Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie.slynna stara ekipa co myzia się wzajemnie po jajkach.uważają się za c**j wie kogo.zesrac wam się mogę na klatę.pozdrawiam

Właśnie ta stara ekipa najwięcej wnosiła do tego serwera.

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Hahahaha ja p******e ty nawet nie wiesz za co bany się sypią a wpierdalasz się z jajami c**j wie gdzie xD K***a gościu siądź na shoutboxa zobacz o czym wszyscy piszemy i jak reaguje administracja. Zamiast p******** trzy po trzy na temat bana za "GIFA" hahah o k***a jebłem. Sam miałem 40x gifa "pirates" w sygnie i jedyne co robili to go usuwali więc skończ p********.

Włazisz im w dupę, bo myślisz, że coś otrzymasz?

B***h please ;_;

Opublikowano

wam też strona nie działa? 

jeżeli beta startuje dzisiaj to jak mam pobrać clienta?

Opublikowano

wam też strona nie działa? 

jeżeli beta startuje dzisiaj to jak mam pobrać clienta?

Beta została przesunięta na jutro. Zarejestruj się na forum serwera, a będziesz na bieżąco.

Opublikowano

jestem zarejestrowany ale jak być na bierząco skoro nic nie działa?

Opublikowano

Pan haski już wpierdolil lapy do is.bedzie dodany eliksir poszukiwacza.na tiverii is nie dawał żadnej przewagi(poza pd,rekawica,moneta).

Biolog dawal duza przewagę jeśli grałeś na bieżąco.

A teraz co? Zrobisz przelew i biologa robisz w moment.

A na forum główny technik ciągle odrzuca propozycje argumentując"to nie pasuje do starej tiverii" albo"za bardzo zmienia rozgrywkę".

Ale eliksir za pieniążki jest cacy?

Proponuje pokazac najpierw kształt is.

A pisałem ze będzie chciał zarobić.ale nie myślałem ze bedzie jakiś eliksir rodem z Pandory.

Opublikowano

Pan haski już wpierdolil lapy do is.bedzie dodany eliksir poszukiwacza.na tiverii is nie dawał żadnej przewagi(poza pd,rekawica,moneta).

Biolog dawal duza przewagę jeśli grałeś na bieżąco.

A teraz co? Zrobisz przelew i biologa robisz w moment.

A na forum główny technik ciągle odrzuca propozycje argumentując"to nie pasuje do starej tiverii" albo"za bardzo zmienia rozgrywkę".

Ale eliksir za pieniążki jest cacy?

Proponuje pokazac najpierw kształt is.

A pisałem ze będzie chciał zarobić.ale nie myślałem ze bedzie jakiś eliksir rodem z Pandory.

Ludzie są tam jacyś dziwni, dałem propozycje nt. zmiany mapy z trollami do expa bo była strasznie mała i też nie pasuje bo ma być stara tiveria. Ciekawe kiedy do ludzi dotrze że wszystko się po jakimś czasie nudzi, łącznie ze starą tiverią.
Opublikowano

@554461402688252517908.png Logistic. ja to już zauważyłem po pierwszej mojej propozycji :) Jeżeli chcą starej Tiverii to pewnie ją dostaną, ale niech administracja nie liczy na ogromną ilość graczy, ponieważ Metin2 poszedł do przodu i ludzie też postrzegają go trochę inaczej. 

No ale zobaczymy, z drugiej strony brakuje takiego fajnego hard'a, old school'a który cieszył by się dobrą stabilnością i profesjonalną opieką administracji. Wiemy też, że stare projekty za pomocą dobrej reklamy tez mają możliwość zaistnienia np. serwer "2k12"

Pożyjemy, zobaczymy!

Opublikowano

Nie dziwcie się, że ludzie niechętnie patrzą na wszystkie propozycje, bo przecież to ma być reaktywacja starego serwera a nie jakiś nowy. Po słowie "reaktywacja" oczekuje się tej samej rozgrywki co kiedyś, a nie ze znaczącymi zmianami.

Opublikowano

Nie dziwcie się, że ludzie niechętnie patrzą na wszystkie propozycje, bo przecież to ma być reaktywacja starego serwera a nie jakiś nowy. Po słowie "reaktywacja" oczekuje się tej samej rozgrywki co kiedyś, a nie ze znaczącymi zmianami.

Eliksir zmienia zajebiscie rozgrywke.ale jest ok bo będzie hajs się zgadzać?
Opublikowano

Jak Ci nie odpowiada to napisz na forum propozycję z ankietą aby dodano go do również gdzieś do dropu lub usunięto z ISu. Jak wielu graczy ma takie zdanie jak Ty, to administracja pewnie coś z tym zrobi.

Opublikowano

Mam zasadnicze pytanie a mianowicie czy zamierzacie zainwestować kilka złociszy w reklame i jeśli tak to u kogo. Liczę na odpowiedź kogoś z teamu,a nie jakiegoś idioty,bo jest to ważna kwestia.

00899915336540443043.png

Opublikowano

Mam zasadnicze pytanie a mianowicie czy zamierzacie zainwestować kilka złociszy w reklame i jeśli tak to u kogo. Liczę na odpowiedź kogoś z teamu,a nie jakiegoś idioty,bo jest to ważna kwestia.

tutaj nikt z administratorow nie zaglada nawet.

takie pytania i podobne zadawaj na forum servera.

z tego co przeczytalem na forum Tiverii to planuja reklame u "kilku youtuberow z iloscia subskrypcji 5k+"

do tego ma byc wykupiona reklama u firmy ktora bedzie wysylala maile do potencjalnych graczy.

co ciekawe nie jest planowana prezentacja na mpc.na pytanie dlaczego odpowiadaja,ze "maja inne sposoby na reklame"

a teraz kilka slow o becie bo chwile pogralem.

wiele rzeczy nie jest spolszczone(handlarze,powitalne eq rowniez wyswietla sie po angielsku).

zaczynam sie zastanawiac jak to w koncu jest.bo przeciez tiveria byla w 100% spolszczona.skoro to ma byc rework i wszystko praktycznie tak samo,to dlaczego jest inny klient?

wydaje mi sie,ze ten haski(nowy GA) kupil tylko i wylacznie prawo do uzywania domeny i fan page na facebooku. bo innego wytlumaczenia nie widze dla tego klienta po angielsku.

teraz sprobuje odwzorowac mniej wiecej wszystko tak jak byli i mysli ze bedzie gitara. ale moze sie przeliczyc.

sam czekalem na start ale juz podziekuje.zajrze tylko z ciekawosc. do is bedzie dodany eliksir poszukiwacza ktory skraca(albo i nawet zeruje) czas oczekiwania u biologa.

kiedy jak gralem na tiverii przewage mieli wlasnie ci co grali dlugo bo mieli wyzszego biologa.z tym eliksirem oddac biologa to nie problem.

w sumie to tak przeczuwalem,ze haski wpierdoli łapy do is bo skoro wydal kase gotowy projekt to bedzie chcial zarobic.bo is na tiverii(kto gral chodz chwile ten wie)byl bardzo ubogii.nie bylo tam nic praktycznie co ulatwialo by gre. nie przynosil pewnie ogromnych zyskow(oprucz poczatkowych miesiecy),ale poprzednia administracja traktowala ten srever jako sprawdzian  dla siebie.i wlasnie ten is wyroznial kilka lat temu tiverie.

a teraz ? teraz moze sie okazac,ze to bedzie jednawielka kupa.

ale mowie: poczekam i wejde z ciekawosci.

Opublikowano

Ten serwer z tą Administracja a szczególnie z Blador to jedna wielka porazka gosc jebniety na glowe takie moje zdanie o nim :D 

Myslalem ,że bedzie lepiej no ale z taka administracja nie ma sie czego spodziewac i na stracie chyba nie zagram :D

A propo startu to może będzie z 120 osob max

Pozdrowienia 

Opublikowano

Ten serwer z tą Administracja a szczególnie z Blador to jedna wielka porazka gosc jebniety na glowe takie moje zdanie o nim :D

Myslalem ,że bedzie lepiej no ale z taka administracja nie ma sie czego spodziewac i na stracie chyba nie zagram :D

A propo startu to może będzie z 120 osob max

Pozdrowienia 

Chyba cie poye bao bao kolego. Zobacz ile osób interesuje się tym tematem. 120 osób ;d

00899915336540443043.png

Opublikowano

Chyba cie poye bao bao kolego. Zobacz ile osób interesuje się tym tematem. 120 osób ;d

Dodam jeszcze, że na forum po ponad tygodniu funkcjonowania oraz na ponad tydzień przed planowanym startem, jest więcej postów i użytkowników niż mają serwery z kilkumiesięcznym stażem. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...