Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CradosMT2

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki nie róbcie spamu , jeśli chcecie się kłócić o tego kto robił serwer to idźcie na PW . Wracając do tematu serwer polecam w 100 % , no niestety Vincent trochę zwalił sprawę z serwerem ale widać że się starają i chcą odbudować serwer , jeśli mieliby w d***e serwer tak jak inni mówią to nie siedzieli by po nocach i nie oddawali by SM'ów !

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bombon z czekuladom xD. No i to mi się podoba lecz jest mały problem nie chcę być upierdliwy ale kur** zmieńcie wygląd ostatnich zbroi do pvp te niebieskie roboty .... Ale serwer jak najbardziej polecam :3

ddz8gi.png

Opublikowano

Siwy, wyjdź, proszę, kompromitujesz się. Może jeszcze mi powiesz, że Matesh robił godzinami cienie na mapy nowe dla nas? xD

Słuchaj sobie kogo chcesz na tym ts i wierz w każde słowo, daleko zajdziesz, cześć.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Mizune.

8yzlsw.jpg

Top zawsze wygrany xDDD

a myslalem ze gorzej ode mnie sie nie da xdd.

Serwer wyglada calkiem spoko.Na poprzedniej edycji wbilem az 48lv.mozliwe ze wpadne

Nothing.

Opublikowano

Siwy, wyjdź, proszę, kompromitujesz się. Może jeszcze mi powiesz, że Matesh robił godzinami cienie na mapy nowe dla nas? xD

Słuchaj sobie kogo chcesz na tym ts i wierz w każde słowo, daleko zajdziesz, cześć.

Matesh to gówno do dzisiaj nie wiem co to za problem zrobić cienie ? Nie ważne. Nie wierze w każde słowo, trochę źle złożyłem zdania miało to być bardziej pytanie a nie stwierdzenie.

Zresztą nie dziw mi się na tym forum połowa gówien twierdzi że zrobiła swojego sourca a tak naprawdę kupuje go od Teranza...

MTnm3AS.png

Opublikowano

a miał startować w ten weekend...

skąd niekończąca pelerynka? dobra wiem eot

Owszem miał startować, ale lepiej przetestować wszystko, niż zaliczyć klapę bez testów i poprawek.

PS. Serwer robił Lourt a nie ktoś inny Siwy - dział bajkopisarzy 2 niżej.

Opublikowano

Z doświadczenia widm, że im dłuższa beta tym gorszy start :rolleyes:

Na becie ludzie gówno znajdują albo to co wypiszą i zaproponują zostanie "olane" przez team.

Dopiero na  starcie wyjdzie co zmienić, gdy będzie grało +700 ludzi, a nie 30.

Opublikowano

Z doświadczenia widm, że im dłuższa beta tym gorszy start :rolleyes:

Na becie ludzie gówno znajdują albo to co wypiszą i zaproponują zostanie "olane" przez team.

Dopiero na  starcie wyjdzie co zmienić, gdy będzie grało +700 ludzi, a nie 30.

Mamy już 2 pewne gildie - poprzednia Topka i 115+ poziomy, które będą testować z nami na TS, ja problemu nie widzę. 

Przypomnij sobie poprzednią betę Cradosa (Lipiec) - faktycznie olaliśmy propozycje.

Od kiedy ilość graczy świadczy o "wychodzeniu" bugów / błędów?

Nieraz 30 osób znających serwer jest lepsze niż 700 nie znających.

Opublikowano

Serwer już stał  ta sama strona i pliki. Dajcie cos nowego nie ciagle to samo

Makin błagam daj MPC od 14 lat+, bo jeszcze trochę i poumieramy przez głupotę.

Opublikowano

Ta sama strona XDDD zobacz na inne serwery, które mają strony z MPC czy innych for ;-)

Pliki - po co zmieniać skoro to ma być cradosmt2 + jakieś drobne nowości? ciągle to samo? pliki te robione są od zera natomiast 75% serwerów ma gotowce, jeżeli się nie podoba to nie graj proste co nie?

Opublikowano

Sh4ke, od 14+ bo się nie załapiesz? hahah 

Nie no śmieje, jak trzeba pomóc w testowaniu lub będzie jeszcze miejsce to ja chętnie. :)

Dostałbym vip'a za staż tutaj  B)

Beta będzie otwarta to zapraszam.

Opublikowano

Przecież to jest rework, nie będą robić serwera od nowa, skoro mają dobre pliki xD

579571423327107377857.png

Opublikowano

jak jest ta góra wspaniałych ala WO to dodajcie tam na końcu kowala, który ulepsza itemy do 50 lvla.

Opublikowano

Jak dla mnie dobry pomysl,zeby na wo byl kowal ktory ulepsza itemy do 40 czy nawet 50 poziomu, jak najbardziej na +

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Niektóre bronie do expa są ładniejsze niż do PvP. Na 106 lvl dla Ninja jest moja ulubiona zbroja  <3  Medium - medium czy Medium - hard? Przeważnie wychodzi "medium-hard". Prezentacja bardzo ładna, przejrzysta. No nic, zobaczymy. Powodzenia z serwer.

Opublikowano

Niektóre bronie do expa są ładniejsze niż do PvP. Na 106 lvl dla Ninja jest moja ulubiona zbroja  <3  Medium - medium czy Medium - hard? Przeważnie wychodzi "medium-hard". Prezentacja bardzo ładna, przejrzysta. No nic, zobaczymy. Powodzenia z serwer.

Tutaj nie ma nic z Hard'a. Typowy Medium.

Opublikowano

jak jest ta góra wspaniałych ala WO to dodajcie tam na końcu kowala, który ulepsza itemy do 50 lvla.

Po co jeszcze więcej tam dodawać? Masz wodza, odrodzonego wodza, beczki, metki i jeszcze kowal? ;x Chcesz kowala to idź do DT. Też łatwe do zrobienia.

Po tym reworku to jak dla mnie to jest ułatwiony medium, bo łuczniki podchodzą. Zależy jak kto patrzy. Dla jednego medium to wbijanie lvla godzinę, dla innych to 5lvli w godzinę ^^. 25ku do G, łuczniki podchodzą, łatwo dostępne bossy (przywołania tanio za PO), szybki exp.­

tenor.gif

Opublikowano

a misje zmienialiście ? Czy znów ustawione 0,01 % na drop jakiegoś syfu ?

Zagram, no chyba, że Sh4ke znów będzie widział  tylko czubek swojego nosa i będzie miał 

wyebane na graczy.

Zobaczymy B)

Opublikowano

PSD Grafiki jest dla mnie okropne.. Wiedziałem, że Mizune zrobi klape, każdy kto u niego zamawia grafike, ma taką samą.

Na przyszłość zamawiajcie u Patryka, Lourt.

//Oczywiście ładnie zaprezentowany serwer, dużo informacji. Sh4ke poświęcił dużo czasu i widać efekty pracy ;)

Co do serwera zagram, najbardziej dopracowany serwer jaki teraz startuje.

Jedyny na którego zaczekam i zagram,  widzimy się na starcie :)

Mi tam się prezka bardzo podoba ^^ Ale tak zjebać system ulepszeń dodając takie coś to trzeba być naprawdę .....

SaKpoXl.png

Zmieńcie ten gówniany set od grubego... bo to jest totalna klapa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...