Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CradosMT2

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

INFORMACJA CO DO BETY :

Beta zostanie włączona dnia 08.02.2015 między godziną 19-21.

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A SM za poprzednią wersję oddajecie 100% tak ?  I kiedy ?

Oddajemy za smy, które doładowaliście (nie poprzez kupony z gry).

Do startu będą wszystkie przywrócone na konto :p

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Lepiej nie oddawajcie sm, będzie ciekawsza gra, a tak to troszkę lipa bo np kupiłem od typa wszystkie itemy z is, i on będzie miał te sm zwrócone a gracz który kupował w grze, nie :)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Lepiej nie oddawajcie sm, będzie ciekawsza gra, a tak to troszkę lipa bo np kupiłem od typa wszystkie itemy z is, i on będzie miał te sm zwrócone a gracz który kupował w grze, nie :)

No wiesz, jak ktoś zapakował, to raczej chce odzyskać. 

579571423327107377857.png

Opublikowano

No wiesz, jak ktoś zapakował, to raczej chce odzyskać. 

No wiesz jak ktoś zapier**** żeby nie wydawać pln na is tylko kupić w grze to też chciałby odzyskać :)

Opublikowano

No wiesz jak ktoś zapier**** żeby nie wydawać pln na is tylko kupić w grze to też chciałby odzyskać :)

Nie narzekaj, łatwo szło zdobyć smy w grze, a teraz pewnie pójdzie jeszcze łatwiej, ciekawe czy jak wydałbyś 1k sm to byś ich nie chciał z powrotem.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie narzekaj, łatwo szło zdobyć smy w grze, a teraz pewnie pójdzie jeszcze łatwiej, ciekawe czy jak wydałbyś 1k sm to byś ich nie chciał z powrotem.

Szczerze mówiąc to wolałbym żeby wszyscy zaczynali z zerowym stanem sm :)

Opublikowano

Szczerze mówiąc to wolałbym żeby wszyscy zaczynali z zerowym stanem sm :)

Ale administracja woli oddać żeby było uczciwiej

Jakby nie oddawali to byłby płacz, że chcą tylko zarobić, oddają sm'y też komuś nie pasuje ;-;

Opublikowano

Ale administracja woli oddać żeby było uczciwiej

Jakby nie oddawali to byłby płacz, że chcą tylko zarobić, oddają sm'y też komuś nie pasuje ;-;

Spójrz na to tak..

Franek wydał x zł na sm, zakupił peta, wierzchowca i pd.

Wbił 90 Poziom dzięki PD, pet i wierzchowiec wspomagał go w pvp/pvm.

Skończył grę na serwerze, nie logował się z miesiąc przed zamknięciem serwera.

Czyli w skrócie skończył grę bo serwer mu się znudził a sm, które wydał nie zmarnowały się bo przecież zakupił itemy, a to, że skończył gre to jego sprawa.

Teraz widzi rework, na start dostanie x SM.

Czy to jest sprawiedliwe :P? Raz Franek wydał na sm i skończył grę.

Teraz te SM to dla niego motywacja by znów zagrać.

Ja bym dał zwrot sm tylko tym co grali jeszcze przed reworkiem żeby było w miare rozsądnie.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

dla tych z topki na 100% i dla tych, którzy wytrwali do końca cradosa i tyle, bo niektórzy mogli kupić postać wbić na 2 dni i ktoś ładował tam xxxx sm i dupa.

Opublikowano

Tyle że niektórych właśnie zachęci to oddanie SM i później wyda jeszcze więcej. Zresztą po co tak piszecie, że to złe, skoro i tak na starcie będą ludzie z full IS? A tak to przynajmniej będzie więcej IS = tańsze SM za yangi.

tenor.gif

Opublikowano

Tyle że niektórych właśnie zachęci to oddanie SM i później wyda jeszcze więcej. Zresztą po co tak piszecie, że to złe, skoro i tak na starcie będą ludzie z full IS? A tak to przynajmniej będzie więcej IS = tańsze SM za yangi.

Po to żeby ten czyn z oddawaniem sm był w miare rozsądny.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Oddaja czy nie oddaja po c**j drązyć temat ludzie ,którzy inwestują pieniąze i chcą przyciągnąć nowych graczy ten kto załadował w ISa wróci na serwer proste chwyt marketingowy 

Opublikowano

no ale thorin dobry przykład dał.

ktoś kupił dawno temu SM specjalnie na wymianę za inny serwer, dostał tam eq/yang, a sm będzie miał zwrócone, no dobra rozumiem rework od nowa - pomysł też fajny, ale z rozsądkiem warto to robić. ;p

Opublikowano

Przepraszam i wiem  ze dostanę warna ale...

K***a wracajcie na scenę metina i nieście ten serwer przez długie miesiące ; >

Polecam Ewa Wachowicz.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

W sumie to grałem na starej wersji serwera zaraz po starcie gra mi nie pasowała (jako rozgrywka na tym serwerze) ale teraz to jakoś chyba nawet się skusze i zobaczę te beta testy i ogarniemy temacik  xD

Serwer polecam nie ma to tamto ogarnięta Administracja (w miarę możliwości) oraz będzie zapewne fajna reklama serwera  ;)

Pozdrawiam  <3

Opublikowano

Będzie gruuubo ;D Pamiętam 1 edycje jak grało się z*********e :) Rework nada blask temu serverkowi i bedzie o wiele lepiej moim zdaniem ;D Grraaammmyyy

369011438114957985586.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...