Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na L# joduska od razu by taki skrypt wyeliminowal jak to mialo miejsce z UC ale i tak ludzie za L dostali bany. to za reporty

sprawdz zobaczysz ze sa czyste

Co było z UltimateCarry  O_O? Używałem i nie mam bana O_O.

Opublikowano

PIERDOLICIE FARMAZONY za przeproszeniem  ;) Grałem od dawna i gram nadal na wszystkich skryptach,pakietach, nawet wczoraj od 21:00 do 24:00 i nadal bana NIE MA. Nie płaczcie o swoje konta tylko grajcie, to tylko GRA. Chyba nie którzy o tym zapomnieli  ;)

Ultimate Carry używałem na głównym koncie i bana mam. Może coś w tym jest.

Ja też używałem, a bana jak nie było tak nie ma.

Opublikowano

Nie, skrypty nie zawierają żadnej luki. Dodatkowo, skrypty nie mają nic do zostania zbanowanych.

Czy wy naprawdę cały czas żyjecie w swojej nieświadomości, że L# to boski, niewykrywalny program? Pls, wykrycie go to kilka(naście) minut roboty. To nie jest wina skryptów, tylko samego programu. Wystarczy sprawdzać nadpisywane obszary pamięci.

Wytłumacz mi w takim razie, dlaczego tylko niektóre osoby dostały bana?

L# jest wykrywalny owszem, ale jeżeli poleciałyby bany za sam program wówczas poleciały by też za mk jogo oraz bola, mniejsza o to, skrypt do wykrycia czegoś takiego napisałby 10 latek. Ale co to zmienia skoro bana dostały tylko niektóre osoby a nie wszyscy?

­345mulx.jpg

Opublikowano

Wytłumacz mi w takim razie, dlaczego tylko niektóre osoby dostały bana?

L# jest wykrywalny owszem, ale jeżeli poleciałyby bany za sam program wówczas poleciały by też za mk jogo oraz bola, mniejsza o to, skrypt do wykrycia czegoś takiego napisałby 10 latek. Ale co to zmienia skoro bana dostały tylko niektóre osoby a nie wszyscy?

Za Bola też coś poszło xD

Opublikowano

Za Bola też coś poszło xD

Być może, ale chodzi mi raczej o kwestie tego, że niektóre osoby (w tym ja ) używały L# (osobiście wrzucałem skrypty do programu , bez zadnych paczek) natomiast bana nie dostałem.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Być może, ale chodzi mi raczej o kwestie tego, że niektóre osoby (w tym ja ) używały L# (osobiście wrzucałem skrypty do programu , bez zadnych paczek) natomiast bana nie dostałem.

Ja cisnąłem na pace Hehema i też nic

Opublikowano

ln8txd.jpg

"Cześć, mam 3 konta, na wszystkich grałem prawie codziennie minimum 1 grę od 2 miesięcy, na 1 był używany darrmowy bol i l#, a na dwóch pozostałych tylko l#, bana wyłapałem na konto gdzie bol był używany, reszta czyściutka" - Wypowiedź ulan1234

QUhIR7.png

Opublikowano

ln8txd.jpg

"Cześć, mam 3 konta, na wszystkich grałem prawie codziennie minimum 1 grę od 2 miesięcy, na 1 był używany darrmowy bol i l#, a na dwóch pozostałych tylko l#, bana wyłapałem na konto gdzie bol był używany, reszta czyściutka" - Wypowiedź ulan1234

Ja natomiast używałem Bola rok temu, odpaliłem go również wtedy kiedy była przerwa z L# bodajże był to 22 grudzień zagrałem 2 gry ale stwierdziłem, że słabo się to sprawuje więc więcej tego nie odpaliłem, tak to grałem tylko na L# i bana nie dostałem.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Cięzka sprawa z tymi banami..

Wiem tylko tyle, że do czasu kiedy to się nie wyjasni nie odpale L#, no chyba ze dostane bana i bedzie trzeba robic nowe konto.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Czyli można powiedzieć, że RIOT zajebał ci konto nie? :D

@MrTajpan

Czyli co? Masz challengera tracisz go i nic nie robisz?

Kurw* no bez jaj... Wydajesz 2000zł poddajesz się?

wy sie wszyscy k***y poddaliscie z momentem w ktorym zainstowaliscie cheaty do lola zjeby

nie wiem na c**j placzecie jak mogliscie sie tego spodziewac 

do tego jaki p********y sens jest w wydawaniu 2000zł na konto na ktorym cheatujesz? LOL

chyba Cię niedopiekli w domu

jebać psy

Opublikowano

wy sie wszyscy k***y poddaliscie z momentem w ktorym zainstowaliscie cheaty do lola zjeby

nie wiem na c**j placzecie jak mogliscie sie tego spodziewac 

do tego jaki p********y sens jest w wydawaniu 2000zł na konto na ktorym cheatujesz? LOL

chyba Cię niedopiekli w domu

Ja tam zaraz odpalam L# i ide wygrywac rankedziki :v

­345mulx.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngURGOTAKAGAREN giełda na mpcforum lub na epvp w blackmarkecie

czegoś tu nie rozumiem ja np. gram z expoiltami na bolu też grałem (użyłem go żeby wyjść z brązu na początku sezonu) i bana nie mam

a inni grali bez expoiltów i ostrożnie i bana dostali

a tak z innej beki mam zamiar kupić rpki 

kupić - obawiać sie bana

nie kupić - nie obawiać się bana 

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngURGOTAKAGAREN giełda na mpcforum lub na epvp w blackmarkecie

czegoś tu nie rozumiem ja np. gram z expoiltami na bolu też grałem (użyłem go żeby wyjść z brązu na początku sezonu) i bana nie mam

a inni grali bez expoiltów i ostrożnie i bana dostali

a tak z innej beki mam zamiar kupić rpki 

kupić - obawiać sie bana

nie kupić - nie obawiać się bana 

W sumie jest wiele opcji :

1. Riot banuje falami, w celu zyskania wiekszej ilości pieniędzy w postaci RP.

2. Któryś z skryptów jest wadliwy i posiada w sobie luke która przekazuje informacje do riotu (Marksman czysty jak na razie to sprawdziłem, zaraz się biore za evade )

3. Ban jest za patch 4.20 jeżeli grałeś na bolu, tak pisali na oficjalnym forum L#

4. Riot wprowadził anty cheat, ale tutaj nasuwa się pytanie dlaczego wszyscy nie zostali zbanowani.

5. Jest to ban za reporty, tak sugerowali tutaj na mpc, chociaż jest to wątpliwa opcja.

Czytaj od góry, tj te najwyzej są najbardziej prawdopodobne opcje.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Dobra ludzie,  nie ma co zwlekać i idę testować L# smurf full odpał na exploitach bo mi nie zależy na tym koncie a przynajmniej mogę wam pomóc sprawdzić. Będę testował exploity do Ryze, nie będę testował każdego skryptu osobno w celu szukania luki w skrypcie tylko poprostu czy L# przy injectowaniu przekazuje informacie rito burito. Zabiorę się do tego ok. 20:00 i dam wam info. Czekajcie ;)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Dobra ludzie,  nie ma co zwlekać i idę testować L# smurf full odpał na exploitach bo mi nie zależy na tym koncie a przynajmniej mogę wam pomóc sprawdzić. Będę testował exploity do Ryze, nie będę testował każdego skryptu osobno w celu szukania luki w skrypcie tylko poprostu czy L# przy injectowaniu przekazuje informacie rito burito. Zabiorę się do tego ok. 20:00 i dam wam info. Czekajcie ;)

Własnie robie to samo, może jakieś duo na smurfach?

­345mulx.jpg

Opublikowano

Mieliście pecha i tyle. Mi co grę od 2-3 miesięcy piszą, że już mnie nagrywają frajery bo nie mogą mnie ŻADNYM grabem/hookiem/charmem trafić XDD 

Ogólnie to gracze bardziej płaczą o te Evade niżeli o skrypty do Xeratha itp. 

Ja ciśne na jednym koncie na L# od jakoś sierpnia (bo wtedy na mpc wstawiono go) i nie dostałem bana. Bana dostałem jedynie na smurfy w brązie za exploit ashe lub refund exploit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...