Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz to c**j wam z reklamy... większość ludzi będzie szukało innych serwerów bo nie mają szansy na topke :P

A bo niby na hardzie topke się wbija cisnąć w pierwsze dni? To mało wiesz.

Nie raz już grałem w taki sposób że ciskałem skille G-P na m2 oddając expa a potem jak wystrzeliłem z expem to kilka dni i topka była. Wszystko się da przy odpowiedniej taktyce ;D

A co do reklamy to dobrze, niech wchodzi w zycie, serw ma potencjal by stac sie jednym z wiekszych privow w PL, mi sie osobiscie gra lepiej o wiele niz na ra*i chociażby :]

• Odpowiedzi 642
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ktoś odpowiedzieć po co daliście ulepy na broń 30lvl?

Może aby utrudnić grę? Dla mnie super pomysł, przynajmniej FMS +9 będzie czymś fajnym :D

@Edit: Chyba mi się postać zbugowała bo nie moge wbic, jak naciskam wybor postaci i zaczyna sie logowac to mnie wywala o.O Jakies porady?

@Edit2: z tego co widze to duzo osob ma ten sam problem, masa skarg na forum o to, a nikt nie reaguje z Teamu... masakra jakas

Opublikowano

Up już sewer nie jest taki fajny? ;D

Co do serwera pograłem trochę i wydaje się super rozwiązaniem ale te ulepy na bronie 30lvl to trochę przesadzony sposób.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Na serwerze zawitam! :)
Grałem u konkurencji, ale takie gówno, że az odechciewa się grać. Mam nadzieję, że u Was będzie inaczej ;)

Opublikowano

Na serwerze zawitam! :)

Grałem u konkurencji, ale takie gówno, że az odechciewa się grać. Mam nadzieję, że u Was będzie inaczej ;)

Tak u was będzie tutaj gra 500 osób na krzyż a jeżeli gra więcej to proszę azprime o komende ;) i ss  : bo pisanie 1k to ..

Opublikowano

Może aby utrudnić grę? Dla mnie super pomysł, przynajmniej FMS +9 będzie czymś fajnym :D

@Edit: Chyba mi się postać zbugowała bo nie moge wbic, jak naciskam wybor postaci i zaczyna sie logowac to mnie wywala o.O Jakies porady?

@Edit2: z tego co widze to duzo osob ma ten sam problem, masa skarg na forum o to, a nikt nie reaguje z Teamu... masakra jakas

Team przecież baluje w sopocie! Pewnie poprawiny dziś lecą grube xdd

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Up już sewer nie jest taki fajny? ;D

Co do serwera pograłem trochę i wydaje się super rozwiązaniem ale te ulepy na bronie 30lvl to trochę przesadzony sposób.

Nie no serwer spoko, fajnie sie gra, ale troche przegiecie z tym ze masa ludzi zglasza bugi, a nie ma nikogo, jest tylko GM laska ktora nie ma zadnej wladzy i poza powtarzaniem "wiemy o bugach, nic nie moge zrobic bez technika, prosze o cierpliwosc" (normalnie jakbym slyszal babke z telekomunikacji polskiej) to nic ciekawego nie powie i nie naprawi. Wiec ogolnie to irytuje bo bardzo duzo osob ma buga z brakiem mozliwosci wbicia na postac, sa mniejsze bugi, ktore wymagaja poprawy a team wyglada jakby posedl na poprawiny i co z tego ze masa osob nie moze grac...

Opublikowano

Jak dla mnie kompletny niewypal... bugow w c**j, beznadziejnych pomyslow administracji w c**j (np. ulepy na bronie 30lvl i tp z tym kamieniem). Najgorsze jest to, ze nie tylko ja mam takie zdanie. Zobaczymy jak to ogarniecie po sylwestrze  :) 

Jakby sie dalo przeniesc SM to wrocilbym na S1, bo jest duzo duzo lepszy.

Opublikowano

Serwer fajny tylko te ulepki na bronie 30lvl- idiotyzm. Śmieszne jest to, ze serwer wystartowal a nikogo nie ma oprocz Lizzy, ktora nic nie moze. Widac tez, ze wiele osob ma problem z postaciami(nwm dokladnie jak im sie zbugowaly bo ja mam all ok z teleportami). Liczylem na wiecej, lecz mimo to gram dalej, bo serwer ma potencjał.

Opublikowano

Troszkę przesadzili chodzi o to, że za łatwo nie jest i bez IS ani rusz. Naa dodatek postacie buguje ch szaleją graczy z 500 a administracji nie ma :(

Ascarial to fajny serwer ja bym wolał osobiście reaktywację s2 niż tworzyć ultra hard jakiś, ale i tak będę grał :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Troszkę przesadzili chodzi o to, że za łatwo nie jest i bez IS ani rusz. Naa dodatek postacie buguje ch szaleją graczy z 500 a administracji nie ma :(

Ascarial to fajny serwer ja bym wolał osobiście reaktywację s2 niż tworzyć ultra hard jakiś, ale i tak będę grał :)

E tam moim zdaniem akurat bez IS sie da grac spokojnie, przeciez medale niezle dropia, metkow jest masa (napewno zwiekszone respy) i latwo do 20 lvl sobie wybonowac cale eq nawet.

Ja czekam na swoje SM ktore juz ida i nie bardzo chca dojsc...

Opublikowano

Bo to server i wyłącznie pod hajs. Podobna sprawa z s1 :)

Opublikowano

Bo to server i wyłącznie pod hajs. Podobna sprawa z s1 :)

Jakby IS był tani to wtedy można powiedzieć że serwer pod hajs, bo kazdy by sobie kupowal azraelki i pety po 20zł.

Opłaca się wchodzić na serwer jak szukam czegoś na dłużej? Bo widzę że graczy za dużo to nie ma ;)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Wbiłem zagrałem i odrazu zdziwił mnie poziom trudności ok hard ale grając na Balmorze, Nevrascie, Deanorze nie było tak ciężko na początku z ulepszaniem chyba coś nie tak jest nawet ulepszając podstawowe eq typu bojowe tarcze na +3 pali a pisze 90% niby takie drobnostki a jednak utrudniają, resp z metinów fajna sprawa tylko szkoda, ze z eq+3 startowym ciężko ustać nawet metina bitwy, grałem na s1 i musze powiedzieć, nudne jest robienie tych samych misji.. jeśli ten serwer ma tak wyglądać to jednak proponowałbym zrobić jakieś rajdy na 20lv, 40 czy coś, inaczej gra na 30-50lv jest taka sama jak na s1 WO i WO i w kółko.

Podsumowując serwer na dłużej jak ktoś ma czas i chęci, niezdziwcie się jak bd musieli robic te same misje, dungeony co na s1 co jest troche nudne

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

na serwer wbilem na chwile jakos po otwarciu ale niestety mimo obiecane nagrody za wbicie "niby" 24h bety 30lvl-a ni widu ni slychu 

dlatego jezeli na becie napieprzalem i zglaszalem bugi co wiecej wbilem 30lvl w niecale 24h  co pozniej przedluzyli bete do kilku dni to juz mnie odrzucilo a teraz jeszcze robienie z geby dupy...

pozdro 

osobiscie nie polecam bo jak ktos nie jest slowny to pozniej roznie to wyglada 

a czy serwer pod hajs hmmm jaki serw nie jest :)

1098661510207295168367114346251903210680

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...