Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 642
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra start o 22 jak nie to jutro o 9:00 ;)

hahahaha smieszny jestes jutro 9:00? 

To bedzie 100 osob max

3minuty i lece elo ;>

Opublikowano

O kurw* prezes przyszedł...

Wiadomo że będą mieli poślizg było już od dodania zapowiedzi,więc po co te komentarze,zachowajcie odrobinę godności pokazując że możecie przeżyć chwilkę bez ukochanej gry ;)

Opublikowano

Wiadomo że będą mieli poślizg było już od dodania zapowiedzi,więc po co te komentarze,zachowajcie odrobinę godności pokazując że możecie przeżyć chwilkę bez ukochanej gry ;)

NIE BO K***A START MIAŁ BYĆ WPIERW 21 POTEM 27/28 A W ANKIECIE 6 STYCZNIA CZY TY TEGO NIE ROZUMIESZ?

MOGLI ZACZAC PRACE OD 10 DZIS I 21 START A NIE TERAZ PIERDOLENIE O SZOPENIE

ZEGNAM

Opublikowano

Tu nie chodzi o przezycie czy cos, ale kazdy mysle ze wczesniej pozalatwiał swoje sprawy aby na 21 spokojnie wejść i zagrać a skoro serwer się spóźnia to już jest irytujące i zniechęca.

Opublikowano

Kurde, trochę lipa teraz dwa dni wycięte z życiorysu to trochę stracę na samym stracie :D, no ale cóż taka kolej rzeczy. Życie prywatne zawsze ponad gry! :)

Opublikowano

2417114199733051248930.jpg

NIE BO K***A START MIAŁ BYĆ WPIERW 21 POTEM 27/28 A W ANKIECIE 6 STYCZNIA CZY TY TEGO NIE ROZUMIESZ?

ZEGNAM

Pospamisz 1h, a później bd grał jak pojebany. F**k logic.

tak jak myslalem HAHAHA mozecie isc spac, bo dzisiaj nie wystartuja 100%, beda wymowki, ze niby za pozno

Dobranoc.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

tak jak myslalem HAHAHA mozecie isc spac, bo dzisiaj nie wystartuja 100%, beda wymowki, ze niby za pozno

Opublikowano

Ja po prostu pisze że start jak dla mnie może być za tydzień byle by serwer się obronił...Pytałeś mnie co do ukochanej gry? Akurat nie jest nią Metin, wiec nie wiem po co ten komentarz...

Opublikowano

ZEGNAM

To chyba ty nie rozumiesz Tego że było tak przy starcie 1 serwera i to było wiadome że tu będzie to samo.Spinaj dupsko dalej o metina to w wieku 40 lat będziesz siedzieć na zadzie utrzymywany prze matkę i rżnąć w nic nie warte gry.

Ps.Nick bardzo adekwatny do zachowania

Opublikowano

Zejdzie nam jeszcze chwila, mamy drobny problem z konfiguracja. Dajcie nam parenascie minutek. 

Opublikowano

administracja cos robi, bo caly czas zmieniaja sie ich levele w rankingu ^^

co mnie to k***a obchodzi baranie

miał być 21/22

Opublikowano

Zejdzie nam jeszcze chwila, mamy drobny problem z konfiguracja. Dajcie nam parenascie minutek. 

Chwilę? Robicie wszystko na ostatnią chwilę...

Nie szanujecie naszego czasu :/ 

Opublikowano

S

Smieszny jestes.. Elo

Opublikowano

ogolnie nie mialem neta i pytanie: kiedy serwer napewno wystartuje? Tak na 75%? nie chce mi sie czytac calego spamu i nie jestem w temacie.

Opublikowano

S

Smieszny jestes.. Elo

Dobranoc... Mam nadzieje że na serwie nie zagrasz bo po co komu na serwie takie dziecko...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...