Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie było z automatu. Z automatu dostałem pierwszą zwykłą wiadomość jak każdy kto dostał bana, więc napisałem do nich zapytanie za co ban i wkleiłem co mi odpisali. Następnym razem czytaj ze zrozumieniem.

bądź poważny.

po 1 nikt nie udzieli takich informacji tak samo jak po vac banie

po 2 po tych banach napisało do nich może z kilka tysięcy osób i mają odpisywać każdemu ręcznie?

• Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nadal bez bana. Wczoraj grałem na smurfie jedną grę i nadal nie mam bana ani na mainie, gdzie ostatnia gra była rozegrana 6 stycznia ani na smurfie gdzie wczoraj grałem.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Poszła fala banów i to konieć na dzisiaj.Można dalej grać na L

Na to wychodzi, ludzie normalnie do grania wracają i bana nie mają

Opublikowano

Na to wychodzi, ludzie normalnie do grania wracają i bana nie mają

a macie potwierdzone info? sądzę że nie. Z tym że owszem, grałam w przeciągu ostatniego roku na bolu, potem na L, wczoraj i dziś na smurfie używałam skryptów i nic. Ale czy jest nadal ehmm bezpiecznie to nie wiecie :) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

@naturus

same here odpalalem bola i l# rundka dziennie i nie mam bana

@top

nie wiem dlaczego wy chcecie sie w detektywow bawic skoro tylko spudgy i jodus wiedza ocb z ta fala banow.

czitowanie to ryzyko jak ktos dostaje bana to niech nie placze bo wie ze tak sie to moglo skonczyc lul

dodam ze bany sa pewnie delayed o ile w ogole sa, nie widzialem antycheata ktory by banowal 10 minut po stwierdzeniu oszustwa.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

a macie potwierdzone info? sądzę że nie. Z tym że owszem, grałam w przeciągu ostatniego roku na bolu, potem na L, wczoraj i dziś na smurfie używałam skryptów i nic. Ale czy jest nadal ehmm bezpiecznie to nie wiecie :)

Wiesz na pewno kiedy znowu nadejdzie ten dzień i fala banów przyjdzie ale myśle że Riot chce troche poczekać

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngwhatareyoudoing W żadnych detektywów. Chcemy się po prostu upewnić czy możemy grać bez obaw o nasze konta. Co w tym złego?

nigdy nie bedziesz pewien czy mozesz grac bez obaw poki nie bedziesz przegladal kodu lola i l#/bola to chyba dosc logiczne

jak dostalismy(ofc mysle o sobie i kilku znajomych, nie wiem jak reszta community ale pewnie tak samo zareagowala) tzn uzytkownicy organnera bana za immunity chyba albo frameworka to kazdy napisal "wszyscy wiedzielismy ze ten czas nadejdzie"(po angielsku ale nie chcialem was zmuszac do uzywania translatora w ten niedzielny poranek) i tyle po placzu mimo ze cheaty po 30euro na miesiac;/

zwontpilem w to forum

Opublikowano

ja dostałem dziś bana więc pewnie jeszcze banują :/

Skąd wiesz, że dziś dostałeś? Sprawdziłeś w ogóle emaila?

­345mulx.jpg

Opublikowano

Skąd wiesz, że dziś dostałeś? Sprawdziłeś w ogóle emaila?

BO MOZE WSZEDL NA LOLA I ZOBCZYL ZE MA BANA DZISIAJ,A WCZORAJ GO NIE MIAŁ?  BRAIN PLZ

Ja osobiście gram na L# codziennie odkąd pojawił się na forum i bana nie mam,wczoraj ponad 15 gierek only xerath 15/15 win i nadal bez bana,grałem na baseulcie,evade i innych pierdołach,lecz bez exploitów

Opublikowano

nigdy nie bedziesz pewien czy mozesz grac bez obaw poki nie bedziesz przegladal kodu lola i l#/bola to chyba dosc logiczne

jak dostalismy(ofc mysle o sobie i kilku znajomych, nie wiem jak reszta community ale pewnie tak samo zareagowala) tzn uzytkownicy organnera bana za immunity chyba albo frameworka to kazdy napisal "wszyscy wiedzielismy ze ten czas nadejdzie"(po angielsku ale nie chcialem was zmuszac do uzywania translatora w ten niedzielny poranek) i tyle po placzu mimo ze cheaty po 30euro na miesiac;/

Naucz się pierw składni zdań. Fala banów nie była ani za l# ani za bola. Prosze zamknąć temat.

Opublikowano

BO MOZE WSZEDL NA LOLA I ZOBCZYL ZE MA BANA DZISIAJ,A WCZORAJ GO NIE MIAŁ?  BRAIN PLZ

Ja osobiście gram na L# codziennie odkąd pojawił się na forum i bana nie mam,wczoraj ponad 15 gierek only xerath 15/15 win i nadal bez bana,grałem na baseulcie,evade i innych pierdołach,lecz bez exploitów

Zadałem takie pytanie, ponieważ nikt więcej oprócz niego nie dostał bana, a być może nie wchodził wczoraj na konto i myśli,że takowego bana dostał dzisiaj :>?

Naucz się pierw składni zdań. Fala banów nie była ani za l# ani za bola. Prosze zamknąć temat.

To w takim razie za co?

­345mulx.jpg

Opublikowano

O zamknięcie tematu może prosić tylko autor tematu, bądź jeśli temat łamie regulamin globalny/działu to zamyka go moderator/GM. Nie ma innej opcji.

Co do supportu, który odpisuje to nie jest to bot ;) Na pewno mają jakieś wklejanki, które wklejają do wiadomości jeśli sprawa tego wymaga ale często otrzymuje odpowiedzi od normalnych ludzi. Spróbuj na przykład podać im link do screena, na którym na obrazku jest Twoje zapytanie, też odpowiedzą. Dodatkowo, jeśli odpowiadać miałby bot to nie musiałbyś czekać na odpowiedź, bot mógłby odpowiadać po 2-3 minutach. Nie mogą ujawnić nawet Wam niektórych szczegółów o koncie bo mają swoją politykę prywatności, nie dziwicie się ;)

Opublikowano

Jezus jesli gracie na L# To zawsze jest jakaś szansa ze dostaniecie bana tylko riot teraz pewnie pobanował z ponad 1 tys osób żeby ludzie się przestraszyli i przestali używać L# Ale to tylko moje zdanie

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

811041420981000688473.png

Silverki Wasze konta są zagrożone dziś o 13:56 po zakończonej grze na DevCassio + Evade Dostałem Bana wcześniej Grałem Marksman+Evade.

Polecam teraz zrobić Format komputera zainstalować lola i będziecie bezpieczni.

Druga apokalipsa się zbliża. Można to nazwać 1 Wojna Lol'owa.

Używałem Tylko L# i BOL'A

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...