Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferta współpracy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Messoreto Mhm podaj powód dlaczego tak sądzisz ? Nie mam zamiaru tego komentować, po 1 widać, ze polski język to trudny język, a po 2 wielu osobom pomagam nie patrząc na korzyści więc jeśli twierdzisz, ze nic nie osiągne to sie grubo mylisz bo nie licząc tego hobby w życiu prywatnym powodzi mi sie bardzo dobrze ;)

WD7IpkZ.png

• Odpowiedzi 252
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem w teamie wiele osób na Lanersie jego nie polecam.  

Niby na początku się stara lecz później pokazuje na co go stać. 

W każdym teamie zdarzają się spiny coś co nigdy nie powinno wyjść na światło dzienne. Po współpracy z tym człowiekiem wiem, że nie można mu ufać. 

Tyle ode mnie.  

Zdaje sobie sprawę, że macie teraz ferie i rodzice dopuszczają was do komputera więc czekam na hejt ;)

Opublikowano

@H.81 co Ty gadasz izumi ? Tylko pokazałem screeny z /u jednej osobie co było błędem, gdyż udostępniła je na mpc. Ja z tobą spiby nie miałem do tego za co hejty mają lecieć na ciebie ? Wytłumacz bo chyba nie rozumiem, mam pisać do każdego jak jakis gimbus aby weszli i cie hejtowali ? Chyba osoby pomyliles, starałem sie cały czas do czasu aż serwer został postawiony od nowa lecz to nie było największym problemem ale to, ze jako admin i tak miałem taki sam kontakt z wami jak przeciętny gracz. Peace !

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Podanie ładne, opinia ludzi 'z branży' nienaganna. Ino polecić, brać póki ciepłe. :P

Opublikowano

Miałem w teamie wiele osób na Lanersie jego nie polecam.  

Niby na początku się stara lecz później pokazuje na co go stać. 

W każdym teamie zdarzają się spiny coś co nigdy nie powinno wyjść na światło dzienne. Po współpracy z tym człowiekiem wiem, że nie można mu ufać. 

Tyle ode mnie.  

Zdaje sobie sprawę, że macie teraz ferie i rodzice dopuszczają was do komputera więc czekam na hejt ;)

Izumi co Ty człowieku pierdzielisz xD Skejcior jako jedyny starał się, ciągle wchodził, pomagał graczom oraz miał z nimi dobry kontakt. Natomiast może powiedź co takiego ciekawego Ty robiłeś na tym serwerze oprócz dodawania żałosnych nowości przez które robiły się coraz większe bugi? dawania posad znajomym albo rozdawania kont na których było 9kkk+ sm? wyjdź lepiej z tego forum, bo jesteś żałosny i aż szkoda patrzeć co Ty robisz ze swoją egzystencją, UWAGA LECI HEJT NA JEŁOPA <3 

A co do Skejciora jeszcze raz polecam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...