Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CradosMT2

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram na 100%. Od nowa wszystko, wiec jest w sam raz, do tego feriee... Miodzo :P

Po co jeszcze więcej tam dodawać? Masz wodza, odrodzonego wodza, beczki, metki i jeszcze kowal? ;x Chcesz kowala to idź do DT. Też łatwe do zrobienia.
Po tym reworku to jak dla mnie to jest ułatwiony medium, bo łuczniki podchodzą. Zależy jak kto patrzy. Dla jednego medium to wbijanie lvla godzinę, dla innych to 5lvli w godzinę ^^. 25ku do G, łuczniki podchodzą, łatwo dostępne bossy (przywołania tanio za PO), szybki exp.­

Wejdź na gg

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WoW rework aż mam ochotę wrócić .

Polecam jeden z najlepszych serwerów w Polsce a team bardzo doświadczony tylko polecić i życzyć 2000 graczy :D

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Zagram na 100%. Od nowa wszystko, wiec jest w sam raz, do tego feriee... Miodzo :P

Wejdź na gg

Jestem cały czas, chyba chodziło Ci o Sh4ke'a xD

Już drugi raz :v­

a misje zmienialiście ? Czy znów ustawione 0,01 % na drop jakiegoś syfu ?

Zagram, no chyba, że Sh4ke znów będzie widział  tylko czubek swojego nosa i będzie miał 

wyebane na graczy.

Zobaczymy B)

Z tego co słyszałem to większość misji ma być wywalona i nie będzie dropienia 8 itemków po 30 minut jeden :D­

tenor.gif

Opublikowano

Powodzenia z serwerem.

Skąd truta?

Truta leciała z ripka/śmierci/nemere i chyba razdora (czy jakoś tak) nie wiem czy teraz to zmienili czy nie :p

Opublikowano

Truta leciała z ripka/śmierci/nemere i chyba razdora (czy jakoś tak) nie wiem czy teraz to zmienili czy nie :P

Przecież trutka nie leciała z ripka, jak już to ze szkatki ripa, albo bezpośrednio z śmierci.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, nieomieszkam spróbować swoich sił na tym oto serwerku. Z fartem

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Jedyny serwer na którym miałem ,, farta ,, i robiłem EQ na +9 jak leciało . Co do samego serwera znudził mnie , ale miał wtedy ogromną konkurencję , Ascarial. Raczej nie zagram , ale kto wie . Serwer bardzo dobry .

Opublikowano

Truta leciała ze szkaty ripera, bezpośrednio ze śmierci , Razadora i Nemere :P Chyba że coś teraz zmienili.

Serwer polecam :)

Opublikowano

Przecież trutka nie leciała z ripka, jak już to ze szkatki ripa, albo bezpośrednio z śmierci.

no co Ty nie napiszesz? o to mi chodziło, że ze szkat ripka ;-;

Top@ zmienicie ostatnie bronie do PvP? ;P

Opublikowano

itemshop jest już całkowicie kompletny, czy będziecie coś jeszcze dodawać?

jak na razie widzę git, stówka przelewem i mam wszystko - elegancko.

Opublikowano

Jeszcze nie jest skończony z tego co wiem ale tak w miare tanio jest ^^

Opublikowano

Ceny regulowałem wraz z sh4kiem więc cieszę się że się podobają :P

Co do Is'u, zostanie dodanych jeszcze parę rzeczy chodzi tu o 2x pet exp ( tylko wygląd,  bony zostają te same )/ 2x wierzchowiec najlepszy ( 25 potworki 30%dośw ) 

Opublikowano

Wbije i polece na topke :D

Serwer podobny do s1 wiec chetnie zagram, polecam :)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Ah, crados. Serwer był potężny i znów widać, że powstanie z podwójną siłą.  Nie ma żadnych powodów, by tego serwera nie odradzać! Powodzenia!
Zawitam z pełną parą!

Opublikowano

Ceny regulowałem wraz z sh4kiem więc cieszę się że się podobają :P

Co do Is'u, zostanie dodanych jeszcze parę rzeczy chodzi tu o 2x pet exp ( tylko wygląd,  bony zostają te same )/ 2x wierzchowiec najlepszy ( 25 potworki 30%dośw ) 

Elegancko, nie jest ani drogo, ani tanio. Ja zagrać na pewno zagram, miałem okazję zagrać przed reworkiem, wbiłem nawet 96 lvl, ale jakoś skończyłem grę. Teraz chcę wbić te eq na maksa i lvl do końca, bo crados to jednak jest petarda. 

Trochę mi się system ulepszeń nie podoba, no ale cóż.

Opublikowano

Elegancko, nie jest ani drogo, ani tanio. Ja zagrać na pewno zagram, miałem okazję zagrać przed reworkiem, wbiłem nawet 96 lvl, ale jakoś skończyłem grę. Teraz chcę wbić te eq na maksa i lvl do końca, bo crados to jednak jest petarda. 

Trochę mi się system ulepszeń nie podoba, no ale cóż.

Co w nim jest nie tak?

Ładnie jest przecież  <3

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Co w nim jest nie tak?

Ładnie jest przecież  <3

Wszystko jest dostępne w necie, szczególnie na mpc. Invoria np. kupuje wszystkie zbroje, bronie i tam to się wyróżnia, a tutaj ta monotonia i cały czas to samo.

Nie możecie zamówić broni, zbroi? :p

Opublikowano

Hm a czy odpowiedź na pytanie - "dlaczego postanowiliśmy zrobić Rework serwera i zresetować Postacie." Nie powinna brzmieć o tak: 'Dla pieniązków' ? Tak tylko pytam :)

Jako że grałem na pierwszej ' edycji ' serwera to wiem że w późniejszej fazie gry nie było zupełnie nic do roboty - gra stała się po prostu nudna.

zaradzicie jakoś temu teraz?  ;)

Opublikowano

Hm a czy odpowiedź na pytanie - "

dlaczego postanowiliśmy zrobić Rework serwera i zresetować Postacie."

Nie powinna brzmieć o tak: 'Dla pieniązków' ? Tak tylko pytam :)

Jako że grałem na pierwszej ' edycji ' serwera to wiem że w późniejszej fazie gry nie było zupełnie nic do roboty - gra stała się po prostu nudna.

zaradzicie jakoś temu teraz? ;)

Popieram pana up. Po 90 lvl strasznie sie nudzilem.
Opublikowano

Hm a czy odpowiedź na pytanie - "dlaczego postanowiliśmy zrobić Rework serwera i zresetować Postacie." Nie powinna brzmieć o tak: 'Dla pieniązków' ? Tak tylko pytam :)

zaradzicie jakoś temu teraz?  ;)

Oczywiście, że dla pieniędzy, powiem, ale tak tak sekrecie, że oddanie 100% zakupionych SM to chwyt marketingowy, żeby Ci co dostaną te SM zaprosili znajomych i wtedy ci znajomi wydadzą $$. Wtedy to ogólnie cała administracja będzie się kąpała w banknotach dwustu złotowych.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...