Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethoria.pl Source! 26.12.2014 Godz: 19:00 Zaczynamy! [Dedyk] [Medium/Easy]

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja myślę że warto dać serwerowi drugą szanse. Asfen nie wziął od nikogo ani złotówki nikt nie jest stratny pod względem majątkowym i to jest ogromny +. Mało kto by się tak zachował doceńcie to a nie tylko krytykujecie. Oceniać łatwo ale samemu coś zrobić... Dodatkowo na serwerze gra się bardzo przyjemnie i na pewno wbije na start.

Opublikowano

Warto dać , ale od nowa... ?

Lepsza mimo wszystko była by cofka . Dużo osób miało już perfect eq i w miarę ogarnięte eq exp ( truty itp ) Na to przecież poszło dużo czasu .

" No . I'm not on STEROIDS . But thanks for asking . "

Opublikowano

Ja tam zagram od nowa. Mimo że już troche na nim osiagnołem. Server ma potencjało tylko ludzie zawalili (oprócz Asfena). Polecam server jak najbardziej widzimy sie o 19.00:D

Bardzo przyjemnie się gra na serwerze jest fajna atmosfera tak jak kolega @kamilos4561 napisał.

Opublikowano
Witam proszę wszystkich graczy o pobranie nowego klienta, stary klient jest już nie aktualny można go usunąć.

1:# Hosting klienta:

2# Hosting klienta:

3# Hosting klienta:

Rano będzie do 12

Na stronie głównej:

Opublikowano

Jaki będzie ten event ?

Jak przecież każdy zaczyna i wszyscy na starcie mają 1 lvl, zrobisz zuo z metkami z m1 ?:p

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ale to było zaplanowane...

Wystarczy spojrzeć na to

Asfen.
Prezentacja Ethori już jest! Zapraszam na start 26 grudnia! :)

ipb.png 14 gru 2014 21:12

Co ty pierdolisz jakie zaplanowane może było w planach na początku wystartowanie 26. Argument płytki jak część ludzi piszących w tym temacie.

Opublikowano

Co ty pierdolisz jakie zaplanowane może było w planach na początku wystartowanie 26. Argument płytki jak część ludzi piszących w tym temacie.

Widze ze ni jestes w temacie. Start odbyl sie wczesniej tylko czlonek teamu rozdawal itemki itd. miala byc cofka do wczoraj do 12 lecz zmiana planow i restarcik

Opublikowano

Widze ze ni jestes w temacie. Start odbyl sie wczesniej tylko czlonek teamu rozdawal itemki itd. miala byc cofka do wczoraj do 12 lecz zmiana planow i restarcik

Przeczytaj wcześniejszy post kolegi na który odpowiedziałem przeanalizuj i dopiero potem odpowiedz.

Opublikowano

Beka :D Nowy start hahahaha :D 3 dni później znów bedzie to samo

GGWP GRUBASIE :D

Lepszy nowy start niż grać z ludźmi, którzy około godziny 14:30 bugowali expa !! 

I bardzo dobrze, że od nowa 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Nie pobierajcie !! W kliencie jest wirus !!!!!

I po jakiego grzyba piszesz takie bzdury ?  Do clienta jest skan podesłany i jest czysty !  Sam na wszelki wypadek przeskanowałem i też czysto 

Nie siej fermenu szmato 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Start serwera odbędzie się o 19:00.

Serwer zmienił się o jakieś 20%, sporo dodaliśmy sporo poprawiliśmy. :)

Dodaliśmy wam nieskończona zmiankę oraz dodanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...