Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 642
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

daj inny hosting do tej latki bo cza premium

Nie trzeba premium klikasz slow download

CH****ja tam będzie. Azprime nie ma od 22:00. Kto ma odpalić serwa jak nie on ..

to mistrzu powiedz kto wyczyścił listę postaci...

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

CH****ja tam będzie. Azprime nie ma od 22:00. Kto ma odpalić serwa jak nie on ..

Vitron?

Stay Trippin.

Opublikowano

Będzie trzeba jakąś łatkę zainstalować jeszcze? Pobrałem klienta z głównej (logowanie = błędne dane), wkleiłem łatkę (kilka postów wyżej) i dalej to samo. Na stronie jakoś się loguję. Tak ma być?

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

No z godziną startu to zaskoczyliście chyba wszystkich :D Polecam mimo to

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Albo logowanie padło, albo znalazłem buga.

Po użyciu komendy /logout (tylko to mi zostało po tym waszym super autorskim zasranym tp, krórego nie da się zamknąć) wyskakuje "Błąd połączenia z serwerem..."

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Co tak biednie? 248 postaci tylko założonych? Dobrze to pokazuje? Bo według strony serwer off?

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

AHAHHAHA wiedziałem, że już nikt tu nie będzie chciał grać,a wiesz kogo to wina?  dupoliza r3specta ktory tak fajnie leci na kase  <3

Współpraca z mpc?Czekam aż mi komentarz usuniecie jak w zapowiedzi... 

PS vincent czy jak na ciebie wolaja zjeb*les crad*sa miałeś prawie 1k online, a tu bida poszedles pomagac azprimowi C:.

Nie pozdrawiam i nie polecam ( cZEKAM NA USUNIECIE POSTU JAK TO BYLO W ZAPOWIEDZI )

Ps Czy ja tu widzę ledwie 500 postaci, z czego okolo 100 to buffy?

Opublikowano

Pograłem chwilę,może 1h(bo więcej się nie dało) i nie polecam ze względu na to iż ten projekt jest w 100% pay2win(że tak to nazwę :D ).

Serwer trzeba było zrobić trudniejszy żeby więcej z is wyciągnąć?Ktoś kto trochę myśli nie napcha wam kieszeni,poprzez pakowanie kasy w serwer który jest zaprojektowany tylko i wyłącznie pod zarobek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...