Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o k***a! Jak dobrze że mi się komp rozklekotał w grudniu i nie mogłem grać na nowej mapce hahahahah xD

No Ban HERE!

I dobrze że was pobanowali cebule XDDDDDDDDD

Powiedział Rito po Banwave:

F**k You Pay Me

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

2up

Były bany za wcześniejsze używanie

Up

Niestety stały ale można przecież zmienić

Neostrada ma zmiene IP co reset modemu i sie zastanawiam właśnie czy nie dostali ludzi bana z stałym ip choc moge sie mylić

cooltext570762601.png
Opublikowano

Pomyślmy Racjonalnie, Ukradli nam Rafy Bo RP nikt nie kupował, Teraz dali bany za Voli bo Boosty sie nie sprzedawały nie bez kozery ta promocja 50% na każdego boosta. 

Oni leja na to czy taki Kowalski gra na Bolu czy na L# póki Hajs ładuje.

Jak zacznie kombinować to się go ukróci

Twoj argument jest inwalidą.

Kupa rp dziennie a i tak ban za zoom hack ;v

Opublikowano

Możliwe że faktycznie poleciały bany głównie za volibot'a.

Ja VB nie używałem, moje konto nie zostało zbanowane.

Używałem L# oraz BoL'a stosunkowo niedawno (Nadal mam vip'a, wychujałem Hujskiego).

Ostatni mecz rozegrałem 7.

Nie używałem VB , Bola od 6 miesięcy , jedynie w ostatnim czasie trochę L# , wczoraj rozegrałem 2 gry - wcześniej 6 stycznia . Ban polecial trudno :)

Opublikowano

dziwne, ze dostalem bana na obydwu smurfach, tam gdzie gralem kiedys na bolu, potem L# a na moim main koncie, gdzie tylko gralem na L# nie dostalem nic :v

Opublikowano

kolega dosał ja nie, on używał tylko sharpa ja bola vip na evadeee, kasjopji, yauso windwalker, annie the unbearable, prodiction 1.5 i reszczie paid skryptów ja bana nie mam

Opublikowano

heh, może to faktycznie było losowo. ja mam stałe ip, napierdalałem na L# na wielu skryptach przez ostanie 1,5 tygodnia (bez volibota) i bana ni ma <3

dywizja platyna 4 <3 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Hmm każdy z nas używał prawie popularnych skryptów może 1 tworca został poproszony od riot żeby zmienił skrypta żeby czytał nick postaci

668421422290643422464.png

Opublikowano

ja tam nie mam bana :) uzywałem  bol , teraz caly czas l#. na jednym konice BORTK ostro ostatnio->> bana nie ma, wiec pecha macie

podstawa ( evadee + tracer + masteractivator + recall + markasm + sprypy top + mid champ )

nie zamierzam przestawać oszukiwać :P

Opublikowano

To jest ten mystery gift ta?

Co do tematu nie mam bana. Chyba, że to banwave EUW bo ja gram na EUNE.

Używałem:
-Mkjogo
-Bol free, vip, cracked
-L# (od kiedy powstał)

Opublikowano

ja też na mainie nie dostałem.

nigdy nie używałem voli (nawet do lvl smurfów) ani cassio na exploitach

x

Opublikowano

Ja też właśnie zawszew na cassio exploity off (Legit ON) delay na castowanie E na 750 ;) I też nie mam (jak narazie). VoliBota też nie używałem.

Opublikowano

Używałem wszelkich możliwych skryptów, wszystkie praktycznie testowałem na main koncie. Rezultat? BANA NIE MAM

­345mulx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...