Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mylisz zwykłe reporty z udokumentowanymi :) gram już jakiś czas na tym i sam potrafie rozpoznac jak ktos gra na automacie Rito również po obejrzeniu video może to stwierdzić i odpowiednio zadziałać ;) 

Opublikowano

mylisz zwykłe reporty z udokumentowanymi :) gram już jakiś czas na tym i sam potrafie rozpoznac jak ktos gra na automacie Rito również po obejrzeniu video może to stwierdzić i odpowiednio zadziałać ;)

i tak nagle tyle osob dostalo reporta z dowodami i akurat w przedziale kilku dni dostali perma? watpliwe

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

pisalem juz ze te reporty zalegaly i sie zbieraly czekajac na nowy trybunal.

Zaprzeczam wręcz tej teorii, na logike jest to niemożliwe, nadal się trzymam opcji że któryś ze skryptów miał/ma w sobie lukę kwestia wykrycia który to bo te linijki kodu są naprawdę obszerne, a skryptów jest naprawdę dużo.

Potrzebuję osoby która dostała bana żeby napisała mi na pw wszystkie skrypty które używała (bez ukrywania), bo ja osobiście takiego bana nie dostałem i przeszukiwanie skryptów które ja używam ma raczej mierny skutek.

­345mulx.jpg

Opublikowano

To jest na pewno za skrypt. Jeżeli bany lecą za wyedytowanie jakimś programem clienta, to grubo sie mylicie.

Posiadam już od dłuższego czasu ( wciąż kożystam) z Curse Client, co jest nielegalne wsród LoL'a ( Sam Riot o tym mówił ).

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

@Mistejk wspolpracuje z Rito i udostepnil im Anty Cheata ktorego napisal, teraz idzcie go zaspamic za swoje stracone konta.

///

Juz kupuje nowe konto przyblizone do mojego xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Zaprzeczam wręcz tej teorii, na logike jest to niemożliwe, nadal się trzymam opcji że któryś ze skryptów miał/ma w sobie lukę kwestia wykrycia który to bo te linijki kodu są naprawdę obszerne, a skryptów jest naprawdę dużo.

Potrzebuję osoby która dostała bana żeby napisała mi na pw wszystkie skrypty które używała (bez ukrywania), bo ja osobiście takiego bana nie dostałem i przeszukiwanie skryptów które ja używam ma raczej mierny skutek.

Nawet jeżeli ktoś kto dostał bana, wyśle Ci listę listę skryptów to i tak to nic nie da i nic tam nie znajdziesz. Bo nawet jeżeli jakiś skrypter specjalnie zrobił luke w skrypcie aby był wykrywalny to po ban wave pewnie usunął tą luke aby nikt sie nie dowiedział, ze to akurat w tym skrypcie jest coś nie tak. Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Pisałem post wyzej moją obiektywną opinię na ten temat, jak to mogło wyglądać nie chce mi się przeglądac wszystkich tych skryptów i przeklejać je do C#, po czym sprawdzać tysiąca linijek kodu czy w którymś z skryptów nie ma luki, ale jeżeli znajde chwilę to przejrzę sobie te najczęsciej używane skrypty i dam znać, czy nie zawierają żadnej luki.

Nie, skrypty nie zawierają żadnej luki. Dodatkowo, skrypty nie mają nic do zostania zbanowanych.

Czy wy naprawdę cały czas żyjecie w swojej nieświadomości, że L# to boski, niewykrywalny program? Pls, wykrycie go to kilka(naście) minut roboty. To nie jest wina skryptów, tylko samego programu. Wystarczy sprawdzać nadpisywane obszary pamięci.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Żadne rpki, to jest jakaś grubsza sprawa i albo faktycznie poleciało to randomowo, jest też przecież możliwa opcja, że którymś z developerów był rioter, przeglądał ktoś w ogóle wszystkie te skrypty? nie zawierały żadnej luki w sobie która mogła by pobierać niepożadane informacje i gdziekolwiek je wysyłać ? No własnie, wątpie że komukolwiek się chciało. Każdy dostał skrypty podane na tacy i po prostu je odpalił, natomiast co jezeli w którymś ze skryptów była takowa luka i wysyłała wszystko do riotu ?

I przez tyle czasu ten rioter zwlekałby z tym i dawał grać bezkarnie na L# ? Wątpię... Tą opcję raczej śmiem wykluczyć.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Nie, skrypty nie zawierają żadnej luki. Dodatkowo, skrypty nie mają nic do zostania zbanowanych.

Czy wy naprawdę cały czas żyjecie w swojej nieświadomości, że L# to boski, niewykrywalny program? Pls, wykrycie go to kilka(naście) minut roboty. To nie jest wina skryptów, tylko samego programu. Wystarczy sprawdzać nadpisywane obszary pamięci.

Powątpiewam iż L# był w tej sytuacji winny,bany za SAMEGO BoL-a również poszły

Opublikowano

Ja od kilku miesięcy nie gram na skryptach i dostałem bana, więc?

///nigdy nawet nie włączyłem L#

No nieźle xD 

W sumie to dziwna sprawa bo niektórzy nie mają tego bana a grają na tym i dzisiaj a ci co grali kiedyś zbanowani ... dziwne xD

Opublikowano

mi się wydaje że ban poleciał na te konta które zagrały jeden czy tam dwa mecze wtedy gdy był ten wielki update a wiele z nas miało załączonego wtedy lola i graliśmy mecze i nie wiedzieliśmy że może właśnie teraz nam coś aktualizować gre, po czym jakieś informacje od razu wpłyneły do riot a myśmy dopiero się dowiedzieli o update to wyjściu i wejśćiu do lola, przypominam że wiele osób wtedy też robiło tak że cały czas miało się załączonego lola i l#/bol tylko po to aby nie zaaktualizował nam się lol i można było grać wtedy gdy inni mieli update a my nie.

Opublikowano

Słuchajcie coś wam powiem grałem na bolu od jego wyjścia z tego co pamiętam od 2012roku gdzieś od Września 2014 przeżuciłem się na   Sharpa miał więcej skryptów i lepiej działały do teraz gdyż poleciał mi perm ban na 3 moje konta na którym grałem na bolu(Vip) oraz Sharpie.

Bol I Sharp bedą dalej istnieć chociaż już nie będę w niego grał za dużo wydałem na tą gre by robić 4 konto na prawde o wiele za dużo.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Ja tam banika nie mam, a zawsze wszystkie exploity w skryptach na ON :D

Ja też a dostałem bana tylko na koncie na którym grałem tylko na skrypcie fuckingawesomeleesin i evade:D

a na innym koncie gdzie grałęm na wszystkich skryptach nawet exploitach na bottrka i inne gówna bana nie mam:D

Opublikowano

@Mistejk A ci, co nie mają bana do teraz moga zacząć już grać czy nadal jest niebezpeczeństwo? Zdaję sobie sprawę, że cały czas było to niebezpieczne dla naszego konta ale tak nagle w ciągu kilku dni wielki ban wave  a przez ten cały czas nic z sharpem i bolem nie robili a przecież wykrycie go to kilkanaście minut jak mówiłeś. Mi się wydaję, że to taki wielki banwave i nic innego skoro nie luka w skrypcie. Ja nadal bana również nie mam. 

http://scr.hu/4adp/syacs

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

I dobrze. Macie za swoje. Co prawda i tak gracze dalej będą grać nieuczciwie, jednak dobry ruch ze strony Riot'u. Na pewno takich graczy będzie mniej. :) Aż mam ochotę sobie pograć.

aż ci powiem wypierdalaj gnić w goldzie :*

qxw0er.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...