Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethoria.pl Source! 26.12.2014 Godz: 19:00 Zaczynamy! [Dedyk] [Medium/Easy]

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie dziwne wrażenie, że Asfen na prawdę próbuje coś zrobić ale mu nie wychodzi.

A więc tak, poprawia bilety ( by dropiły ) to nagle usuwa drop sztab, ludzie się wkurzyli bo pomysł o dupe rozbić, przywrócił drop sztab to bilety przestały dropić.

Kurde fajny serwer, a jakoś wyprowadzić go nie może na równą.

A i [TUT]ManieK, najlepiej gdyby został usunięty ! Piszę do niego od kilku godzin z prostymi pytaniami o gre, a on nie jest łaskaw odpisać, ludzie spamią, że nie odpisuje....

Jeszcze jedno mnie wkurza to, że dalej nie są ogarnięte bugi z expem. Gość bez rat ( przed chwilą ) wbił w dosłownie 5 minut cztery poziomy ( od 114 do 118 )... Przypadek ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz zapewne jeśli cofke zrobią odejdzie dużo osób...

///edit:

Ktoś wie co się dzieje z serwerem? 

200% doświadczenia (?) exsp się buguje ... ;o 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

k***a z 30 minut dropiłem mape by wyjść na 8 piętro dt, jestem i wbijam na 9 I CO SIE DZIEJE? WYJEBALO MNIE!

Opublikowano

takze powodzenia w dalszej grze a asfena 800graczy to 60% stojece przy npc do eq mix :)

serwer w sumie zapowiadal sie dobrze

ale..

te wszystkie marne bledy ktorych nie powinno byc po starcie..

Opublikowano

serwer zapowiadał się fajnie i na początku było spoko lecz dziś zaczęły występować bugi z expem gratulacje ten serwer już padł .... praktycznie cała topka na tym bugu się wybiła ..... serwer padnie i teraz jestem tego pewien...

Opublikowano

Asfenowi już prawie się udało z serwerem ale jakieś koksy odcinają mu internet ^^

Serwer w miarę dobry wystarczy parę bugów poprawić.

2i29cae.png

Opublikowano

Polecam się zająć waszym TUT'em ponieważ ludzie dostają bany za nic dosłownie(w tym moja osoba) pomijając fakt że gdy chciałem wyjaśnić sprawę ten super TUT kickał mnie z kanału(chodzi mi o ts3) :) Mam nadzieję że sprawa się wyjaśni bo jeżeli mają być takie sytuacje to słabo widzę ten serwer :)

< Szanuj wszystkich bez względu na wiek >

Opublikowano

Może tak zdam relację: Pojawił się bug na bryłki tzn. jakiś gość po mieście latał i rozdawał każdemu bryłki, jest to nie możliwe miał ich kilka stacków, 200% expa okej ale bugowanie się go ...., wbijanie kilka lvli na raz, widać było na czacie że dana osoba w 1 sekundzie 2-3 lvle na raz wbijała. Będzie cofka osobiście mogę powiedzieć że większość ludzi odejdzie bo cały dzień expa i robienia itemków pójdzie na marne. Jak nie ma neta to niech załatwi sobie 2 osobę bo to bez sensu -.- 

sygnafranc.png

Opublikowano

@Hotovsky już nie jest Gejmem, a Ci nowi (Manie i Kirito(?) coś takieg) to takie .. ._. Banują na to że gość odbił spota, banują osoby jak idzie.

Gracz bez WH i tak wyłapie bana bo jest w topce ; ) Asfen może się stara, ale i tak zjebany serwer już jest tymi dwoma bugami (Bryłki i Exsp), cofnie serwer i odejdzie 3/4 ludzi.

Ja osobiście w 20minut wbiłem z 116 na 153 lvl...

Można powiedzieć, że odchodzę z powodu Hocika i tych nędznych bugów.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Mialem wbic na serwer, ale po komentarzach widze ze nawet sie nie oplaca pobierac clienta ^_^ ...

00381637475378013724.png
Opublikowano

Może tak zdam relację: Pojawił się bug na bryłki tzn. jakiś gość po mieście latał i rozdawał każdemu bryłki, jest to nie możliwe miał ich kilka stacków, 200% expa okej ale bugowanie się go ...., wbijanie kilka lvli na raz, widać było na czacie że dana osoba w 1 sekundzie 2-3 lvle na raz wbijała. Będzie cofka osobiście mogę powiedzieć że większość ludzi odejdzie bo cały dzień expa i robienia itemków pójdzie na marne. Jak nie ma neta to niech załatwi sobie 2 osobę bo to bez sensu -.-

@Hotovsky już nie jest Gejmem, a Ci nowi (Manie i Kirito(?) coś takieg) to takie .. ._. Banują na to że gość odbił spota, banują osoby jak idzie.

Gracz bez WH i tak wyłapie bana bo jest w topce ; ) Asfen może się stara, ale i tak zjebany serwer już jest tymi dwoma bugami (Bryłki i Exsp), cofnie serwer i odejdzie 3/4 ludzi.

Ja osobiście w 20minut wbiłem z 116 na 153 lvl...

Można powiedzieć, że odchodzę z powodu Hocika i tych nędznych bugów.

A jakieś dowody, ss, film ? 

Bo pisać,że ktoś miał xxx bryłek to sobie można, potrzeba tutaj dowodów. 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Hahahaha podziwiam administracje za taka postawe w zaistniałej sytuacji. Na serwerze 200% raty exp sie buguje bryłki walają się po m1 jak by były nic nie cenne ale to wszystko bugi. Administracja jak zrobi coś żle dają raty i to jest rozwiązaniem na każde zło. Mi osobiście bardzo się server podoba ale niestety bugi wzięły góre. Codziennie były obiecane poprawienie bugów i co z tego wyszło? Że jest jeszcze więcej tego gówna niż było.

Najlepszym rozwiązaniem na sytuacja jest ponowny restart wszystko od nowa naprawione bugi i ogarniete inne sprawy. Administracja przymyka oczy na całą te sytuacje. Wyłączyli tylko raty by exp sie nie bugował i tyle a Yang Bug dalej jest. Na forum serwerowym zamykane są tematy z Yang Bugami i Exp Bugiem oraz co dalej z serwerem.

~Pozdrawiam Administracje

@Edit

Wcześniej jak wbiłem na mape 100 lvl to na 100 poziomie srednio leciał exp i nad levelem trzeba było posiedzieć. A teraz w 10 minut 150lvl i nic z tego sobie nic nie robi.

Wstyd i hańba

2@Edit

Ludzie na serwerze o niczym nie wiedzą myśla że takie raty mają byś i masowo udali się exp a w m1 pustki haha.

Raty 200% dalej szaleja. Oni mówią nic sie nie stało xD.

Opublikowano

Powiem tak.

Administracja nie wzięła od graczy ani grosza +

Administracja nie zrobiła NIC by poprawić serwer -

Obstawiam brak umiejętności, ale każdy uczy się na błędach.

Nie zaczynajcie serwer padnie w 2-3 dni :).

Opublikowano

Jak nie robiła? Robiła, tylko że za każdym razem jak coś poprawiali jebało się na łeb inne i tak w kółko, a potem raty na 4h żeby nie było.

Opublikowano

Dajcie spokój bug na bugu, bany za WH, gdzie tego nie uzywam, człowiek pomaga, zgłasza błędy a ManieK wpada i ban haha :D 

Powiem tak, zamknij ten syff weź się do roboty i po nowym roku spróbuj jeszcze raz

Licznik na forum przekręcony albo każdy serio ma po 4 konta na raz odpalone z bs, bo to przecież medium/easy a bony losuje jak ciul wie gdzie. 

You.

Opublikowano

Serwer dla kasy tylko wiadomo max 3 dni będzie stał

a nie sorry 22 otwarcie a 25 już zamknieli serwer hahahah

Jak serwer może być dla kasy buraku skoro nie ma IS?

185241494535326637230.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...