Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferta współpracy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 252
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam tego osobnika. Widziałem jego pseudo " pracę ", jeśli tak to można nazwać na innych serwerach- masakra, danie jakichkolwiek uprawnień temu gimbusowi (stan umysłu oczywiście-nie wiem ile masz niby lat) to największy błąd jaki może zrobić szanujący się GA. SSy były powyżej, za dużo władzy= woda z mózgu u ciebie, ciebie z małej litery bo zero szacunku do twojej osoby. Większość projektów z jego udziałem padło, hmm ciekawe dlaczego. Niekompetentna osoba na jakiekolwiek stanowisko administracyjne związane z Metin2, zero profesjonalizmu, może coś tam potrafi, ale tak czy siak całkowicie odradzam.

Opublikowano

Nie polecam tego osobnika. Widziałem jego pseudo " pracę ", jeśli tak to można nazwać na innych serwerach- masakra, danie jakichkolwiek uprawnień temu gimbusowi (stan umysłu oczywiście-nie wiem ile masz niby lat) to największy błąd jaki może zrobić szanujący się GA. SSy były powyżej, za dużo władzy= woda z mózgu u ciebie, ciebie z małej litery bo zero szacunku do twojej osoby. Większość projektów z jego udziałem padło, hmm ciekawe dlaczego. Niekompetentna osoba na jakiekolwiek stanowisko administracyjne związane z Metin2, zero profesjonalizmu, może coś tam potrafi, ale tak czy siak całkowicie odradzam.

Pokaż mi moje pseudo prace, forum chungo stoi, te od diamonda też. Nie ma ani za dużo, ani za mało, zależy od wymagań "klienta".

Moje zachowanie jest profesjonalne, widać po opinii osób z którymi współpracowałem. 4Death dzięki mnie z 20 online miał nawet przeszło 200 jak byłem w team.

Te screeny co są wyżej są śmieszne ponieważ miałem vipa, jak administracja oszukuje to warto dać im pstryczka w nos. Nie bez powodu asune upadło.

Reszta projektów była jaka była ale jaki wpływ mam na to? Jako zwykły GM który odpowiada za support i eventy.

Poprzyj słowa argumentami, póki co jedynie puste słowa i niepotrzebna agresja w moją stronę, trochę się zaśmiałem czytając ten twój komentarz.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Słaby z niego AF, GM i YT, ale polecić warto, lepiej on niż jakiś unskill totalny :D

Opublikowano

Słaby z niego AF, GM i YT, ale polecić warto, lepiej on niż jakiś unskill totalny :D

polecenie od algidy, mogę umierać :yay:

btw. najlepszy, a nie słaby :v 

Oferta wciąż aktualna

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Średnio polecam jako Administratora Forum(ze względu na pewne sytuacje), ale jako do reszty, czemu nie. :P

Pozdrawiam

Śmiało możesz napisać co za sytuacje miały miejsce ;)

Mimo wszystko dzięki, wciąż aktualne.

WD7IpkZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...