Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CradosMT2

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze to samo co wtedy ^^ i zjebaliście dodając najbardziej c*****y set od bombworka ^^ 

Może zagram o ile postoi więcej niż stał.

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PSD Grafiki jest dla mnie okropne.. Wiedziałem, że Mizune zrobi klape, każdy kto u niego zamawia grafike, ma taką samą.

Na przyszłość zamawiajcie u Patryka, Lourt.

//Oczywiście ładnie zaprezentowany serwer, dużo informacji. Sh4ke poświęcił dużo czasu i widać efekty pracy ;)

Co do serwera zagram, najbardziej dopracowany serwer jaki teraz startuje.

Jedyny na którego zaczekam i zagram,  widzimy się na starcie :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jeden z lepszych serwerów na jakim grałem super klimat. Dopracowany bugi się zdarzały, ale marne :) Do tego masa questów, i jest co robić na wysokim lvlu. Polecam 

Poprawcie questy, żeby nie były aż tak trudne do zrobienia i nie ślęczało się nad nimi po kilka h.

Zapraszam duża ilość graczy murowana :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Jeden z lepszych serwerów na jakim grałem super klimat. Dopracowany bugi się zdarzały, ale marne :) Do tego masa questów, i jest co robić na wysokim lvlu. Polecam 

Poprawcie questy, żeby nie były aż tak trudne do zrobienia i nie ślęczało się nad nimi po kilka h.

Zapraszam duża ilość graczy murowana :)

Zostały już w pewnym stopniu poprawione ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Nie lubię hardów.. robienie skili, konie i inne pierdolety a tu miłe zaskoczenie bo z chęcią zawitam :) Tyle nowości.. myślałem, że to easy :D Handlarzy nie widać, chyba, że to tajemnica. Trochę czuję, że będzie tu widoczny "full is" fryzy,kostiumy, wierzchowce.. ech 

Opublikowano

Wszędzie te same elementy w prezentacjach Mizune(dach,roślina,lampy), nie prezentuję się ona najgorzej, ale od "najlepszego" grafika na tym forum, wymagam czegoś oryginalniejszego. 
Poprzednia prezentacja była lepsza. A co do serwera, to polecam. Grałem na poprzedniej 'edycji' i wiem, że warto pograć. Serwer miał/ma swoją kilmę i nie chciało się z niego wylogowywać. 
Zawitam także i na tym. ;)

Feezy w teamie... 

Opublikowano

Nie lubię hardów.. robienie skili, konie i inne pierdolety a tu miłe zaskoczenie bo z chęcią zawitam :) Trochę czuję, że będzie tu widoczny "full is" fryzy,kostiumy, wierzchowce.. ech 

Wszystko idzie zdobyć w grze, pewnie będzie dużo konkursów.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Mizune to gówno ale prezka naprawdę na wysokim poziomie. Serwera niestety ale nie polecam.. olaliliscie na s1 totalnie serwer i to zaraz po starcie. Deklarowaliście się że chcecie kupować reklamę u jutuberów ale oni was nie lubią i nie chcą nagrywać.. a jak Keiu nagrywał to czasami tydzień się prosił o hajs i zawsze mówiłeś że wieczorem wyślecie i tak czekam po XX dni aż się wkurwił i przestał nagrywać.

Do tego jak mi się zbugowały misje i nie dostawałem nowych misji kiedyś po przerwie technicznej to gówno mi pomogliście pisałem na support pisałem nawet do Przemka na PW i przeczytał i nawet nie odpisał..

A z supportu nigdy odpowiedzi nie usłyszałem po 3 dniach od czasu jak napisałem to skończyłem gre bo wiedziałem że serwer nie ma przyszłości.

Teraz dalej.. Co do Lourta to sprawa jest prosta olał swój serwer żeby pomagać przy Asc s2.. tak serio to jestem ciekaw co on tam robił skoro src cradosa nie jest wykonane przez niego (?).

Życzę temu serwerowi żeby skończył tak samo jak Asc s2 czyli olany w 3 dupy.. niech ludzie się nauczą że na takich serwerach które startują X razy bo Administracja olała sprawę, ale jak już serwer upadł to im się odwidziało.

MTnm3AS.png

Opublikowano

Nie lubię hardów.. robienie skili, konie i inne pierdolety a tu miłe zaskoczenie bo z chęcią zawitam :) Tyle nowości.. myślałem, że to easy :D Handlarzy nie widać, chyba, że to tajemnica. Trochę czuję, że będzie tu widoczny "full is" fryzy,kostiumy, wierzchowce.. ech 

To nie jest hard tylko medium co do IS na poprzedniej wersji bez IS dało się grać i zdobywać wiele przydatnych przedmiotów w grze (wierzchowce na mooby, pierścienie etc.)

Opublikowano

tak serio to jestem ciekaw co on tam robił skoro src cradosa nie jest wykonane przez niego (?).

Skąd masz takie krzywe info? :O

Opublikowano

Od krzywego.

Ale Krzywego to szanuj niczym papieża. :) Game na cradosie jest robiony przez Przemka, na początku cradosa dawałem mu dwa fixy, które potem wgrał na serwer, często pokazywał mi wycinki z game więc pls Siwy.

Opublikowano

Ale Krzywego to szanuj niczym papieża. :) Game na cradosie jest robiony przez Przemka, na początku cradosa dawałem mu dwa fixy, które potem wgrał na serwer, często pokazywał mi wycinki z game więc pls Siwy.

No pewnie że jest Przemka tylko nie Lourta/Przemka.

MTnm3AS.png

Opublikowano

Lel, serwer jest Lourta aka. Przemka aka. Vitrona xD

Jesteś takim debilem że nawet nie powinieneś się tutaj wypowiadać. Doskonale wiem że Lourt to Przemek znam go jeszcze za czasów jak robił pliki na reinora (KTÓRE MU SANTRIEL ZAJEBAŁ xD BEZBEKI)

Tutaj jest teraz mowa o innym Przemku więc jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.

@Endymion_

Może pochopnie wysuwam wnioski to fakt taki jestem, ale kiedyś siedziałem na skajpaju w konfie z Igorem,Karolem i Przemkiem(nie lortem) i mówił że robił src na cradosa :<

MTnm3AS.png

Opublikowano

Jesteś takim debilem że nawet nie powinieneś się tutaj wypowiadać. Doskonale wiem że Lourt to Przemek znam go jeszcze za czasów jak robił pliki na reinora (KTÓRE MU SANTRIEL ZAJEBAŁ xD BEZBEKI)

@Endymion_

Może pochopnie wysuwam wnioski to fakt taki jestem, ale kiedyś siedziałem na skajpaju w konfie z Igorem,Karolem i Przemkiem(nie lortem) i mówił że robił src na cradosa :<

Nie no Crados i ascarial s2 to jego game. :P

Opublikowano

@Endymion_

Sam jesteś debilem, ten serwer robił Lourt.

579571423327107377857.png

Opublikowano

A SKĄD WIESZ MÓWIŁ CI ?

Pytał się wróżbity Macieja.

Polecam serwer, jeden z najlepszych na jakim grałem, obyście go nie zaniedbali ;)

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...