Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak można posiadać nadmiar inteligencji? Prosze mi to wyjaśnić złodzieju bo nie rozumiem.

Co do Ciebie Hool to nic nie mam, ale sam zachowujesz się tak że "zaleciała gimbazą". Nie była to żadna próba riposty, sam jestem ciekaw co z waszą reklamą bo na razie coś słabo ją widac jak na serwer startujący na dniach.

Ja do Ciebie też nic nie mam a nawet cenie jako technika. Nie wiem jakie intencje miałeś... mówię jedynie jak to wygląda po tym co napisałeś (wkleiłeś). 

Tak czy inaczej ....jak masz coś do teamu nestium to spam tu dalej ale bądź tak miły i nie mieszaj mnie w  wojenki bo nie mam na to czasu ani ochoty. 
Pozdrawiam Cie serdecznie i zadbaj o reklamę u siebie bo dobrze Ci radziłem (zwróciłem uwagę). 

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie Twoje "zwrócenie uwagi" na brak naszej reklamy miało na celu coś w stylu zmieszania nas.

Mieliśmy nabrać wątpliwości i zacząć smutać? Prawda jest taka, że nam się nigdzie nie spieszy, jak dla mnie możemy wystartować nawet za 2 miesiące.

Poza tym jeżeli już musiałbym porównywać nasze projekty to Wasz "słynie" jedynie z tego, że macie pełno map i innych graficznych pierdół, które uwierzcie mi, nie są w tej grze najważniejsze. Ludzie grają w metina, bo lubią klimat gry, natomiast my staramy się usprawniać silnik i dodawać rzeczy, które rzeczywiście gracz może wykorzystać i sprawdzą się w praktyce. Nie twierdzę, iż to co zrobiliście nie ma sensu i tak dalej, ale tak jak napisałem nie to jest najważniejsze, życzę Wam powodzenia i jak to ktoś tam wyżej napisał, pomierzymy się przy naszym starcie :)

PS: Proszę tylko bez zbędnych komentarzy typu, że nasz z niczego nie "słynie" i tak dalej, bo naprawdę nie chce mi się więcej odpisywać w tym temacie.

Peace.

Opublikowano

Według mnie Twoje "zwrócenie uwagi" na brak naszej reklamy miało na celu coś w stylu zmieszania nas.

Mieliśmy nabrać wątpliwości i zacząć smutać? Prawda jest taka, że nam się nigdzie nie spieszy, jak dla mnie możemy wystartować nawet za 2 miesiące.

Poza tym jeżeli już musiałbym porównywać nasze projekty to Wasz "słynie" jedynie z tego, że macie pełno map i innych graficznych pierdół, które uwierzcie mi, nie są w tej grze najważniejsze. Ludzie grają w metina, bo lubią klimat gry, natomiast my staramy się usprawniać silnik i dodawać rzeczy, które rzeczywiście gracz może wykorzystać i sprawdzą się w praktyce. Nie twierdzę, iż to co zrobiliście nie ma sensu i tak dalej, ale tak jak napisałem nie to jest najważniejsze, życzę Wam powodzenia i jak to ktoś tam wyżej napisał, pomierzymy się przy naszym starcie :)

PS: Proszę tylko bez zbędnych komentarzy typu, że nasz z niczego nie "słynie" i tak dalej, bo naprawdę nie chce mi się więcej odpisywać w tym temacie.

Peace.

Po początku wnioskuje, że ten post jest skierowany do mnie. 

Może odebrałeś to tak bo mnie nie znasz... nie muszę Wam nic udowadniać... swoje już zrobiłem dawno i nie czuje potrzeby rywalizacji z nikim. Zwróciłem Wam uwagę na aspekt najważniejszy w tych czasach mt2. Miałbym w tym interes jakbym Wam tego nie napisał albo Wam źle radził (myśląc po Waszemu) bo liczyłbym, że zjebiecie sprawę, reklamą i znikniecie z rynku po 3tygodniach. 

Nie macie też "smutać" ani "nabierać wątpliwości" bo na chu* mi to potrzebne? Mam sobie zwalić na samą świadomość tego czy co? Warto pomyśleć "co autor miał na myśli i do czego zmierzał" nim wyciągnie się jakiekolwiek wnioski.

Co do tego serwera to nie wiem nawet (zbytnio) jak wygląda (widzę jedynie prezke, to samo co Wy).. Jedynie go sponsoruje/dbam o zabezpieczenie przed atakami ale nie ma mnie w teamie. Równie dobrze może paść pierwszego dnia po starcie ale to nie mój biznes i nie moja w tym głowa. 

Opublikowano

Peace.

A co jest najważniejsze? W tych czasach na 'polskiej' scenie metina górują tylko nowości czy inne ulepszacze. To nie są niemieckie serwery, gdzie na oldscholach gra po 3 - 4k ludzi i tam cały czas takie serwery powstają.

Tutaj w Polsce wazniejsze jest jak prezentuje sięgraficznie zapowiedź i co w niej znajdziemy, nie ważny co byłoby na serwerze. 

Nie można pisać, że ludzie grają w metina i lubią klimat gry, który każdy próbuje usprawnić i powrócić do starego metina - to już nie wróci. 

Ludzie patrzą też na team, który naprawdę jest ważny. 

Co do samego serwera Nestium - im udało się wykorzystać nasze słabości i zwrócić uwagę bardziej na estetykę, niżeli same dodatki na serwerze.

Ja na serwer zawitam, chciałbym zobaczyć ile w tym prawdy też jest, ale widzę, że chłopaki się starają, a to też się ceni.

Opublikowano

A co jest najważniejsze? W tych czasach na 'polskiej' scenie metina górują tylko nowości czy inne ulepszacze. To nie są niemieckie serwery, gdzie na oldscholach gra po 3 - 4k ludzi i tam cały czas takie serwery powstają.

Tutaj w Polsce wazniejsze jest jak prezentuje sięgraficznie zapowiedź i co w niej znajdziemy, nie ważny co byłoby na serwerze. 

Nie można pisać, że ludzie grają w metina i lubią klimat gry, który każdy próbuje usprawnić i powrócić do starego metina - to już nie wróci. 

Ludzie patrzą też na team, który naprawdę jest ważny. 

Co do samego serwera Nestium - im udało się wykorzystać nasze słabości i zwrócić uwagę bardziej na estetykę, niżeli same dodatki na serwerze.

Ja na serwer zawitam, chciałbym zobaczyć ile w tym prawdy też jest, ale widzę, że chłopaki się starają, a to też się ceni.

Poprawię Cię, aktualnie najważniejsze jest aby youtuberzy grali na serwerze, nie ważne czy serwer jest dobry czy żałosny, jeżeli gra dobry youtuber to jest dużo graczy.

Po tym można wywnioskować, że polscy gracze już dawno stracili własne zdanie i grają na serwerach które po prostu są promowane zamiast wejść nawet w kilka prezentacji i wybrać najbardziej im odpowiadający.

0LsM05U.png

Opublikowano

Poprawię Cię, aktualnie najważniejsze jest aby youtuberzy grali na serwerze, nie ważne czy serwer jest dobry czy żałosny, jeżeli gra dobry youtuber to jest dużo graczy.

Po tym można wywnioskować, że polscy gracze już dawno stracili własne zdanie i grają na serwerach które po prostu są promowane zamiast wejść nawet w kilka prezentacji i wybrać najbardziej im odpowiadający.

Nie do końca jestem w stanie się zgodzić, wystarczy spojrzeć na pompę, c*****y serwer, było na początku 3.5k, zostało 1k.

Promują youtuberzy 500k -

Peace ;)

Opublikowano

Nie możecie zrobić startu o 16? 

Zrobić start o 16.00 bo jeden gracz tak chce? Wątpie...

Skoro jest napisane 20.00 to będzie o 20.00 :)

Pozdrawiam

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...