Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 642
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie tak, ale dla tych którzy zostaną wolimy wypuścić dopracowany server :)

Za każdy bug który będzie po starcie 100 SM dla każdego gracza? Idziesz na to czy jednak słowa na wiatr?

Opublikowano

Nie idę, bo nie mam prawa o czymś takim decydować i nie powiem dokładnie za ile, nie chcę Was okłamywać.

Opublikowano

Nie idę, bo nie mam prawa o czymś takim decydować i nie powiem dokładnie za ile, nie chcę Was okłamywać.

Tego się spodziewałem. Mam dziwne wrażenie że sama nie wierzysz że będzie dopracowany jak wypuszczą serwer...

Od Technika, który pracuje na najwyższych obrotach już którąś godzinę z kolei.

Pomogę liczyć. 21;00 - 00;00 to 3 godziny + 39minut i wychodzi prawie 4 godziny na najwyższych obrotach.

Jak wam ufać

Opublikowano

Przewidywany czas +/- ? 

O takie rzeczy nie pytaj się dziewczyn, stary.. ich znakomite odpowiedzi to : '' jeszcze chwilę, poczekaj, zaraz, momencik'' 

Serwer i tak dziś nie wystartuje, a jeśli nawet to bez graczy. 

Jeszcze nie wystartował a już idzie na dno.

Nie pozdrawiam. 

Dobrze, że chociaż Wallander nie będzie nagrywał z tego syfu tzw. przekręt s2. ( wie co się działo na s1 ) 

Ps. Będzie te 5k graczy?

Opublikowano

eee niemiło robicie... 

Czasem zdarza się tak, że coś wychodzi na ostatnią chwilę... wszystkiego się nie przewidzi. Lepiej sprawdzić i poprawić niż wydać z błędem nawet jeśli by musieli przesuwać start po raz 25. 

Chyba bardziej byście się zawiedli gdybyście władowali w ISa np 100zł a po tygodniu by serwer padł. Robiąc teraz po nocach, dbają również o Wasze inwestycję. Hejt jest bezsensu, niewdzięczny i niemiły. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

eee niemiło robicie... 

Czasem zdarza się tak, że coś wychodzi na ostatnią chwilę... wszystkiego się nie przewidzi. Lepiej sprawdzić i poprawić niż wydać z błędem nawet jeśli by musieli przesuwać start po raz 25. 

Chyba bardziej byście się zawiedli gdybyście władowali w ISa np 100zł a po tygodniu by serwer padł. Robiąc teraz po nocach, dbają również o Wasze inwestycję. Hejt jest bezsensu, niewdzięczny i niemiły. 

Jakby nie mogli tego sprawdzić i naprawić poprzednim razem skoro tyle razy start był przesuwany...

W c**j dbają o inwestycje, hajs zebrali i teraz sobie smacznie śpią, a gracze czekają na serwer który tak na prawdę wystartuje dopiero za kilka godzin, tym samym zmniejszając sobie liczbę graczy, GJ.

579571423327107377857.png

Opublikowano

To c*****y technik jak pracuję 4h na najwyższych obrotach i nie potrafi naprawić błędu, nie polecam.

Przemek jest akurat bardzo dobrym technikiem, więc się mylisz. Ludzie po co ten hejt? 1-2 dni was zbawią naprawdę? Sądzę, że nie lepiej poczekać i grać bez cofek, stabilnie i komfortowo niż potem pisać jakie to są bugi, albo jak co chwilę wywala. Polecam.

Opublikowano

Przemek jest akurat bardzo dobrym technikiem, więc się mylisz. Ludzie po co ten hejt? 1-2 dni was zbawią naprawdę? Sądzę, że nie lepiej poczekać i grać bez cofek, stabilnie i komfortowo niż potem pisać jakie to są bugi, albo jak co chwilę wywala. Polecam.

Kiedyś była taka data jak 22.12

Opublikowano

Ludzie opanujcie sie.. ok zgodzę się powinno być jakieś info żeby ludzie nie czekali, ale kurcze lepiej żeby pracowali teraz a nie żeby po starcie były problemy itp, już widzę wyczyszczoną listę postaci wiec zapewne niedługo wystartuje;)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Była, pierwszy pomysł, który niestety okazał się niewykonalny.

Następnie 27/28.12 - niewykonalne 

Wczoraj 21/22 - niewykonalne

Teraz nic nie wiadomo - może się uda...

Opublikowano

@olcia :)

Przyjmijmy miarę w procentach. Ile procent pracy zostało ukończone?

@Edit:

Za ~12 minut będę miał klienta, zdążycie do tego czasu?

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano
Opublikowano

Tak, będzie.

Już ostatnie poprawki.

dzisiaj to znaczy dzisiaj w nocy czy po godzinie 12 w poludnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...