Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

811041420981000688473.png

Silverki Wasze konta są zagrożone dziś o 13:56 po zakończonej grze na DevCassio + Evade Dostałem Bana wcześniej Grałem Marksman+Evade.

Polecam teraz zrobić Format komputera zainstalować lola i będziecie bezpieczni.

Druga apokalipsa się zbliża. Można to nazwać 1 Wojna Lol'owa.

Używałem Tylko L# i BOL'A

Czyli bany lecą nadal.. No niezle, widze riot nawet w niedziele pracuje.

Jak wojna, to trzeba zrobić powstanie lolowe:v

­345mulx.jpg

• Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W tej wojnie moje konto jeszcze nie zostało ranne, smurf na którym grałem wczoraj też żyje. Nie wiem o co chodzi w tym może jestem bezpieczny?

@EDIT: Lecę grać na smurfie, teraz tylko takie pytanko: W jakim skrypcie na Ryze jest exploit na łezkę? No face też by się przydał.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Czyli bany lecą nadal.. No niezle, widze riot nawet w niedziele pracuje.

czy ty czlowieku wprowadzisz do tej glowy coś takiego że zostało oflagowanych np. 50000 osób i sobie powoli banują wszystkich.

równie dobrze ten ziomek mogl w ogóle nie grać i jestem pewien że dostałby bana.

zrozumcie ze nie jest realne banowanie w czasie rzeczywistym jeszcze w takiej grze jak liga legend

zwontpilem w to forum

Opublikowano

bo Ty na pewno wiesz co na serwerach Riotu się da a co nie xD

setki tysięcy gier jednocześnie a Ty myślisz, że wave'u na 50 000 osób nie daliby rady zrobić?

x

Opublikowano

czy ty czlowieku wprowadzisz do tej glowy coś takiego że zostało oflagowanych np. 50000 osób i sobie powoli banują wszystkich.

równie dobrze ten ziomek mogl w ogóle nie grać i jestem pewien że dostałby bana.

zrozumcie ze nie jest realne banowanie w czasie rzeczywistym jeszcze w takiej grze jak liga legend

Czy ty człowieku wprowadzisz do tej głowy, że pierwsza fala mogła być falą ostrzegawczą, i zbanowane zostało randomowo kilka osób co korzystało z tego w celu nastraszenia innych osób korzystających z takowego programu? Są różne teorie na to w jaki sposób może riot banować, więc przestań wszystkim narzucać jedną z teorii, w dodatku wymyśloną przez ciebie.

Uważasz ze problemem jest napisanie skryptu, żeby automatycznie zbanował oflagowane osoby, i uważasz, że riot pokolei musiałby się meczyć z takimi osobami? Proszę cię, to jest szanująca się firma, a nie stworzona z dwóch szwagrów i wujka, gdzie wszystkie rzeczy muszą wykonywać ludzie.

Po prostu zastanów się nad stratą ekonomiczną, która riot poniesie w przypadku walki z takimi cheaterami, z którymi ci wytłumaczę po raz kolejny, cięzko wygrać ponieważ to walka z wiatrakami.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Czy ty człowieku wprowadzisz do tej głowy, że pierwsza fala mogła być falą ostrzegawczą, i zbanowane zostało randomowo kilka osób co korzystało z tego w celu nastraszenia innych osób korzystających z takowego programu? Są różne teorie na to w jaki sposób może riot banować, więc przestań wszystkim narzucać jedną z teorii, w dodatku wymyśloną przez ciebie.

Uważasz ze problemem jest napisanie skryptu, żeby automatycznie zbanował oflagowane osoby, i uważasz, że riot pokolei musiałby się meczyć z takimi osobami? Proszę cię, to jest szanująca się firma, a nie stworzona z dwóch szwagrów i wujka.

Po prostu zastanów się nad stratą ekonomiczną, która riot poniesie w przypadku walki z takimi cheaterami, z którymi ci wytłumaczę po raz kolejny, cięzko wygrać ponieważ to walka z wiatrakami.

stary przeczytaj co ty piszesz z tym @sLnLn riot to nie sa gimby jak wy i nie robia czegos takiego jak "fala ostrzegawcza" beka z tego

oni nie pisza takich gowien jak firma jest powazna to banuje wszystkich oflagowanych, valve jakoś tak robi i imo valve>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>riot, valve zatrudnia osobe od AC i ty tym typem nie bedziesz bo jakby zobaczyli fale ostrzegawcza to chyba by ci low kicka przypierdolili

oni moga banowac po 500 osob dziennie XDDDDDDDDDD ale ty tego pewnie i tak nie pojmiesz

zwontpilem w to forum

Opublikowano

stary przeczytaj co ty piszesz z tym @sLnLn riot to nie sa gimby jak wy i nie robia czegos takiego jak "fala ostrzegawcza" beka z tego

oni nie pisza takich gowien jak firma jest powazna to banuje wszystkich oflagowanych, valve jakoś tak robi i imo valve>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>riot, valve zatrudnia osobe od AC i ty tym typem nie bedziesz bo jakby zobaczyli fale ostrzegawcza to chyba by ci low kicka przypierdolili

oni moga banowac po 500 osob dziennie XDDDDDDDDDD ale ty tego pewnie i tak nie pojmiesz

Sam sobie zaprzeczasz, skoro banują wszystkich oflagowanych to w jakim celu robią to falami? Bo nie bardzo rozumiem twoją teorie.

­345mulx.jpg

Opublikowano

@Angred

jakimi falami ? fala jedna moze isc dwa lata bo po 500 osob dziennie bedzie, ziomek what are you talkin about?

Dlaczego 500 osób dziennie? ;>

­345mulx.jpg

Opublikowano

683801420983172688473.jpeg

Dziwne jest to ze dostałem bana tylko na rok ... 

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

683801420983172688473.jpeg

Dziwne jest to ze dostałem bana tylko na rok ... 

Za rok sobie pograsz ;)

A tak poważnie, używałeś exploitów?

pisalem wczesniej ze to taki przykład XDDDDDDDDDD.

Nadal nie widze sensu w banowaniu iluś tam osób dziennie, myślę, że jezeli faktycznie tak jak mówisz ludzie by byli oflagowani to z automatu dostali by po prostu bana wszyscy co mają takową flagę, riot by się nie bawił w sprawdzanie każdego z osobna bo szkoda na to czasu, w regulaminie jest jasno napisane, że mogą zablokować konto bez podania istotnej przyczyny, jest więc podejrzenie cheatowania, leci banik proste.

­345mulx.jpg

Opublikowano

A nie bierzecie pod uwagę tego, że chcieli połączyć nadawanie giftów prezentowych z giftami dla bolowców?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Za rok sobie pograsz ;)

A tak poważnie, używałeś exploitów?

Nigdy, zawsze czyściutko raz miałem ale to 5 min przez przypadek. Jednak to było z poł roku temu

Opublikowano

Nigdy, zawsze czyściutko raz miałem ale to 5 min przez przypadek. Jednak to było z poł roku temu

Czyli grałeś tylko marksman+evade? ;>

­345mulx.jpg

Opublikowano

Głownie DevCasio+Marksman + Dodatkowe skrypty czasem Marksman + Evade + dodatkowe skrypty. Dziś zagrałem tymi 2 zestawieniami bo mi Cassio Zbanowali, Czasem grałem Aio Syndra, a exploity były na ryze.

Opublikowano

Głownie DevCasio+Marksman + Dodatkowe skrypty czasem Marksman + Evade + dodatkowe skrypty. Dziś zagrałem tymi 2 zestawieniami bo mi Cassio Zbanowali, Czasem grałem Aio Syndra, a exploity były na ryze.

czas sprawdzić te skrypty kappa so hard

to forum o czitach i po co sa tutaj tacy ludzie jak ty ktorzy pisza I DOBRZE WAM TAK PO CO NA TYM GRALISCIE, graj sobie w ta dote::_)

zwontpilem w to forum

Opublikowano

co Ty w ogóle piszesz?? sam zaprzeczasz swoim teoriom... naczytałeś się medievalu i napieprzasz o jakiś oflagowaniach...

zaraz napiszesz, że siedzi maniek i zaznacza ptaszkiem checkboxy osób które mają być zbanowane xD

nie pojmujesz idei, że mogą to robić ale tego nie robią bo ten tok myślenia (Twój) jest idiotyczny i w ogóle nie praktyczny...tym bardziej, że teraz rozdają także gifty.

nie dodam już, że proponowałbym się zainteresować interpunkcją i składnią języka polskiego bo widzę, że ubytki w szkole wielkie po świętach.

x

Opublikowano

Dobrze wam tak. Bo tak trudno grać bez żadnych wspomagaczy, tylko na Dote mi nie przechodzić. Gorzej niż Putiny...

Własnie już pobrałem dote i smajta wiec dziś sobie popykamy jak coś wyślij mi nick na pw to duo sobie pierdzielniemy.

A co do tematu Bany się nie skończyły gadałem z 2 kolegami tez dziś dostali.

Przepowiadam Apogeum 

Opublikowano

Cos mi sie zdaje, ze po prostu czyszcza wyzsze dywizje (d3 - chall) z cheaterow... i dobrze, wreszcie wbije challengera i wyjde z mojego master'a (uczciwie oczywiscie) :)

Nie dziwcie sie ze dostaliscie bana, riot nie leci na kase, gdyby lecial, to ceny rp bylyby drozsze i bylyby zestawy run za rp ;) Riotu nie obchodzi czy w konto wlozyles 0zl czy 10k $  - i to lubie :)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

to forum o czitach i po co sa tutaj tacy ludzie jak ty ktorzy pisza I DOBRZE WAM TAK PO CO NA TYM GRALISCIE, graj sobie w ta dote::_)

To nie jest forum o czitach zmieniono nazwę, lecz dalej się gada o tym...

Opublikowano

co Ty w ogóle piszesz?? sam zaprzeczasz swoim teoriom... naczytałeś się medievalu i napieprzasz o jakiś oflagowaniach...

zaraz napiszesz, że siedzi maniek i zaznacza ptaszkiem checkboxy osób które mają być zbanowane xD

nie pojmujesz idei, że mogą to robić ale tego nie robią bo ten tok myślenia (Twój) jest idiotyczny i w ogóle nie praktyczny...tym bardziej, że teraz rozdają także gifty.

nie dodam już, że proponowałbym się zainteresować interpunkcją i składnią języka polskiego bo widzę, że ubytki w szkole wielkie po świętach.

stary, dziena za lekcje wielki polaku fajnie rze muj narud lubi edukowac szanuje, licze ze po angielsku tez sie umiesz wypowiadac bo w koncu rodacy to taki narud supi;].

siedze w czitach do rurznych gier tak dlugo ze zjadlbym ciebie i tych twoich gimbo koleguw anty cziteruw koderuw pozdrawiam, daniel.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Jeżeli używasz polskich znaków, to używaj ich wszędzie a nie w dwóch słowach na zdanie, ponieważ oczy bolą.

Co do samego forum, to to jest forum o grach a nie cheatach, o cheatach jest co najwyżej subforum na którym siedzimy, więc jeżeli wymagasz wypowiedzi elokwentnych od kogoś, to wymagaj tego również od siebie.

Prowokujesz do dyskusji, kłótni a w zasadzie masz tak małe pomięcie jak zwykły Kowalski po skończeniu 6 klasy podstawówki, powtarzając ją 3 razy.

Próbujesz wyimaginować jakieś konkluzje a de facto słabo ci to wychodzi.

Cassio ma w sobie exploit, był włączony czy wyłączony?

­345mulx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...