Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żadne zbiorowisko trolli.

Ludzie faktycznie dostali bany, mam znajomych co jechali na L# niektórzy użyli tego 2 razy po czym stwierdzili, że lepiej im się gra bez a dostali bany.

Ja natomiast grałem/gram tylko na L# praktycznie nie ma gierki której zagram solo, nawet normale gram na L# bo najzwyczajniej w świecie nie chce mi się operować 6 klawiszami skoro może to za mnie zrobić spacja.

Bana też nie dostałem, ale wiem, że takowa fala banów była no i zapewne będzie kolejna, no nic pora oczekiwać aż trafi na mnie :P

No cóż to dziwne, czemu nie poszli po prostu wszyscy ? 

• Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

spoko placzcie tu, ja ide grac na L  B)

ojeju, jakoś mi mojego konta nie szkoda. :p może ewentualnie czasu. co za problem wyexpić od nowa konto bądź kupić? żaden. ;P

Opublikowano

Żebyś jeszce Rpków trochę kupił :*

Żadne rpki, to jest jakaś grubsza sprawa i albo faktycznie poleciało to randomowo, jest też przecież możliwa opcja, że którymś z developerów był rioter, przeglądał ktoś w ogóle wszystkie te skrypty? nie zawierały żadnej luki w sobie która mogła by pobierać niepożadane informacje i gdziekolwiek je wysyłać ? No własnie, wątpie że komukolwiek się chciało. Każdy dostał skrypty podane na tacy i po prostu je odpalił, natomiast co jezeli w którymś ze skryptów była takowa luka i wysyłała wszystko do riotu ?

­345mulx.jpg

Opublikowano

Żadne rpki, to jest jakaś grubsza sprawa i albo faktycznie poleciało to randomowo, jest też przecież możliwa opcja, że którymś z developerów był rioter, przeglądał ktoś w ogóle wszystkie te skrypty? nie zawierały żadnej luki w sobie która mogła by pobierać niepożadane informacje i gdziekolwiek je wysyłać ? No własnie, wątpie że komukolwiek się chciało. Każdy dostał skrypty podane na tacy i po prostu je odpalił, natomiast co jezeli w którymś ze skryptów była takowa luka i wysyłała wszystko do riotu ?

W sumie racja, w żaden sposób nie sprawdzą kto pisze skrypty a pobrać je można bo niby jest kozacki

Opublikowano

L#=ban logiczne wystarczy ze ktos nagra Twoj znakomity oberwalking silver grajacy jak diax ;] gg.

To nie przez filmy.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Coś mi tu jednak innego smierdzi. Czyżby LOL zapłacił za skrypt, edytnął i udostepnił?

Cooś ty w 1 dzień zbanować + 100000 graczy? Z tymi co bez dowodu?

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

sluchaj te report zbieraly sie miesiacami a teraz usprawnili trybunal i on wlasnie zaczal dzialac. 

Pisałem post wyzej moją obiektywną opinię na ten temat, jak to mogło wyglądać nie chce mi się przeglądac wszystkich tych skryptów i przeklejać je do C#, po czym sprawdzać tysiąca linijek kodu czy w którymś z skryptów nie ma luki, ale jeżeli znajde chwilę to przejrzę sobie te najczęsciej używane skrypty i dam znać, czy nie zawierają żadnej luki.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Pisałem post wyzej moją obiektywną opinię na ten temat, jak to mogło wyglądać nie chce mi się przeglądac wszystkich tych skryptów i przeklejać je do C#, po czym sprawdzać tysiąca linijek kodu czy w którymś z skryptów nie ma luki, ale jeżeli znajde chwilę to przejrzę sobie te najczęsciej używane skrypty i dam znać, czy nie zawierają żadnej luki.

po pierwsze - to mistrzostwo świata wyrazić ocenę obiektywną. wyraziłeś się subiektywnie HEHE

kolejny znawca? a sprawdzaj

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

na L# joduska od razu by taki skrypt wyeliminowal jak to mialo miejsce z UC ale i tak ludzie za L dostali bany. to za reporty

sprawdz zobaczysz ze sa czyste

Jakie reporty? By zglosic takiego gracza potrzeba czysty dowod.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

po pierwsze - to mistrzostwo świata wyrazić ocenę obiektywną. wyraziłeś się subiektywnie HEHE

kolejny znawca? a sprawdzaj

Po pierwsze- dlaczego prowokujesz ? i nawołujesz do konfliktu ? Wybacze ci i cie nie zreportuje, ale najzwyczajniej w świecie uspokój swoje hormony.

Po drugie- znawca? Niekoniecznie raczej osoba interesująca się c++, c# i lubiąca "grzebać" w kodzie

­345mulx.jpg

Opublikowano

od tego sa nagrania Twojego swietnego doodge i obervalkingu ;) pozdro. od kiedy cheaty zrobily sie popularne ludzie duzo reportuja i nagrywaja

jak nie dostales reportu z video to nie dostaniesz. ale dla pewnosci i z ciekawosci kolega z forum moze przejzec skrypty :)

Opublikowano

Po pierwsze- dlaczego prowokujesz ? i nawołujesz do konfliktu ? Wybacze ci i cie nie zreportuje, ale najzwyczajniej w świecie uspokój swoje hormony.

Po drugie- znawca? Niekoniecznie raczej osoba interesująca się c++, c# i lubiąca "grzebać" w kodzie

prowokuje i nawołuje do konfliktu? jedynie Cie poprawiłam. ''wybacze ci i cie nie zreportuje'' - o k***a, dzieki! :) 

więc napisałam, chcesz to sprawdzaj, czekam na efekty ;) 

787741420213763595569.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...