Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Angred Podejrzane... Dekuts nie ma githuba... https://github.com/detuks/LeagueSharp skończył z L# ??

@Edit być może to jego sprawka tych banów....

Detuks z tego co wiem zakończył działalność bodajże 5 lub 6 stycznia, ale tak to może mieć wpływ, osoby które używały yasuosharpav2, jayce mają bana czy nie ? Ja nie używałem więc sie nie wypowiem, jednakze bana nie mam

Detuks opuścił community L#, za sprawką chujowych moderatorów, których załatwiał Joduskame.

Jaką masz pewność, że to co się dowiedziałeś zapewne z forum joduski jest prawda :P? Oni przecież już wiele rzeczy mówili chociażby takich, że dekodują pakiety a 2 tygodnie później dowiedzieliśmy się, że dopiero zaczynają.

­345mulx.jpg

• Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja używałem yasuosharpv2 i rivensharpv2 , i nie mam bana na żadnym z 3 kont :)

W takim razie, to nie wina tego.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Detuks z tego co wiem zakończył działalność bodajże 5 lub 6 stycznia, ale tak to może mieć wpływ, osoby które używały yasuosharpav2, jayce mają bana czy nie ? Ja nie używałem więc sie nie wypowiem, jednakze bana nie mam

Jaką masz pewność, że to co się dowiedziałeś zapewne z forum joduski jest prawda :P? Oni przecież już wiele rzeczy mówili chociażby takich, że dekodują pakiety a 2 tygodnie później dowiedzieliśmy się, że dopiero zaczynają.

Sam Detuks to oznajmił.. na skype pisał to samo.

"Oni przecież już wiele rzeczy mówili chociażby takich, że dekodują pakiety a 2 tygodnie później dowiedzieliśmy się, że dopiero zaczynają." - Skąd takie informacje?  

Bany były rozdawane za : Hotfixy, używanie BoL'a 5 miesięcy temu oraz na początku patcha 4.20, Volibota, LOLBandit, MK Jogo, częściowo za exploity.

Nie znajdziesz żadnej "luki" w skryptach, skończ tracić czas.

QUhIR7.png

Opublikowano

"Oni przecież już wiele rzeczy mówili chociażby takich, że dekodują pakiety a 2 tygodnie później dowiedzieliśmy się, że dopiero zaczynają." - Skąd takie informacje?  

Bany były rozdawane za : Hotfixy, używanie BoL'a 5 miesięcy temu oraz na początku patcha 4.20, Volibota, LOLBandit, MK Jogo, częściowo za exploity.

Co do pakietów chodzi mi oczywiście o wcześniejszą akcje z pakietami, po patchu bodajże 4.20, kiedy to mieliśmy długą przerwę od sharpa a joduska pisał, różne rzeczy na ircu które później nie okazały się prawdą a sharpa dostaliśmy w zasadzie bez użycia pakietów, które podobno były dekodowane od miesiąca.

Skąd pewność za co były rozdawane bany, skoro nikt tego nie potwierdził a jedyne co wiemy to tyle co pisali na forum joduski.

Ja używałem fixów, na bolu grałem 23 grudnia na bolu, mk jogo także używałem a bana nie ma .

­345mulx.jpg

Opublikowano

Na moim mainie jest trochę użytych exploitów... Baseult3.. Strzeliłem razem tylko 3 ulta zabiłem... 0 omfg... na botach z 2 razy strzeliłem(custom) Exploit do Ashe Q (jeden meczyk) Evade często mam (samo się wyłącza rito pls hello ? i do tego już umiem sam unikać skillshoty) I bana dalej nie mam. :D Żyć nie umierać.

Opublikowano

Co do pakietów chodzi mi oczywiście o wcześniejszą akcje z pakietami, po patchu bodajże 4.20, kiedy to mieliśmy długą przerwę od sharpa a joduska pisał, różne rzeczy na ircu które później nie okazały się prawdą a sharpa dostaliśmy w zasadzie bez użycia pakietów, które podobno były dekodowane od miesiąca.

Bez użycia pakietów? Co Ty pierdolisz? Te zdanie nie ma sensu...

Oni byli zmuszeni do napisania L# tak naprawdę "od zera".

L# opiera się na Common, troszkę Hondzie zajeło, "naprawienia" całego common.

Joduskame nic nie zrobił przy common.. Wszystko zależało wtedy od Hondy / Trees'a / Hellsing'a.

W patchu 4.20 dostaliśmy przecież update L# ze sprawnymi pakietami oraz działającym w pełni evade.

To co nie działało, to charged spelle (które zostały niedawno naprawione).

W BoL'u o ile się nie myle, nie ma jeszcze skryptu do xeratha, z działającym w pełni "Q".

QUhIR7.png

Opublikowano

Używałem Bola 4/5 mies temu i nie mam bana. Premium i Free Jestem na liście bolowcow 

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Bez użycia pakietów? Co Ty pierdolisz? Te zdanie nie ma sensu...

Oni byli zmuszeni do napisania L# tak naprawdę "od zera".

L# opiera się na Common, troszkę Hondzie zajeło, "naprawienia" całego common.

Joduskame nic nie zrobił przy common.. Wszystko zależało wtedy od Hondy / Trees'a / Hellsing'a.

W patchu 4.20 dostaliśmy przecież update L# ze sprawnymi pakietami oraz działającym w pełni evade.

To co nie działało, to charged spelle (które zostały niedawno naprawione).

W BoL'u o ile się nie myle, nie ma jeszcze skryptu do xeratha, z działającym w pełni "Q".

Dziwnym trafem na ircu ciągle pisali o pakietach a nie żadnym common.

Twoim więc zdaniem nie jest to wina żadnej luki w skrypcie a co najwyżej bola i rzeczy typu mk jogo ?

Tak jak pisałem używałem bola 23 grudnia bana nie mam, mk jogo używam do teraz od czasu kiedy to upadł słynny " skin hack"

Jestem również tak jak kolega wyzej na liście bolowcow .

­345mulx.jpg

Opublikowano

Sądzisz że już po wszystkim?

Opublikowano

Ja na swoim master tierze nie dostalem, teraz czekam na rankedy i prawdopodobnie w challengera wejde jak patrze ile tu osob z challengera dostalo bana...

Polecam uczciwie grac, nie cheatowac..

@HeheheM

Niekonecznie,,, uzywalem od razu po 4.20 i nic, 5msc temu mniej wiecej wyjatkowo uzywalem bola, kilkanascie razy na normalach, rszty nie uzywalem - i nic

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Dziwnym trafem na ircu ciągle pisali o pakietach a nie żadnym common.

Twoim więc zdaniem nie jest to wina żadnej luki w skrypcie a co najwyżej bola i rzeczy typu mk jogo ?

Tak jak pisałem używałem bola 23 grudnia bana nie mam, mk jogo używam do teraz od czasu kiedy to upadł słynny " skin hack"

Jestem również tak jak kolega wyzej na liście bolowcow .

Pakiety są zawarte w common.

Czy Ty znasz defynicje słowa początek ? "Bany były rozdawane za : Hotfixy, używanie BoL'a 5 miesięcy temu oraz na początku patcha 4.20, Volibota, LOLBandit, MK Jogo, częściowo za exploity."

"Lista BoL'owców" nie dotyczy samego patcha 4.20, RIOT nie banował graczy, na zasadzie jakiejś listy.

Żadna k***a "luka" w skrypcie.. zostało Ci już wyjaśnione przez kogoś innego, dlaczego taka "luka" w skrypcie nie ma racji bytu.

Ostatni mój post w tym temacie.

QUhIR7.png

Opublikowano

@XmassPro napisał, że to jego ostatni post w tym temacie.. Poczekaj do jutra.. Nie ryzykuj, a jak już chcesz grać stwórz nowe konto i tam graj dla bezpieczeństwa..

stworzylem nowe konto i odpalilem evade,base ult3, jinx , wukonga skrypty i nic nie ma po 2 grach .

Opublikowano

Myslę, że nie ma sensu oczekiwać, skoro bany mają być to i tak będa bez znaczenia czy grane było wczoraj czy dzisiaj.

Ja jednego rankeda już zagrałem na smurfie, teraz wjeżdzam na main konto

­345mulx.jpg

Opublikowano

@Tryta12317 Hotfixa podmieniałeś pod plik lola i umożliwiało ci to granie w lola z l#, ale mogłeś za to bana oberwać teraz też. A potem musiałeś naprawić lola, albo powiedzieć znajomemu żeby ci podał orginalny plik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...