Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakieś nagrody dla beta testerów w formie sm są przewidziane? :ninja:

Pazera.

Prosze zebyscie wystartowali w piątek najlepiej bo caly weekend mozna łupac :D

Niektórzy zaczynają teraz ferie <3

@topic  Ile około mozna miec max na ludzi i ile około max hp?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Lsbc.png

Dziękujemy za liczny udział na becie, nie spodziewaliśmy się takiej ilości beta testerów.

Beta została zamknięta, oczekujcie już tylko informacji startowych.

Start serwera przewidujemy na 31 Grudnia, godzine ustalimy w piątek!

Nestium.eu
forum.nestium.eu
Ts3 -> profil

Miesiące Ci się pomyliły ! :D

Opublikowano

Prezentacja taka długa że nic nie wiem, ale prezentuje się zaje*iście :) Itemki z IS będą na stałe czy na jakiś czas ?

2863366318.png

Opublikowano

Prezentacja taka długa że nic nie wiem, ale prezentuje się zaje*iście :) Itemki z IS będą na stałe czy na jakiś czas ?

Zależy o jakich  itemach mowa.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Waham się czy dać na 30 Dni, czy na stałe. 

Takie przedmioty powinny być stałe :) Przynajmniej na pewno pet, może tylko ten wierzchowiec powinien byc na jakis czas ;)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Takie przedmioty powinny być stałe :) Przynajmniej na pewno pet, może tylko ten wierzchowiec powinien byc na jakis czas ;)

Zapewne tak zrobimy :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Tak czy inaczej ciekawi mnie Wasza reklama bo bez reklamy będzie 300graczy a po tygodniu 150 i nieważne jakie bajery dacie do tej gry.

Opublikowano

Tak czy inaczej ciekawi mnie Wasza reklama bo bez reklamy będzie 300graczy a po tygodniu 150 i nieważne jakie bajery dacie do tej gry.

Naszą reklamą się nie martw :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Naszą reklamą się nie martw :)

Ty mi juz wystarczająco zadziałałeś na nerwy złodzieju. Co do reklamy to kieruje to samo do ciebie i Hooltrasa. ;)

Opublikowano

Ty mi juz wystarczająco zadziałałeś na nerwy złodzieju. Co do reklamy to kieruje to samo do ciebie i Hooltrasa. ;)

Dobra zamknij ten dziub już, bezwartościowy dla mnie człowieku.

Martw się o swoją reklamę, chętnie poznam jej rezultaty :P

I Wyjdź z tego tematu, nie zdzierze twojej obecności.

Sprawy z Hoolem, załatwiaj z hoolem, ze mną dyskusji niestety prowadzić nie będziesz, nie zasługujesz nawet na to.

PS: Specjalnie dla Wydymiona, będziemy ujawniać postępy z reklamą, zaczynając od dziś.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Prezentacja pierwsza klasa. 

Czuję, że ten serwer podniesie poprzeczkę dla konkurencji i to bardzo wysoko.

Trzymam kciuki, no i jeśli znajdę troszkę więcej wolnego czasu to zawitam! : )

Opublikowano

Oj widzę nerwy puściły.

Weź wyjdź lizodupie. 

Zamiast wypisywać tu swoje żale i pokazywać jaki to nie masz wielki ból, idź na siłkę i schudnij. 

/Na forum jest możliwość rekrutacji na poszczególne stanowiska, za które można dorobić się ciekawego wynagrodzenia. 

Prezentacja pierwsza klasa. 

Czuję, że ten serwer podniesie poprzeczkę dla konkurencji i to bardzo wysoko.

Trzymam kciuki, no i jeśli znajdę troszkę więcej wolnego czasu to zawitam! : )

Dzięki bardzo i zapraszamy. ;)

Opublikowano

Czemu macie takie podejście do graczy? Czemu starasz sie mnie tak marnie obrazić? Jesteście słabi, technicznie jak i psychicznie. Nie poradzicie sobie z  ciężarem prowadzenia serwera jak i interesu co zakończy się tak jak przy poprzednich waszych serwerach postem "Serwer wyłączony". Wychodze stąd bo śmierdzi od was hipokryzją i brakiem profesjonalizmu.

Opublikowano

Czemu macie takie podejście do graczy? Czemu starasz sie mnie tak marnie obrazić? Jesteście słabi, technicznie jak i psychicznie. Nie poradzicie sobie z  ciężarem prowadzenia serwera jak i interesu co zakończy się tak jak przy poprzednich waszych serwerach postem "Serwer wyłączony". Wychodze stąd bo śmierdzi od was hipokryzją i brakiem profesjonalizmu.

Profesjonalizm to możesz pokazywać sobie  w swoich tematach a nie piszesz mi w temacie jakieś bzdury więc skończ już śmieszny człowieku i zajmij się swoim marnym życiem :)

Strzała 

Opublikowano

japierdole.gif

No i zaleciało gimbazą  xD  <3 po takich akcjach widać, że masz 17lat i ledwie skończyłeś 16 :D

śmierdzi od was hipokryzją

A z tym to już dojebałeś totalnie  xD  :D

Dam znać jak skończę się śmiać   xD     xD   :D

Opublikowano

Oj człowieku, szukanie szczęścia w tym miejscu nie da Ci zbyt wiele. Mam dziwne wrażenie, że zżera Cię zazdrość od środka, a do tego dochodzi zmartwienie. 

Zastanawiam się również czy nie masz przypadkowo problemów ze samym sobą. Ocenianie ludzi z góry jest bardzo złym sposobem na zaistnienie, a szczerze mówiąc bardziej wierzę w serwer FuBu niż Twój projekt. Wypowiadasz zdania na temat, na który nie masz najmniejszego pojęcia, dlatego warto czasem powiedzieć komuś "Zamknij się!". 

Mogę jeszcze wiele o Tobie pisać, ale nie ma w tym sensu. Poczekamy na Twój serwer i porównamy "profesjonalizm". 

PS Powiem szczerze, że trailer serwer jest bardzo ciekawie wykonany i zachęca do gry. Niedługo pojawi się obiecana rekrutacja, a więc zapraszam. 

Opublikowano

japierdole.gif

No i zaleciało gimbazą  xD  <3

Dam znać jak skończę się śmiać  xD  xD  xD  :D

Tak Cie bawi Twój własny post? Fakt, mnie też on rozbawił i zażenował.

Opublikowano

Tak Cie bawi Twój własny post? Fakt, mnie też on rozbawił i zażenował.

Myślałem, że jesteś inteligentny, chyba się myliłem więc wyjaśnię xD  ... Do posta nic nie mam bo uznałbym go za radę i podziękował... mam jedynie do twojej hipokryzji i próby riposty która była na poziomie gimbazjalnym. 

Rozśmieszyło mnie to jeszcze bardziej bo napisałeś kilka postów pod tym, że śmierdzi u Nas hipokryzją... w związku z tym "dam znać jak skończę się śmiać" :D

Opublikowano

Jak można posiadać nadmiar inteligencji? Prosze mi to wyjaśnić złodzieju bo nie rozumiem.

Co do Ciebie Hool to nic nie mam, ale sam zachowujesz się tak że "zaleciała gimbazą". Nie była to żadna próba riposty, sam jestem ciekaw co z waszą reklamą bo na razie coś słabo ją widac jak na serwer startujący na dniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...