Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CradosMT2

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beta ma być jutro.­

Wątpię, że będzie taka płatność, bo do tego trzeba prowadzić działalność gospodarczą czy coś takiego.

Sam serwer wdłg mnie powinien być prowadzony jak działalność gospodarcza , a nie walenie na boku. Swoją drogą na Cradosie sie fajnie grało , polecam . Czekam na start .

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam serwer wdłg mnie powinien być prowadzony jak działalność gospodarcza , a nie walenie na boku. Swoją drogą na Cradosie sie fajnie grało , polecam . Czekam na start .

Taa, ciekawe kto zapłaci wiele tysięcy złotych za licencję, żeby móc legalnie serwer prowadzić. Coś takiego by się pewnie nigdy nie zwróciło.

O której jutro start bety?­

tenor.gif

Opublikowano

W prezce jest przecież napisane, że beta 8 luty, a start 13 w piątek ;d­

A nie czytałem, pisali gdzieś pare dni temu, że start ma być w ten week dlatego chciałem się upewnić :D

To widzimy się na becie i starcie serwera .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Taa, ciekawe kto zapłaci wiele tysięcy złotych za licencję, żeby móc legalnie serwer prowadzić. Coś takiego by się pewnie nigdy nie zwróciło.

O której jutro start bety?­

jak gówno wiesz to stul pysk, dzięki

Opublikowano

jak g****o wiesz to stul pysk, dzięki

­To może postaw serwer albo znajdź technika i z nim postaw i pójdź zarejestrować taką działalność w urzędzie skarbowym? ;>

O której będzie client i start bety?

tenor.gif

Opublikowano

­To może postaw serwer albo znajdź technika i z nim postaw i pójdź zarejestrować taką działalność w urzędzie skarbowym? ;>

O której będzie client i start bety?

Odprowadzanie podatków od dochodów to podstawa jeśli sie prowadzi biznes , tymbardziej że osoba która przekróczy daną liczbe zarobkową staje sie VATowcem tak zwanym . Masz racje to nie ma sensu . Ale po prostu ciekawi mnie to i tyle . Czy jeśli prowadzisz taki serwer skarbówa sie może dopierdolić że robisz na lewo , no ale ja sie nie znam . Crados jest zajebistym serwerem , liczę na dobrą reklame pokroju np : Wallandera , którego nie lubie , ale wiem że jest żywą reklamą .(zadatki z s13) 

Opublikowano

mogę już pobierać klienta czy nie?

Tak możesz - będzie później łatka do pobrania i oczywiście automatycznie patcherem.

Opublikowano

Stare konta zostają czy trzeba robić nowe  (chodzi tu o konto nie postać)

Start bety 8 lutego o której godzinie?

Macie ten nowy wygląd miast czy taki jak był wcześniej?

Jak ten sam to prosze wywalcie te drzewo co stoi na środku miasta bo ono zawsze mnie i nie tylko mnie irytowało.

Opublikowano

Stare konta zostają czy trzeba robić nowe  (chodzi tu o konto nie postać)

Start bety 8 lutego o której godzinie?

Macie ten nowy wygląd miast czy taki jak był wcześniej?

Jak ten sam to prosze wywalcie te drzewo co stoi na środku miasta bo ono zawsze mnie i nie tylko mnie irytowało.

Konta zostają.

Nie wiemy, dzisiaj podamy wieczorem o której dokładnie.

Stary wygląd miast

Nie usuniemy, nam się podoba.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Feezego

Świetna, twórcza oraz rozwinięta wypowiedź - wezmę sobie do serca i jutro go nie będzie.

A tak poważnie nie wymagam od każdego piszącego w prezentacji umiejętności porządnego wypowiadania się, ale chociaż jak "nie polecasz" to chociaż napisz dlaczego, z jego powodu to robisz, bo nic nie zrozumiałem z Twojej wypowiedzi.

Opublikowano

Mateo będziesz bity za te channele z moim nickiem placku xD

Ps: Jedziemy z Adasiem do Radomia fighter xDD

oooo odwiedź mnie  xD  xD  xD  xD  bardzo chętnie Cie poznam xddd 

serwer polecam. Dobra robota

Opublikowano

oooo odwiedź mnie  xD  xD  xD  xD  bardzo chętnie Cie poznam xddd 

serwer polecam. Dobra robota

Uważaj Karol, taki fighter jak on może Cie zabić :D

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Uważaj Karol, taki fighter jak on może Cie zabić :D

Dobra trzeba się stad zwijać bo 55kg Kubox wpadł to może być zadyma.

Opublikowano

Dobra trzeba się stad zwijać bo 55kg Kubox wpadł to może być zadyma.

Dmuchająć w monitor na którym jest twoje(mala litera z braku szacunku) zdjęcie  boje się ze zrobie ci krzywde ;) taki z ciebie fajter ;)

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Dodajcie kostiumy i fryzury na zawsze. 

Zwiększcie minimalnie ich ceny a gwarantuje Wam, że wyjdzie nam to na dobre i Wam.

Wtedy więcej osob je kupi bo ludzie będą wiedzieć, że ich nie stracą tak jak np: peta ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...