Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie tam nie zbanowali więc o co biega?

----------------------------------
01 - Operating System
----------------------------------

0101 - Operating System         : Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140303-2144)
0102 - Language                     : Polish (Regional Setting: Polish)
0103 - BIOS                             : Award Modular BIOS v6.00PG
0104 - Processor                     : Intel® Core2 Quad CPU    Q6600  @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
0105 - Memory                         : 3072MB RAM
0106 - Available OS Memory   : 3070MB RAM
0107 - Page File                      : 2580MB used, 3559MB available
0108 - Windows Dir                 : E:\Windows
0109 - DirectX Version            : DirectX 11
0110 - DX Setup Parameters   : Not found
0111 - User DPI Setting           : Using System DPI
0112 - System DPI Setting       : 96 DPI (100 percent)
0113 - DWM DPI Scaling         : Disabled
0114 - DxDiag Version             : 6.01.7601.17514

76561198045525575.png
  • Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mnie tam nie zbanowali więc o co biega?

Mnie też nie, ale jednak wole nie używać tego przynajmniej przez jakiś czas.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Pytanie do niezbanowanych, używaliście Baseulta3?

tak.

Base ult 3, Dev cassio, Marksman, jinx, easy corki, evade,syndra, salicexreligion.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Od 4 dni jechałem na Evade Tracker DevCassio i perma nie dostałem ;p Dobrze że udało mi się wbić 2 tiery w górę ;d Trochę dziwne że ja nie dostałem bana a 90% osób dostało no cóż ma się tego farta ;3 Ale też nie płaczcie że dostaliście bana bo trzeba być na to gotowym jak się oszukuje ja też nie będę zdziwiony gdy za tydzień ujrzę zbanowane konto.

Opublikowano

I dobrze niech wpie*dolą bana wszystkim użytkownikom bola i l# to im zostanie 30% graczy :)

Jakie 30% o czym ty mówisz, ja rzadko kogoś na bocie spotykam! Max 10/15% graczy używało kiedyś bota lub używa, to że prawie wszyscy na tym forum boci to nie znaczy że każdy. Szczerze dobrze wam tak trzeba  było nie bocić :)

Jak będą za MK banować to wtedy mogę co najwyżej dostać bana!

Opublikowano

Jakie 30% o czym ty mówisz, ja rzadko kogoś na bocie spotykam! Max 10/15% graczy używało kiedyś bota lub używa, to że prawie wszyscy na tym forum boci to nie znaczy że każdy. Szczerze dobrze wam tak trzeba  było nie bocić :)

Ty to dziękuj takim jak my, że cie carrujemy.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Dziwna sprawa. Od ostatniego updatu L# na który tak długo czekaliśmy grałem praktycznie codziennie na L# różnymi postaciami i skryptami typu oracle, baseult3, metasmite i żadnego bana nie dostałem. Chyba ze bany lecą falami i nie wszyscy naraz go dostali. dziwne jest to, ze nie wszyscy dostaja permy. Bo bany na kilka tygodni tez się zdarzają. co jest dziwne bo cheat to cheat.

Opublikowano

Dziwna sprawa. Od ostatniego updatu L# na który tak długo czekaliśmy grałem praktycznie codziennie na L# różnymi postaciami i skryptami typu oracle, baseult3, metasmite i żadnego bana nie dostałem. Chyba ze bany lecą falami i nie wszyscy naraz go dostali. dziwne jest to, ze nie wszyscy dostaja permy. Bo bany na kilka tygodni tez się zdarzają. co jest dziwne bo cheat to cheat.

Jaki sens miałoby banowanie falami?

­345mulx.jpg

Opublikowano

Ty to dziękuj takim jak my, że cie carrujemy.

Hmm ciekawe bo tak się składa że przeważnie muszę wyzywać team bo feedują więc nikt mnie nie carruje :)! I nie pisz że ty carrujesz tylko to bot robi a to wielka różnica...

Opublikowano

ja z kumplem gramy od tygodnia na l# i żaden z nas nie dostał, używaliśmy standardowych skryptów typu evade, tracker + devCassio albo inne na daną postać ^^ 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

I dobrze. Macie za swoje. Co prawda i tak gracze dalej będą grać nieuczciwie, jednak dobry ruch ze strony Riot'u. Na pewno takich graczy będzie mniej. :) Aż mam ochotę sobie pograć.

Opublikowano

I dobrze. Macie za swoje. Co prawda i tak gracze dalej będą grać nieuczciwie, jednak dobry ruch ze strony Riot'u. Na pewno takich graczy będzie mniej. :) Aż mam ochotę sobie pograć.

Tylko teraz będzie masa totalnych 0 co nie potrafią grać a mają np golda więc czy ja wiem czy to dobrze?xD

Opublikowano

kumpel nie dostał bana a ja tak , konto na ebay'u już kupione ;*

Kupiłeś konto wybocone z 0 wygranami unranked 30lvl?

Bo sam kupiłem takie i nie wiem czy grać na nim a kupiłem tanio za 15zł.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Haha nie ma to jak miec devcassio z wlaczonym exploitem i nie dostac bana haha

w sumie to tyle razy pisali ze mam bana a tu dalej gowno :P

w 3 najczesciej granych mam kate syndre i cassio ^^

sygna max 800 x 200

Opublikowano

zbiorowisko trolli? 

bana nie ma na zadnym z kont ;)

Żadne zbiorowisko trolli.

Ludzie faktycznie dostali bany, mam znajomych co jechali na L# niektórzy użyli tego 2 razy po czym stwierdzili, że lepiej im się gra bez a dostali bany.

Ja natomiast grałem/gram tylko na L# praktycznie nie ma gierki której zagram solo, nawet normale gram na L# bo najzwyczajniej w świecie nie chce mi się operować 6 klawiszami skoro może to za mnie zrobić spacja.

Bana też nie dostałem, ale wiem, że takowa fala banów była no i zapewne będzie kolejna, no nic pora oczekiwać aż trafi na mnie :P

­345mulx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...