Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CradosMT2

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jakikolwiek teraz technik chce zarabiać pieniądze, bo tylko o to już w tej dobie serwerów metina chodzi, o nic więcej. Nasunął mi się jeden przykład technika, który swego czasu zasłynął i był jednym z najlepszych 'techników' metina.

Być może nie znacie go, może znacie. Był nim Tenma, był bardzo dobry w tym co robi i wtedy nie było serwerów pod hajs, bo chciało się pokazać jak najlepszy serwer i pochwalić się swoimi umiejętnościami.

Teraz wszystko obraca się wokół pieniędzy. Nie ma co dyskutować na te tematy, bo to nie będzie miało końca. Mogę podsumować to tak, że rozumiem - ładuję pieniądze w serwer to liczę na zwrot tego, ja nie mam nic przeciwko, jedynie tego że ktoś ma wyjebane na to. Nie można pomyśleć że to on władował to ma robić co chce, nie.. Nic mylnego, bo to my utrzymujemy ich. Mam nadzieję, że trochę do myślenia dałem przeróżnym ludziom - jako gracz.

A na serwer wbijam, bo będzie z*******a mega pompa, Crados król mediumów. Trzeba szykować pieniądze i lecieć na start. Nawet nie chcę dopuszczać myśli, że coś pójdzie nie tak na starcie :P

Jeszcze chciałbym zapytać co ile są respy metków w lesie, co ile są respy generałów w grocie v2?

Jeszcze nic nie bd zmieniać to generał respił się co 30min.

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdybym był takich technikiem jak nie wiem np. lourt, array czy kto wie jeszcze i zarabiał po 10 - 20 + tysięcy złotych miesięcznie, to ja bym nie spał a siedział 24/7 i pracował nad serwerem i rozwijał go w każdy możliwy sposób, ale niektórym odpierdala od pieniędzy. Na razie spotkałem jeden jedyny serwer, może dwa na którym nie odpierdoliło komuś od hajsu. Ciężka praca siedzieć przy komputerze, popijać sobie colę, ciasteczka i pracować nad czymś, ja p******e pocicie się przy tym? Dajcie spokój, dajcie normalnego człowiekowi takie zarobki, jakie ludzie mają z serwerów metina to będzie 24/7, a nie niedość że się opierdalał to miał wyjebane w coś co daje mu chleb.

Rzeczywiście dojrzałe podejście.

Właśnie ja pamiętam jak miałem mentala, był wykokszony na maksa, full itemshop, full misje i solowałem smoka - było ciężko ale solowałem, wiec wątpie żebym wysolował smoka szamanem na 90 + lvl`u :D

bo nie znam lepszego zarobku na tym cradosie.

No tak ale teraz są bronie na 105 do expa, które też dadzą większy % na potwory i wart. ataku ^^

Opublikowano

Jeżeli jeszcze sądzicie że TS nie ma " DZIUR " to się mylicie ;) Małe SS'Y

53489382053595478372.jpg

Po Czym Dostałem Bana : <20:58:17> Zostałeś zbanowany trwale na serwerze przez "Pojebany" (PIZDO JEBA**)

<20:58:17> Disconnected from server.

Serwerek Polecam ale ts nie :

Opublikowano

No tak ale teraz są bronie na 105 do expa, które też dadzą większy % na potwory i wart. ataku ^^

Broń na 105 do expa+biżu wspaniałych v2 i smokiem da radę ^^­

tenor.gif

Opublikowano

Będzie możliwy handel yangami?

Będą na serwerze tutorzy?

Poprzednio był dozwolony, teraz też powinien ;p

Tutorów z tego co pamiętam, ale jak coś to zawsze Feezy służy pomocą <3

­

tenor.gif

Opublikowano

53489382053595478372.jpg

Po Czym Dostałem Bana : <20:58:17> Zostałeś zbanowany trwale na serwerze przez "Pojebany" (PIZDO JEBA**)

No nie powiem dziura była gigantyczna można było robić sub channele ;c

Opublikowano

No nie powiem dziura była gigantyczna można było robić sub channele ;c

Kurcze :( To pozamiatane przeparszam mateo, uciekam z polski. szkoda ze kanały się usuwają po twoim wyjściu lub po 360 sec. :>

Taki z ciebie wielki technik z crackowanymi licencjami. ; >

Ciekaw jestem kiedy dorośniesz

PS.

Nie rób mksowi siary

Opublikowano

Mateo będziesz bity za te channele z moim nickiem placku xD

Ps: Jedziemy z Adasiem do Radomia fighter xDD

Opublikowano

Kurcze :( To pozamiatane przeparszam mateo, uciekam z polski. szkoda ze kanały się usuwają po twoim wyjściu lub po 360 sec. :>

Taki z ciebie wielki technik z crackowanymi licencjami. ; >

Ciekaw jestem kiedy dorośniesz

PS.

Nie rób mksowi siary

Nie chce mi się szukać w archiwum jak mi płakałeś o pomoc z licką i czy Ci ją dam. Nie robie mu siary ps Idź technikować gdzie indziej bajooo
Opublikowano

­

53489382053595478372.jpg

Dziury to ty masz w mózgu i to wielkości dziury ozonowej.

Jakbym mógł serwera nie polecić... najlepszy na jakim grałem i z pewnością zagram ponownie, czekam na start :)

Opublikowano

Pisali gdzieś, że nie preferują tutorów.

Kiedy nie będzie nikogo z administracji wymianami zajmować się będą moderatorzy, tutorów nie chcemy ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Została jeszcze grafika w grze - okienka, generalnie całe nowe GUI.

54aMPwI.jpg

NBqg1fk.jpg

X3dzxY7.jpg

Oczywiście jakość będzie znaczenie znacznie lepsza i będzie kilka małych poprawek.

Opublikowano

Została jeszcze grafika w grze - okienka, generalnie całe nowe GUI.

54aMPwI.jpg

NBqg1fk.jpg

X3dzxY7.jpg

Oczywiście jakość będzie znaczenie znacznie lepsza i będzie kilka małych poprawek.

Mam nadzieję, że nie będzie tak, że na 1920x1080 to wygląda normalnie, ale np. na 800x600 nie da się stworzyć postaci ;p Bo na jednym serwie juz tak było ;x

tenor.gif

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie będzie tak, że na 1920x1080 to wygląda normalnie, ale np. na 800x600 nie da się stworzyć postaci ;p Bo na jednym serwie juz tak było ;x

Postaramy się, jak dostaniemy pełną grafikę od Mizune będziemy to testować :P

Opublikowano

Chyba gorsza, w metinie najpiękniejsze grafiki jako tło/ekran ładowania, ekran wyboru postaci się rozmazuje, więc wątpie. ;p

Nie powiem, ale grafika jest ładna.

Jutro beta zamknięta tak?

Opublikowano

Chyba gorsza, w metinie najpiękniejsze grafiki jako tło/ekran ładowania, ekran wyboru postaci się rozmazuje, więc wątpie. ;p

Nie powiem, ale grafika jest ładna.

Jutro beta zamknięta tak?

Lepsza, ponieważ zdjęcie wrzucone są w słabej jakości - rozmazane.

Beta jest otwarta dla wszystkich.

Opublikowano

Pytanie do administracji będzie możliwość zakupu SM za pomocą usługi PSC - Paysafecard ?? bo nie każdy ma możliwość wysyłania sms czy też nie każdy posiada konto bankowe / paypala więc to by była dobra alternatywa i z pewnością więcej osób się skusiło na zakup , na serwerze Im**** istniała podobna usługa

Proszę o Plusowanie staram się robić poradniki najlepiej jak umiem,Oto lista moich poradników

http://www.mpcforum.pl/topic/393646-vtutjak-zrobic-swoj-serwer-hamachi-minecraft-dokladnie-opisane/page__p__2802323#entry2802323-[Vtut]Jak zrobić serwer hamachi Minecraft

http://www.mpcforum.pl/topic/381434-vtutjak-robic-filmy-hd-w-wmm/page__p__2708966#entry2708966-[Vtut]Jak robić filmy HD w windows movie maker

http://www.mpcforum.pl/topic/381414-tutdarmowe-hltv-na-swoj-serwer/page__p__2708809#entry2708809-[Tut]Jak wstawić darmowe HLTV na swój serwer counterstrike

http://www.mpcforum.pl/topic/389891-jak-przetrwac-pierwsza-noc-w-minecrafcie-by-xdanielxmeitn2/page__p__2773282#entry2773282-[Vtut]Jak przetrwać pierwszą noc w minecrafcie

Opublikowano

nie będzie takiej możliwości..

ale z doświadczenia wiem, że zawsze się rozmazuje, czekam na screna jak wstawisz już kiedy dodacie to, a beta rusza jutro?

Opublikowano

nie będzie takiej możliwości..

ale z doświadczenia wiem, że zawsze się rozmazuje, czekam na screna jak wstawisz już kiedy dodacie to, a beta rusza jutro?

Beta ma być jutro.­

Pytanie do administracji będzie możliwość zakupu SM za pomocą usługi PSC - Paysafecard ?? bo nie każdy ma możliwość wysyłania sms czy też nie każdy posiada konto bankowe / paypala więc to by była dobra alternatywa i z pewnością więcej osób się skusiło na zakup , na serwerze Im**** istniała podobna usługa

Wątpię, że będzie taka płatność, bo do tego trzeba prowadzić działalność gospodarczą czy coś takiego.

tenor.gif

Opublikowano

Mam nadzieję, że druga odsłona również narobi wiele pozytywnego szumu jak i pierwsza.

Polecam ! 

Opublikowano

Nie wiem czy będzie zupełnie nowy wygląd miast czy będzie taki sam jak na pierwszej

odsłonie ale jak będzie taki sam to proponuje wywalić to zjebane drzewko z m1 tam koło s.wsi bo to drzewo strasznie przeszkadzało jest po prostu tam zbędne

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...