? :D 

Skąd truta ?

Opublikowano

Serwer jest ddosowany. Administracja kozaczy na lewo i prawo podobno.

Raczej nie postoi a szkoda szkoda fajnie się grało :(

@1373230489-U611928.pngNukey ja tam pracuje xD

Jestem ciekawy jak ty długo będziesz kozaczył ;)

@topic

Do 17:00 wszystko powinno się unormować :)

Opublikowano

Zapraszamy na start za tydzień bez bugów.

Jakich bugów? Pokaż mi chociaż jeden poważniejszy, to chwilowe ataki które do godziny 17 powinny ustąpić, także śmieszą mnie takie wypowiedzi.

@Adiros Wyjdź już z tego tematu bo 3/4 wypowiedzi jest twoja, nie dość że liżesz dupe na gg to teraz smy mamy Ci dawać? Skończ swoje marne wypowiedzi bo równasz się z poziomem Ambrozjaka, polska cebula nie zna granic, nie wspomnę że ArkaniaMT2 to zwykły gotowiec Avestii i Ty śmiesz mi pisać że serwer taki sobie? Daruj sobie ziomuś. ;-)

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

skończ

47vv7j.jpg

Serwer niedługo będzie ON :)

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD # AUTO-WIADOMOŚĆ GG SCRIPT BY CANNZAS AKA ADRIAN O K***A xD

antymix bedzie rekru?

­

Odkrywca
Opublikowano

Jakich bugów? Pokaż mi chociaż jeden poważniejszy, to chwilowe ataki które do godziny 17 powinny ustąpić, także śmieszą mnie takie wypowiedzi.

@Adiros Wyjdź już z tego tematu bo 3/4 wypowiedzi jest twoja, nie dość że liżesz dupe na gg to teraz smy mamy Ci dawać? Skończ swoje marne wypowiedzi bo równasz się z poziomem Ambrozjaka, polska cebula nie zna granic, nie wspomnę że ArkaniaMT2 to zwykły gotowiec Avestii i Ty śmiesz mi pisać że serwer taki sobie? Daruj sobie ziomuś. ;-)

­

Popieram , serwer jest mega z*******y , a on piszę że taki sobie...  I NIE MA BUGÓW !

Opublikowano

Cannzas to debil... WIELKI debil. Nie lubie Imagusa ale juz wole zeby jego serwer stal, niz zeby ten cymbal sie chwalil ddosami.

Serwer jak na Imagusa dosyc dovrze wykonany z tego co widze, polecam gre. Mozliwe, ze cos z tego bedzie.

Administracjo mpc Cannzas kradnie konta na tym forum, mial juz milion banow, a wy dalej go przyjmujecie? Smieszne, jest to najwiekszy idiota i najgorszy raper na tym forum.

Pozdrawiam! (Cannzasa nie)

Jezeli chodzi o Imagusa to nie mialem racji, mozliwe ze sie zmienil i teraz jest juz ok.

Opublikowano

Ma ktoś premium na speedyshare? Nigdy chyba nie pobiorę tego clienta..

Masz poradniki na internecie jak mieć jedno razowe premium zajmuje to 5 min :)

2i29cae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...