Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, Tream i DIII rozpoczynają serie po Invorii ;) Poki co nagrywają już Hotovsky, Bubbex, Thail i Perserga. Kolejni dojdą z czasem.

No to jak tream to już jest pompa, miejmy nadzieje że jeśli gracze przyjdą to nie będziecie tylko liczyć hajsu z isu tylko dalej się zajmować serwerem jak do teraz to robicie ;).

29o51qa.jpg

• Odpowiedzi 642
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Drodzy gracze, o godzinie 1:30 odbedzie się Przerwa Techniczna mająca na celu wprowadzenie poprawek w grze. Potrwa ono około godziny.

- Powiększono spoty w Grocie Wygnańców v1 i v2 o 20%.

- Zablokowano możliwość handlu Hwangami wygranymi w Turnieju PvP

- Poprawiono wskrzeszanie Zwierzaka.

- Poprawiono czas w Kostiumach. Czas nowych ustawiono na 60 dni.

- Przywrócono podstawowe ulepszacze w broniach na 65lv. 

- Dodano możliwość chowania Pierscieni Doświadczenia i Rekawic Złodzieja do depozytu. 

Opublikowano

Jak najbardziej polecam serwer. Administracja naprawdę dba o serwer i stara się zapewnić jak najlepszą grę... no i się im to udaje. Coraz więcej youtuberów i coraz więcej graczy, ze swojej strony jestem wdzięczny youtuberom, bo dzięki nim gości tutaj coraz więcej ludzi, a mi właśnie o to chodzi :).

Gorąco polecam i zapraszam do wspólnej gry.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Tak, Tream i DIII rozpoczynają serie po Invorii ;) Poki co nagrywają już Hotovsky, Bubbex, Thail i Perserga. Kolejni dojdą z czasem.

Nie kłam, że DIII będzie tu nagrywał, skoro jak wrzucił GP to miał masę hejtów pod filmem i coś pisał w komentach, że raczej tu nie zagra. 

Także może jakieś potwierdzenie na to, że będzie nagrywał?

­

Opublikowano

Nie kłam, że DIII będzie tu nagrywał, skoro jak wrzucił GP to miał masę hejtów pod filmem i coś pisał w komentach, że raczej tu nie zagra. 

Także może jakieś potwierdzenie na to, że będzie nagrywał?

­

Mhm.

sh07Qrb.png

Opublikowano

Mhm.

sh07Qrb.png

Dobry hajs i coś nagra...

Prawdopodobnie tylko jeden odcinek i będzie jak z ostatnim filmikiem z tego serwera.

Opublikowano

Dobry hajs i coś nagra...

Prawdopodobnie tylko jeden odcinek i będzie jak z ostatnim filmikiem z tego serwera.

Przeczytaj dokładnie rozmowe.

Prezentacja serwera jedna z najlepszych jakie widziałem  :)

dużo się nasłuchałem o Ascarialu i mogę polecić.

Wcześniej nie byłem przekonany co do tego serwera, z czasem tych wszystkich eventów i atmosfery, która gości na serwerze mogę śmiało polecić i życzyć dużo sukcesów w tym oczywiście tylu graczy jak na s1, grałoby się cudownie, przewidujecie jeszcze jakąś porządną reklame?

Prezentacja serwera jedna z najlepszych jakie widziałem  :)

dużo się nasłuchałem o Ascarialu i mogę polecić.

Nie wiem jak się gra na serwerze bo nie grałem ale z tego co widać to zaangażowałeś się w rozwinięcie S2.

Fajne te " mini-eventy" że zaproś kogoś to coś dostaniesz albo na start coś  :D

Pozdro  ;)

Jak najbardziej polecam serwer. Administracja naprawdę dba o serwer i stara się zapewnić jak najlepszą grę... no i się im to udaje. Coraz więcej youtuberów i coraz więcej graczy, ze swojej strony jestem wdzięczny youtuberom, bo dzięki nim gości tutaj coraz więcej ludzi, a mi właśnie o to chodzi  :).

Gorąco polecam i zapraszam do wspólnej gry.

Dzieki za wszystkie pozytywne opinie, staramy się ;)

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, uwielbiam tego typu serwery. Zawitam od dziś oczywiście !

P.S. Mam nadzieję że serwer nie upadnie po 2 miesiącach :)

Opublikowano
Drodzy gracze, o godzinie 03:10 odbędzie się godzinna przerwa techniczna mająca na celu wprowadzenie poprawek do gry.

- Poprawiono ulepszacze w Broniach 75lv.

- Zastygniętą Lawe zdobyć możecie teraz z Płomienia w piekle.

- Poprawiono Wytwarzanie Wód i Rosek u Wonda-Rim'a. Musicie w tym celu nabyć nowe Puste Butelki od Handlarki Różnościami.
Opublikowano

­

guzik prawda, przerwa zaczela sie 20 po. zdazylem wydropic jeszcze 4 fmsy w dolinie, w trakcie czyszczenia 3 spota bestow mnie wywaliliscie :c

co zrobisz nic nie zrobisz.

Polecam narazie serwer, bo dobrze się gra :)

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Macie coś ode mnie ;).

Ta ta c*****y głos itd :33.

x

// 14. W temacie z publikacją obowiązuje zakaz wstawiania filmów przez użytkowników. Do takich prezentacji przeznaczony jest dział Media. Wyjątek stanowi film przesłany przez autora tematu - Gameplay, sytuacja na serwerze itd.

@LittleBlack

29o51qa.jpg

Opublikowano

Nie zrozumiałem systemu zapraszania. Ktoś mnie zaprasza przez @mail do gry czy mam sobie fotkę zrobić na 1lvl jak obok niego stoję, a potem na 30lvl? Dam lajki ;p

Nie musisz zrobic zdjęcie jak ty osiągneleś 30 lvl a kolega którego zaprosiles 50.

29o51qa.jpg

Opublikowano
Drodzy gracze, o godzine 1:20 odbedzie sie 3-godzinna przerwa techniczna.

Changelog:

- Wprowadzone zostaną 4 nowe mapy dla 90 - 100lv. Wkrótce tutorial zostanie opublikowany wraz z naszą Wikipedią.

- Usunięto ulepszacze w broniach 30lv.

- Dodano licznik powtorów do misji "Pokonać Pająki".

- Dodano date i dzień pod Mini-Mapą w prawym górnym rogu

Przed najblizszym uruchomieniem gry prosimy o spatchowanie clienta z pliku Patcher Ascarial.pl.

Pozdrawiamy,

Administracja Ascarial.pl
Opublikowano

Mam 4 lvl konia i nadal nie mogę bić z wierzchowca. Why?

Bić z Wierzchowca można dopiero po ewoluowaniu go na Dzikiego, co jest możliwe od 30lv. 

Opublikowano

TGM powiedział mi że trzeba 3 lvl konia żeby bić z wierzchowca, oszust.

GM tez czlowiek, być może źle zinterpretował Twoje pytanie, w kazdym badz razie przepraszamy.

Weekendowe raty serwerowe zostały już aktywowane! 25% expa i dropu wiecej do konca weekendu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...