Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CradosMT2

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście, że dla pieniędzy, powiem, ale tak tak sekrecie, że oddanie 100% zakupionych SM to chwyt marketingowy, żeby Ci co dostaną te SM zaprosili znajomych i wtedy ci znajomi wydadzą $$. Wtedy to ogólnie cała administracja będzie się kąpała w banknotach dwustu złotowych.

nie możesz się z tego śmiać, bo w końcu sam lourt powiedział, że nie było dochodów i olał to, wiec pewnie teraz na starcie się to zmieni, bo wiadomo każdy właduje w ten itemshop, tylko ta topka odpuści sobie.

przez pierwsze miesiące będzie dobrze, potem znowu będzie inaczej. ja zagram bo crados jest dobry, ale nie chce oglądać potem jak on upada.

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie możesz się z tego śmiać, bo w końcu sam lourt powiedział, że nie było dochodów i olał to, wiec pewnie teraz na starcie się to zmieni, bo wiadomo każdy właduje w ten itemshop, tylko ta topka odpuści sobie.

przez pierwsze miesiące będzie dobrze, potem znowu będzie inaczej. ja zagram bo crados jest dobry, ale nie chce oglądać potem jak on upada.

Jak będą się nim zajmować i ciągle reklamować to nie upadnie tak szybko i zarobek też będą mieć - bo przecież w końcu update lvl'a etc też będzie i znowu topka właduje żeby kupić PDki etc. ^^

No i na wcześniejszej wersji zrobili błąd z petami, ponieważ nie opłacało się ich kupować w IS :)

Opublikowano

Oczywiście, że dla pieniędzy, powiem, ale tak tak sekrecie, że oddanie 100% zakupionych SM to chwyt marketingowy, żeby Ci co dostaną te SM zaprosili znajomych i wtedy ci znajomi wydadzą $$. Wtedy to ogólnie cała administracja będzie się kąpała w banknotach dwustu złotowych.

No to tutaj wszystko zostało wyjaśnione ;x Gdyby crados miał startować centralnie pod $$ raczej sm nie byłyby oddawane.

Opublikowano

Jak będą się nim zajmować i ciągle reklamować to nie upadnie tak szybko i zarobek też będą mieć - bo przecież w końcu update lvl'a etc też będzie i znowu topka właduje żeby kupić PDki etc. ^^

No i na wcześniejszej wersji zrobili błąd z petami, ponieważ nie opłacało się ich kupować w IS :)

A pety fajna rzecz, każdy chce takiego baobao czy panterke :D

Przez pety można przenikać, czy będą blokować? Bo zawsze to wkurzało ;x

tenor.gif

Opublikowano

No to tutaj wszystko zostało wyjaśnione ;x Gdyby crados miał startować centralnie pod $$ raczej sm nie byłyby oddawane.

a to jak wyjasnisz?

3ExXdPA.png

To jest serwer pod pieniądze, nie będzie ich - nie będzie lourta.

Opublikowano

a to jak wyjasnisz?

3ExXdPA.png

To jest serwer pod pieniądze, nie będzie ich - nie będzie lourta.

good, jak to sam powiedziałeś... "taka praca". Metin to nie przyjemność to praca, ciężka praca.

Opublikowano

good, jak to sam powiedziałeś... "taka praca". Metin to nie przyjemność to praca, ciężka praca.

Cięzka praca powiadasz?... powiedz to lepiej osobą które pracują od 6 +. Skoro Metin jest cięzką pracą to taką naprawe samochodu pół miasta Ci robi ?

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Cięzka praca powiadasz?... powiedz to lepiej osobą które pracują od 6 +. Skoro Metin jest cięzką pracą to taką naprawe samochodu pół miasta Ci robi ?

Ale czy ja powiedziałem, że najcięższa praca? Odjazd chłopie.

Opublikowano

Ale czy ja powiedziałem, że najcięższa praca? Odjazd chłopie.

Już samo stwierdzenie ze Metin to cięzka praca jest idiotyzmem 

Sądząc po twoiej( mała litera z braku szacunku ) wypowiedzi jestes tak prostym... ah wybacz tak zapracowanym człowiekiem ze napisanie zwykłego questa pochłania ci tyle czasu ze racja METIN TO NAPRAWDĘ MEGA HARÓWA. Tak jest jak 15 latek zabiera się za coś gdzie nie ma przy tym najmniejszego pojęcia 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Już samo stwierdzenie ze Metin to cięzka praca jest idiotyzmem 

Sądząc po twoiej( mała litera z braku szacunku ) wypowiedzi jestes tak prostym... ah wybacz tak zapracowanym człowiekiem ze napisanie zwykłego questa pochłania ci tyle czasu ze racja METIN TO NAPRAWDĘ MEGA HARÓWA

No zrobienie czegoś jak MPCforumy to naprawdę nie jest ciężka praca, jednak zrobić coś dobrego, dopracowanego to jest praca i to ciężka. Do tego prowadzić serwer, pomagać graczom aby żaden nie czuł się olany... ;)

Opublikowano

A pety fajna rzecz, każdy chce takiego baobao czy panterke :D

Przez pety można przenikać, czy będą blokować? Bo zawsze to wkurzało ;x

Pety nie będą blokować. 

Opublikowano

No zrobienie czegoś jak MPCforumy to naprawdę nie jest ciężka praca, jednak zrobić coś dobrego, dopracowanego to jest praca i to ciężka. Do tego prowadzić serwer, pomagać graczom aby żaden nie czuł się olany... ;)

wystarczy ze zrobiłeś coś co przypominało serwer Metin2 mówie tu o Asc**** :) Po poprzedniej wypowiedzi jesteś totalnym hipokrytą ( poszukaj w google znaczenie tego słowa ) wybacz ze każe robić ci tak bardzo ciężkie zajęcie 

Opublikowano

wystarczy ze zrobiłeś coś co przypominało serwer Metin2 mówie tu o Asc**** :) Po poprzedniej wypowiedzi jesteś totalnym hipokrytom ( poszukaj w google znaczenie tego słowa ) wybacz ze każe robić ci tak bardzo ciężkie zajęcie 

Ascarial to było gówno robione z polecenia azprime. Nic tam nie było przemyślane, ani przygotowane tak jak powinno. Robiąc obecny serwer, przekonałem się że zrobienie serwera to ciężka sprawa. Zrób serwer myśląc o tym, aby wszystko było do siebie dopasowane, w metinie jest tyle zepsutych rzeczy które wymagają poprawy ale administrator takeigo serwera jak MPCforum c***a może o tym tak naprawdę wiedzieć. Kończę dyskusję z tobą, bo totalnie nie ma to celu.

Opublikowano

tak prawdę mówiąc to jak dla ciebie ciężka pracą jest siedzenie przy komputerze bez żadnego stresu itp to dać cie do łopaty albo na budowe to po godzinie byś się zatarł :D (no offens)

po prostu mi chodzi o samego lourta, to już nie chodzi o zarobek jego. z jego wypowiedzi wynika, że dostawał kilkaset złotych miesięcznie i dlatego odpuścił, to na pewno sobie odpuści jeśli dochody spadną, a jestem w 100% przekonany że tka będzie.

Opublikowano

W połowie tego co terenzo zrobił na MPCforum byś pewnie nie potrafił i pisząc to obraziłem właśnie jego a nawet nie dorastasz mu do pięt...

Ascarial to było gówno robione z polecenia azprime. Nic tam nie było przemyślane, ani przygotowane tak jak powinno. Robiąc obecny serwer, przekonałem się że zrobienie serwera to ciężka sprawa. Zrób serwer myśląc o tym, aby wszystko było do siebie dopasowane, w metinie jest tyle zepsutych rzeczy które wymagają poprawy ale administrator takeigo serwera jak MPCforum c***a może o tym tak naprawdę wiedzieć. Kończę dyskusję z tobą, bo totalnie nie ma to celu.

Twierdzisz że terenzo nic nie umie? Jesteś naprawdę śmieszny człowieku.

Opublikowano

Jeszcze tylko ostatnia wypowiedz ;). Endymion czy jak tam na ciebie gwiżdżą. To ze się pocisz przy robieniu serwera to nie oznacza ciężkiej pracy po prostu jesteś gruby !!! 

Opublikowano

tak prawdę mówiąc to jak dla ciebie ciężka pracą jest siedzenie przy komputerze bez żadnego stresu itp to dać cie do łopaty albo na budowe to po godzinie byś się zatarł  :D (no offens)

po prostu mi chodzi o samego lourta, to już nie chodzi o zarobek jego. z jego wypowiedzi wynika, że dostawał kilkaset złotych miesięcznie i dlatego odpuścił, to na pewno sobie odpuści jeśli dochody spadną, a jestem w 100% przekonany że tka będzie.

Czyli sugerujesz mi, że np podczas gdy serwer ma problemy to administrator siedzi sobie przy komputerze bez żadnego stresu? W momencie gdy projekt, na który poświęciłeś dla przykładu wiele czasu leży (inaczej tego nie można nazwać) ze względu na wszelkiego rodzaju ataki, z którymi poradzić mogą sobie tylko wyspecjalizowane od tego fimy administrator nie czuje stresu? Jesteś w błędzie, zrozumie to ten co przez to przeszedł tak naprawdę.

W połowie tego co terenzo zrobił na MPCforum byś pewnie nie potrafił i pisząc to obraziłem właśnie jego a nawet nie dorastasz mu do pięt...

Twierdzisz że terenzo nic nie umie? Jesteś naprawdę śmieszny człowieku.

Nigdzie nie twierdzę, że Terenzo nic nie umie bo szanuję go, jednak uważam że MPCforum nie był serwerem o którym można powiedzieć, że zostało włożone w niego dużo pracy i starań nad przemyślanymi, dobrymi rozwiązaniami.

Jeszcze tylko ostatnia wypowiedz ;). Endymion czy jak tam na ciebie gwiżdżą. To ze się pocisz przy robieniu serwera to nie oznacza ciężkiej pracy po prostu jesteś gruby !!! 

Komuś już tutaj puszczają nerwy i próbuje być śmieszny(?), twardy(?)? Jesteś nikim, nie wiesz czym jest tworzenie i administracja dużym serwerem. Polskie serwery Metina są strasznie c*****e i to się nie zmieni tak długo jak będziecie traktować to jako hobby bądź zabawę. Trzeba powiedzieć sobie wprost, że jest to praca z której dostaje się duże pieniądze.

Opublikowano

Czyli sugerujesz mi, że np podczas gdy serwer ma problemy to administrator siedzi sobie przy komputerze bez żadnego stresu? W momencie gdy projekt, na który poświęciłeś dla przykładu wiele czasu leży (inaczej tego nie można nazwać) ze względu na wszelkiego rodzaju ataki, z którymi poradzić mogą sobie tylko wyspecjalizowane od tego fimy administrator nie czuje stresu? Jesteś w błędzie, zrozumie to ten co przez to przeszedł tak naprawdę.

Nigdzie nie twierdzę, że Terenzo nic nie umie bo szanuję go, jednak uważam że MPCforum nie był serwerem o którym można powiedzieć, że zostało włożone w niego dużo pracy i starań nad przemyślanymi, dobrymi rozwiązaniami.

Komuś już tutaj puszczają nerwy i próbuje być śmieszny(?), twardy(?)? Jesteś nikim, nie wiesz czym jest tworzenie i administracja dużym serwerem. Polskie serwery Metina są strasznie c*****e i to się nie zmieni tak długo jak będziecie traktować to jako hobby bądź zabawę. Trzeba powiedzieć sobie wprost, że jest to praca z której dostaje się duże pieniądze.

Z tego co widzę to nieprzemyślane są twoje wypowiedzi. Bo skoro argumentujesz że MPCforum nie był przemyślany i c*****o zrobiony to podaj argumenty a nie rzucasz słowa na wiatr...

Opublikowano

Ja na poprzednej edycji wbiłem 91 lvl i znudzila mi sie gra, zobaczymy jak będzie tutaj.

Osobiscie to polecam ten serwer

Opublikowano

Praca pracą, ale niektórym już odpierdala od tych pieniędzy z serwerów metina. Zamiast ma być to formą dodatkowej gotówki, niektórzy traktują to jako zabawę i mają wyjebane w to.

Zamiast pójść do roboty, zarobić przez miesiąc tyle co zarobić, a z metina mieć dodatkową gotówkę to dla niektórych (nawet dla Lourta) kilka stówek to jest tyle co kot napłakał to pozdrawiam, dlatego ludziom odpierdoliło od hajsu z metina. I nie mówcie, że trzeba mieć mnóstwo czasu na prowadzenie serwera to się załamie. Niektórzy jeszcze dobrzy technicy podejrzewam, że nie potrzebują dużo czasu albo na naprawę albo na dodanie czegoś na serwer, ja tam się nie znam.

Ostatnią taką kupę w majtach jak wspomniałeś ze stresem miał Kajetan z Nestium, bo odpierolił maniane, tak mu odjebało, że pisał i mówił później głupoty.

Chciałbym zagrać na Cradosie smokiem, nie grałem nim przed reworkiem ani nie znałem osób, którzy grali tą postacią. Dam radę nią wszędzie zarobić? Bo z tego co pamiętam najlepszy zarobek do mojego lvl to był smok + nemere, a wydaje mi się, że smokiem nie dam rady.

Opublikowano

na poprzedniej edycji wbiłem ten 103 i mi się znudziło, zobaczymy jak będzie tutaj  ;) 

serwer oczywiście polecam  <3

Opublikowano

Smok na poprzedniej wersji to był kosa jak ktoś się ful nie odpalił.Teraz ma być mniej magi więc będzie bardzo dobry do pvp.

Każda postać będzie bardzo dobra do pvp :p

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

jpuaxUD.png?1

[Aktualizacja Strony] - Zmieniono ceny zakupu SM przez SMS / PayPal / Przelew na poprawne. Ceny będą identyczne na starcie.

[Aktualizacja Strony] - Zmieniono Ceny PD'ka, Rękawicy, Monetki.

[Aktualizacja Prezentacji] - Poprawiono błędy językowe oraz kolejności zbroi.

[Aktualizacja Gry] - Wykonano Panel Biologa

[Aktualizacja Gry] - Zaktualizowano Questy

[Aktualizacja Gry] Usunięto Kim-Rim'a oraz Item Shop(NPC) z gry.

To tyle z aktualizacji, dzisiaj jeszcze dodam kilka rzeczy do prezentacji.

Zapraszamy serdecznie na nasze forum :

forum.cradosmt2.pl

Oraz TeamSpeak'a :

sss

Administracja CradosMT2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...