Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 642
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo logowanie padło, albo znalazłem buga.

Po użyciu komendy /logout (tylko to mi zostało po tym waszym super autorskim zasranym tp, krórego nie da się zamknąć) wyskakuje "Błąd połączenia z serwerem..."

Tabem otwierasz/zamykasz TP ;) 

mam buga nie widac wykrywacza kamieni metin ze szkaty ucznia a blokuje miejsce w eq

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Przypominam wywiad:

Pytanie: Ile przewidujesz graczy na starcie twojego drugiego serwera Ascarial s2?

Odp: Z reklamą jaką posiadamy okolo 5k.

hahaahahahahahaahahahahahahhaha

Serwer wystartował graczy na starcie było okolo 400 samych postaci było tylko 800 w czym 70% zrobilo dwie postacie ;)

GRATULACJE SERWER DNO I ZAPRASZAM NA INVORIE S2

WALLANDER BĘDZIE NAGRYWAŁ Z INVORII I BĘDZIE MOC.

INVORIA W TYM MOMENCIE MA 2,5K+ BEZ WIELKIEJ REKLAMY

Opublikowano

Nie polecam ze względu na tą księżniczke od siedmiu boleści w teamie, tak o Miyoshi chodzi. Szkoda, ze ona jest w teamie bo tak bym moze zagral bo wiem ze w c**j dobrej roboty zostalo wykonane przy serwerze

ps. serwer pod hajs wiadomo. B)

Także wiem że server pod hajs, ale zagram bo naprawde fajny jest i wiele nowości, napewno nie wydam ani zlotówki na isa.

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

­Polecam serwer.

Na pewno będzie stabilny.

Ile online?

może i będzie stabilny lecz 400 online dupy nie urywa  ;)

Opublikowano

może i będzie stabilny lecz 400 online dupy nie urywa  ;)

Spokojnie, YTuberzy i reklama dopiero zaczyna się rozkrecac, a co bylo na s1 po niej to chyba dobrze pamietasz. Online ok. 800. 

Opublikowano

Od grudnia do czerwca max 1000 było a od polowy czerwca do konca sierpnia utrzymywało się ponad 3000 graczy :D na s1 więc mam nadzieje ze tutaj tez tak bedzie

Opublikowano

Kiedy będą wyniki konkursu na fan page? Czekam kilka dni na odpowiedz, kazdy unika, mialy byc w dniu startu, a nadal nie ma... I czy jest azraelka w IS? bo nie widze...

Opublikowano

Kiedy będą wyniki konkursu na fan page? Czekam kilka dni na odpowiedz, kazdy unika, mialy byc w dniu startu, a nadal nie ma... I czy jest azraelka w IS? bo nie widze...

Dzis, najpozniej jutro. Całą administracją spędzamy sylwestra w Sopocie, więc nie wiadomo, czy bedziemy mieli dostęp do PC, takze nic nie obiecuje w tej kwestii.

Opublikowano

A mam pytanie, bo chce puscic przelew (dopiero teraz mam srodki :( niestety) ale wiadomo, zanim dojdzie to lipa i pewnie SM bede mial w piatek jak sie uda (po drodze w koncu swieto) i tym samym opozniloby mi to sporo rozwoj, mam pytanie czy gdy wysle przelew teraz to jest szansa ze bede mial SM niedlugo? I czy promocja 50% nadal obowiazuje? Bede mogl Ci wyslac @Azprime jakies potwierdzenie przelewu czy cos, zalezy mi bardzo na tym, bo od dawna czaje na serw i IS ale nie mialem srodkow wczesniej do realizacji :/ a dzis od rana inwentaryzacje robilem i dopiro teraz mam czas

Opublikowano

A co z wilkołakiem ? 

Było powtarzane 10 razy, będzie dodany w późniejszej fazie gry.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

no i dobrze z tym startem. Nollajfy poexpia w sylwestra, dla nowych graczy beda spoty wolone. Serwer na kilka miesiecy wiec dzien lub dwa nikogo nie zbawi. Zapraszam polecam wbilem 15 lvl :D 2 sytcznia ruszam dalej. Serwer 100% stabilny , nie upadnie napewno. I wcale to nie taki hard jak ludzie opisuja. 15 lvl i juz kazdy itemek 2000 hp wiec nie jest zle :) m2 nadchodze :)

Opublikowano

Dokładnie :) też właśnie 15 lvl dobiłem, bez IS bo jeszcze mi monetki nie doszły.

Mam 3 itemki z HP, w tym branse hp i 10do PZ takze bajka, w dodatku aure, bodzia etc, gra sie bardzo fajnie, duzo metkow, kozacko sie na nich expi przez wieksze spoty, bardzo ciekawa i rozwinieta fabula, nigdy nie widzialem tylu misji i warto je robic (zmianki  dodania etc). Póki co spadam na imprezę bo nie dla mnie sylwester z MT2, ale jutro jak się obudzę napewno wrócę pograć bo bardzo mnie wciągnął serwer! :)

A tu SS jak wyglądają czasem respy metków gdy się dobrze trafi :D 3 obok siebie

16440a362ffb3.png

Opublikowano

Spokojnie, reklamy dopiero zaczną się rozkręcać :)

Teraz to c**j wam z reklamy... większość ludzi będzie szukało innych serwerów bo nie mają szansy na topke :p

Opublikowano

Teraz to c**j wam z reklamy... większość ludzi będzie szukało innych serwerów bo nie mają szansy na topke :P

Ta, pierdol dalej pierdol.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...