Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethoria.pl Source! 26.12.2014 Godz: 19:00 Zaczynamy! [Dedyk] [Medium/Easy]

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobacz moje posty wczesniej mówiłem, że padnie? tylko dawałem tydzien a tu nawet tydzien nie minął :) 
Beka w  c**j!!! tyle grania na marne przez grubasa pozdro dla ludzi, którzy stracili ten czas

ten już lepszy od tego!

sss

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobacz moje posty wczesniej mówiłem, że padnie? tylko dawałem tydzien a tu nawet tydzien nie minął :) 

Beka w  c**j!!! tyle grania na marne przez grubasa pozdro dla ludzi, którzy stracili ten czas

ten już lepszy od tego!

http://www.mpcforum.pl/topic/1335901-verturi2eu-start-20122014-1600-zapraszamy-dedyk-easy/

Ale żałosny jesteś to meksyk. Nie dość, że obrażasz to robisz jeszcze reklame serwera na którym jak widać mało ludzi gra, robiąc pewnie gdzie popdanie "reklame" i wyciągając sprzeczne wnioski do tego, że serwer padnie, jakoś nie wydaje mi się, żeby serwer padł administrator go wyłączył aby poprawić błedy, kótre nie ukrywajmy są NA KAŻDYM SERWERZE TO JEST METIN!!!!

Opublikowano

@ZielUuuNY

Chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :D i chyba nie było Cię wczoraj na serwerze w godzinach 15-22... 
Przestań lizać tak dupe bo to na dobre Ci nie wyjdzie ;)

P.S na to wychodzi, że jestem dobrym jasnowidzem!
TEN NOWY PADNIE ZA TYDZIEN WIEC NIE OPŁACA SIĘ NA NOWO ZACZYNAĆ :) 

Opublikowano

Zobaczymy co to będzie. Asfen jak widać w miarę ogarnia. Reszta teamu to dno wyciągli ich z PLa? Cofka do godziny xx bd najlepszym rozwiązaniem bez oddawania eq itp.  To jest moje zdanie.

Opublikowano

@ZielUuuNY

Chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :D i chyba nie było Cię wczoraj na serwerze w godzinach 15-22... 

Przestań lizać tak dupe bo to na dobre Ci nie wyjdzie ;)

P.S na to wychodzi, że jestem dobrym jasnowidzem!

TEN NOWY PADNIE ZA TYDZIEN WIEC NIE OPŁACA SIĘ NA NOWO ZACZYNAĆ :)

Byłem wczoraj na serwerze w tych godzinach i widziałem co się stało, powiedź mi czy osota zakładająca serwer musi być na nim 87968943/dobe? nie wydaje mi się, a co do lizania dupy ani razu nawet nie byłem na TS serwera, ani razu nie rozmawiałem z Asfenem także PROPSY (Y)

pewnie wg. Ciebie opłaca się zaczynać grać na serwerze co dałeś link wyżej? :>

Opublikowano

Radził bym zrobić cofkę do godziny ok 14:30 gdyż zwiększyliście expa na mapce 120 + raty exp się nadzwyczajniej bugował !!

Moby na 135+ są za mocne ! Gram np. ninją mam full bony na wszystko i tak padam, a omdlenie nie pomaga mi, bo hp schodzi jak głupie 

exp na 135 jest zbyt duży ! na 160 tak samo 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Radził bym zrobić cofkę do godziny ok 14:30 gdyż zwiększyliście expa na mapce 120 + raty exp się nadzwyczajniej bugował !!

Moby na 135+ są za mocne ! Gram np. ninją mam full bony na wszystko i tak padam, a omdlenie nie pomaga mi, bo hp schodzi jak głupie 

exp na 135 jest zbyt duży ! na 160 tak samo 

Tak do około 12/13 będzie cofka, zależy do której ma sponsor zapiskę czekam teraz tylko na niego sprawdzam ostatnie rzeczy i odpalam serwer.

Opublikowano

Jesteś śmieszny mówiąc że to tylko cofka na razie 12h expa w plecy nie polecam co się wydarzyło może się wydarzyć jeszcze raz więc mnie tu nie zobaczycie

sygnafranc.png

Opublikowano

A DT poprawisz/zrobisz prywatne skoro nowy silnik?

Na razie chcę zobaczyć czy błędów nie będzie jak odpalę serwer z błędami, potem się pomyśli o priv DT.

Opublikowano

Hmm 3 dni wytrzymał, coś mi sie wydaje, że z takim startem długo nie pociągnie. Szkoda mojego czasu, poszukam czegoś trwalszego.
Serwer miałbyć medium/easy a wyszedł medium z elementami hard - nie polecam.

Opublikowano

@PawloSSS

on nie potrafi tego nawet zrobić :) od 3 dni to robi i co ?:D nic bo nie potrafi :) tak jak wiele innych rzeczy (mozna to zobaczyć na forum jak sie pyta każdego jak to zrobić) :) 

Opublikowano

Hmm 3 dni wytrzymał, coś mi sie wydaje, że z takim startem długo nie pociągnie. Szkoda mojego czasu, poszukam czegoś trwalszego.

z elementami hard ? W którym momencie na chwilę obecną jest to typowy medium/easy bardziej easy już po wprowadzeniu drobnych poprawek z expem !!

A drop ulepszaczy jest wręcz banalny 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Serwer jest czystym Medium/Easy nie ma tutaj cienia Harda, widzę nie grałeś na serwerze. :)

Opublikowano

Błagam ogarnijcie tego expa bo nie czuje się komfortu z expienia...Myśl o tym że mam wbijać 20 lvli na mapie od 100 gdzie na 119 pewnie bedzie lecieć 1-2% nie jest fajna...Szczególnie, że spoty też nie są jakieś gigantyczne...

Opublikowano

Błagam ogarnijcie tego expa bo nie czuje się komfortu z expienia...Myśl o tym że mam wbijać 20 lvli na mapie od 100 gdzie na 119 pewnie bedzie lecieć 1-2% nie jest fajna...Szczególnie, że spoty też nie są jakieś gigantyczne...

Tak już to trochę zwiększyłem. :D

Opublikowano

jak ktoś chce konto to oddam za free 1 osobie co do mnie napisze na pw nie ma tam nie wiadomo czego ale komuś może się przydać trochę epików trochę ulepek  wp 120 lvl 

konto oddane 

Opublikowano

Nie rozumiem was wszystkich.. Stara się, to że pyta jak coś zrobić nie świadczy w żadnym stopniu żle o nim wręcz przeciwnie kto pytanie błądzi prawda ? :)

Moim zdaniem serwer ma przyszłość i to dużą, wy potraficie tylko krytykować i gadać a sami nie postawilibyście serwera na gotowych plikach bo do tego też trzeba mózgu którego u was za grosz :) . A więc życzę aby było jak najlepiej i na pewno wejdę zagrać, a jeżeli masz jakieś pytania czy problemy pisz PW na pewno odpisze ;) Pozdrawiam .

Opublikowano
Dobra wraz z wami powiem tak? Było trudno WYBRAĆ5800614195921851302141.png co będzie lepsze cofka czy nowy start
Wiadomo gdy dam nowy start trochę osób odejdzie, gdy dam cofkę trochę osób odejdzie.
Ale myślę że nowy start będzie lepszy naprawdę, będzie się milej oraz lepiej grało.
Także startujemy o 19:00 na nowo z serwerem, wszystkie konta zostają + zostaną tylko usunięte EQ/Postacie.
Na start evencik będzie więcej zobaczycie w grze.
Pozdrawiam Asfen. 

Witam proszę wszystkich graczy o pobranie nowego klienta, stary klient jest już nie aktualny można go usunąć.

1:# Hosting klienta:
2# Hosting klienta:
3# Hosting klienta:
Rano będzie do 12

Na stronie głównej:

http://ethoria.pl/?page=download

TeamSpeak3:

ts-party.pl

OBOWIĄZKOWA ŁATKA DO NOWEGO KLIENTA DO PACKA!

ABY WEJŚĆ NA START O 19:00 TRZEBA WKLEIĆ ŁATKĘ DO PACKA!

1#

http://www17.zippyshare.com/v/11385749/file.html

2#

http://www.speedyshare.com/FtsM2/Obowiazkowa-Latka-Ethoria.pl.rar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...