Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pisać można dużo ale sensu nie ma. Ogólnie wielkie podziękowania dla testerów serwera na zamkniętej becie, bardzo dobra robota Panowie i Panie. Wykonaliście kawał dobrej roboty nie ma co. serwer nie ma przyszłości graczy ubywa szkoda czasu nie polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pisać można dużo ale sensu nie ma. Ogólnie wielkie podziękowania dla testerów serwera na zamkniętej becie, bardzo dobra robota Panowie i Panie. Wykonaliście kawał dobrej roboty nie ma co. serwer nie ma przyszłości graczy ubywa szkoda czasu nie polecam.

Sam zrezygnowalem jak zobaczylem Co sie tam dzieje na servie i ile jest bugow do tej pory :0 = jeden czlowiek jebniety na glowe zostal w teamie niby nie ma uprawnien na forum itp a banuje graczy i zamyka tematy na forum

MaTi jebac cie :) zerowcu

Opublikowano

TIVERIA RIP ?!

- pliki na sprzedaż (zgodnie z info jakie było jeszcze dostępne ok 700zł)

- domena nie na sprzedaż

To się ludzie nacieszyli postawieniem Tiveria.pl

- chyba, że to kolejny atak :)

Opublikowano

Czyli bd mozliwosc dalszej gry na tym serwerze ? btw. dzieki za info ;)

nie będzie mozliwości dalszej gry. server nie będzie się nazywał "tiveria" nowy właściciel - nowe plany.

Opublikowano

nie będzie mozliwości dalszej gry. server nie będzie się nazywał "tiveria" nowy właściciel - nowe plany.

Idz pan w pizdu. No ale z taka administracja mozna bylo sie spodziewac.

adcnrb.png

Opublikowano

Hhahahhahahah wiedzialem ,że to padnie :) dawalem max miesiąc  no i padlo jakie mi przykro a ludzie powydawali na is jak idioci brawo dla nich jebac ich zarazem. Rowniez jebac HASKIEGO zlodzieja ktory jest idiota bo nic wiecej o nim nie moge napisac

P.S  nowy wlaściciel ta? haha spoko  to jestes idiota ze kupiles pliki tego gowna aaa teraz nie tiveria tylko nowa nazwa serwa i tak niewypal bedzie hahha nowy wlasciciel nowe plany c***a dadza jebac :)

Opublikowano

byłem podczas sprzedaży na ts z Osobą która to sprzedała

Wie kolega może gdzie będzie można szukać informacji na ten temat?

- chodzi mi o np. nazwę itd.

Opublikowano

Tiveria nie została sprzedana xD

Pliki które mam z tiverii mogę śmiało wam podrzucić za frajer na mpc ;). To jest zwyczajny syf z paroma poprawkami i zbiorem questów z mpc ;d.

Opublikowano

Tiveria nie została sprzedana xD

Pliki które mam z tiverii mogę śmiało wam podrzucić za frajer na mpc ;). To jest zwyczajny syf z paroma poprawkami i zbiorem questów z mpc ;d.

Taki syf jak ty  nie ma Co się oszukiwać 

Opublikowano

W dupie z tą Tiverią, to nawet nie była Tiveria, to podrabiańce xD

Nie ważne, ciesze się, że padła, niespodziewanie szybko, to co było odstawiane na forum było parodią, pies ich pierdzielił.

Pozdrawiam ludzi którzy wpakowali im kasę do kieszeni, jak można było być tak głupim?

Uczmy się na błędach, nie mają szacunku do nas, nie miejmy do nich, proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...