Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferta współpracy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Canecorso napisał:

Hmmm może dlatego, że sam zabrał mi prawa do acp za to, że miałem Hazowi - ( był wcześniej w teamie) zrobić też forum ?

Sam się ośmieszył.

I po co robisz spam? Ja na przykład u koygera robiłem na zlecenie i po wykonaniu wiem, że jest osobą uczciwą więc nadal mu pomagam z wzajemnością, a jak widzę jakieś brednie to mnie to śmieszy. A najśmieszniejsze są posty jak ktoś nie wie o czym pisze ale napisze zamiast się pierw lepiej doinformować. 

Nie mam zamiaru ciągnąć dyskusji na temat waszego płaczu lecz wolę na sobie się skupić i na tym co robię. 

Przykład następnej edycji stylu w większym lub mniejszym stopniu będzie już niedługo widać na większym projekcie.

WD7IpkZ.png

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 252
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skejciora polecam wybrac tylko wtedy kiedy zostanie ostatni do wyboru (i jak jestescie mocno zdesperowani)

Nie oplaca sie tracic na niego klawiatury jak i czasu

Opublikowano
Dnia 8.11.2017 o 17:58, RAvOO napisał:

Skejciora polecam wybrac tylko wtedy kiedy zostanie ostatni do wyboru (i jak jestescie mocno zdesperowani)

Nie oplaca sie tracic na niego klawiatury jak i czasu

Argumentacja na najwyższym poziomie :)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Ja miałem okazję współpracować z Skejciorem i mogę polecić praca wykonana była bardzo dobrze. Ty i te Twoje kobitki na GG :D

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano
Dnia 15.11.2017 o 13:03, xCGB napisał:

Ja miałem okazję współpracować z Skejciorem i mogę polecić praca wykonana była bardzo dobrze. Ty i te Twoje kobitki na GG :D

Kobitki na gg się przydają bo robią czarną robotę i piszą regulaminy ^^

Przed zleceniem zawsze się dogadują co i jak, jak wiem, że coś może być nie tak to od razu informuję więc zawsze wszystko przebiega, szczególnie jak stan konta paypal się zwiększa xD

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Nie polecam, jedynie co widzę to to, że dobry jesteś w gadce, niczym po za tym, skaczesz po tematachi wszystkich krytykujesz, nie jesteś osobą godną żadnej posady, więc na miejscu osoby, która wierzy w te bajki, radziłbym przejrzeć na oczy. 

Nie pozdrawiam i nie polecam współpracy z tym człowiekiem :)

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

• Aive zablokował(a) ten temat
  • 1 miesiąc temu...
  • Aive odblokował(a) ten temat
Opublikowano
Dnia 22.11.2017 o 20:04, ??WarumHure?? napisał:

Nie polecam, jedynie co widzę to to, że dobry jesteś w gadce, niczym po za tym, skaczesz po tematachi wszystkich krytykujesz, nie jesteś osobą godną żadnej posady, więc na miejscu osoby, która wierzy w te bajki, radziłbym przejrzeć na oczy. 

Nie pozdrawiam i nie polecam współpracy z tym człowiekiem :)

Naucz się przyjmować krytykę bo skrytykowałem twoje nędzne wypociny i przybiegłeś obarczyć bez żadnych postaw. Takimi postami wbijasz sobie gwoździe w trumnę :)

WD7IpkZ.png

• Aive zablokował(a) ten temat
  • 2 miesiące temu...
  • Aive odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Przepraszam, że się wypowiadam po raz kolejny na ten temat, ale poczynania tego użytkownika są bardzo interesujące i nie potrafię się powstrzymac. 

Ostatnio miałam okazję zobaczyć go ponownie w roli Administratora na serwerze Xenox. Osoba bardzo niekulturalna, wyzywa wszystkich jak leci, a jak zwróci mu się uwagę to unosi się honorem i banuje. Ale zacznijmy od początku.

Na shoutboxie zaczął wyzywać GA oraz GM, zwróciłam kulturalnie uwagę to wyrwałam bana na sb, nie wiem za co. 

J4f3PvP.png

Poszłam napisać opinię, która dosłownie 5 minut później została usunięta.

zNI6wg2.jpg

eNyUdOA.png

kKMSCAe.png

Dodałam po raz drugi, post oczywiście zniknął, a ja dostałam bana za działanie na niekorzyść serwera..

rRYZpLQ.jpgx

Dodatkowo dorzucam prare ssków od @Ash i @marumi

uw7P3Ad.png

7VIaSJt.png

uw7P3Ad.png

Nie wspominając, że admin grzebie lubiom w PW.. xD

dUeaKoA.png

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

No ta, marumi pokazała jaka jest fałszywa dając screeny pw, zawołajmy koygera i hydro, niech sami powiedzą co o mnie sądzą.

Pytasz czemu bana dostałaś? Za multikonto, a wcześniej za działanie na szkodę serwera.

Wystarczy wejść w zapowiedź xenoxa i zobaczyć opinie o tobie bo od początku zaczęłaś pierdolić głupoty. Jesteś jak te shoty, dajesz urywki wyrwane z kontekstu więc nawet nie będę tego komentować.

Perserga również się wypowiadał co do moich usług, zapytaj paradise co sądzi. Ale dzięki za podbijanie tematu i tak :)

WD7IpkZ.png

Opublikowano
10 minut temu, Skejcior ^^ napisał:

No ta, marumi pokazała jaka jest fałszywa dając screeny pw, zawołajmy koygera i hydro, niech sami powiedzą co o mnie sądzą.

Pytasz czemu bana dostałaś? Za multikonto, a wcześniej za działanie na szkodę serwera.

Wystarczy wejść w zapowiedź xenoxa i zobaczyć opinie o tobie bo od początku zaczęłaś pierdolić głupoty. Jesteś jak te shoty, dajesz urywki wyrwane z kontekstu więc nawet nie będę tego komentować.

Perserga również się wypowiadał co do moich usług, zapytaj paradise co sądzi. Ale dzięki za podbijanie tematu i tak :)

Z tego co wiem to całe forum ma jedno IP, więc no, multikonto to pojęcie względne. :)))))))))))

I dlaczego nawiązujesz do moich opinii, skoro siedzimy w twojej i oceniamy twoją prace, a nie moją? xDDD 

BTW. ja to tylko tutaj zostawie 

3Y5XoFg.png

Odnieś się również do pozostałych kwestii, a nie tylko do wybranych. 

Dlaczego grzebiesz ludziom w prywatnych wiadomościach? Komuna czy jak?

Mnie nie interesuje opinia na mój temat, którą napisali twoi wynajęci trolle. 

Tym bardziej, że są one niemerytoryczne, bez żadnych dowodów, a teksty typu "zabierz ktoś stąd te dziwke" no to wiesz, w tyłek sobie możesz wsadzić ty i twoi koledzy. xD 

Ja ci nie bronie wypowiadac się na mój temat. Zrób to jeśli chcesz, poprzyj dowodami jak masz i tyle, tylko zrób to w MOJEJ OFERCIE WSPÓŁPRACY, a nie w swojej.

Ewentualnie możemy wejść TS i sobie wyjaśnić ;) Chyba że jesteś tak odważny jak koledzy po fachu, że od tygodnia nie mogę się doprosić wejścia na ts. 

Opublikowano
8 minut temu, Skejcior ^^ napisał:

Tak samo "ban za multi" to czemu twoi znajomi mogą mieć multi i nie mają za to bana? :v
Przykład dawnego moderatora. Sam dobrze wiesz o kogo chodzi, ma dwa konta do czego się nawet przyznał, a ty masz to w dupie, bo znajomy? xD

xyz.

Opublikowano

^ Bo wszyscy znajomi mają domniemanie niewinności, a każde przyznanie się do multi to 'prank' :makka:

Opublikowano

Ale Sushi, ty nic dla mnie nie znaczysz, biegasz za mną jakbyś się zakochała. Szukasz atencji czy jak? Najwyraźniej. Do tego kundel reygras też przybiegł spam robić. 

Na ts nie chce mi się z tobą wchodzić bo nie mam ci nic do powiedzenia. Screeny dajesz pierw z fb i po chwili usuwasz, śmiesznie trochę.

A teraz zakończona dyskusję w tym temacie bo mi się nie chce robić tutaj śmietnika, wystarczy, że tu weszłaś i już jebie śmietniskiem :v

btw. bana ma na koncie ale nie dawałem mu grupy zbanowany, tak to jest jak znawcy się znajdą :v

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Ja pierdole Wy chyba serio nie macie życia xD Takie zacięte kłótnie na jakimś forum - aż mam ochotę iść po popcorn i czekać na więcej... Tak ciężko dać sobie po razie i dać spokój? Każdy ma inną osobowość i nie wszystkim ona pasuje. Skoro część osób jest zadowolona z tego jak robi fora to po cholerę się wypowiadać w temacie jego osobowości/charakteru.. @Evil Smile czekam na więcej wypocin ^_^ Przy okazji napisz co do mnie masz ;)

BxFcm1v.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, KoYGeR napisał:

Ja pierdole Wy chyba serio nie macie życia xD Takie zacięte kłótnie na jakimś forum - aż mam ochotę iść po popcorn i czekać na więcej... Tak ciężko dać sobie po razie i dać spokój? Każdy ma inną osobowość i nie wszystkim ona pasuje. Skoro część osób jest zadowolona z tego jak robi fora to po cholerę się wypowiadać w temacie jego osobowości/charakteru.. @Evil Smile czekam na więcej wypocin ^_^ Przy okazji napisz co do mnie masz ;)

Popieram <3 

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano
Dnia 23.03.2018 o 17:48, Skejcior ^^ napisał:

Ale Sushi, ty nic dla mnie nie znaczysz, biegasz za mną jakbyś się zakochała. Szukasz atencji czy jak? Najwyraźniej. Do tego kundel reygras też przybiegł spam robić. 

Na ts nie chce mi się z tobą wchodzić bo nie mam ci nic do powiedzenia. Screeny dajesz pierw z fb i po chwili usuwasz, śmiesznie trochę.

A teraz zakończona dyskusję w tym temacie bo mi się nie chce robić tutaj śmietnika, wystarczy, że tu weszłaś i już jebie śmietniskiem :v

btw. bana ma na koncie ale nie dawałem mu grupy zbanowany, tak to jest jak znawcy się znajdą :v

No, cale zycie zakochana xD Nie wmawiaj sobie za dużo, dziecko, bo potem wychodza z tego problemy.

Dlaczego obrażasz wszystkich dookoła? xD Czujesz zagrożenie czy jak? Jakbyś był normalny to potrafiłbyś się z tego wytłumaczyć.

Usunęłam je na prośbę autora, nie z własnej woli. No tak, nie ma argumentów to zaczynasz obrażać. xD

11 godzin temu, KoYGeR napisał:

Ale tu nie chodzi o osobowość czy charakter, bo mnie to po prostu wali. xD 

Ja tutaj przyszłam ocenić jego pracę.

Wypocin? Z tego co wiem to też miałeś z nim problem, że podejmuje decyzje za ciebie xD 

Co ja do ciebie mam? W sumie to nic, więc nie wiem po co sie w to w ogóle wtrącasz. Szkoda tylko, że najpierw gadasz jedno, a potem biegasz i go bronisz

Opublikowano
57 minut temu, Evil Smile napisał:

No, cale zycie zakochana xD Nie wmawiaj sobie za dużo, dziecko, bo potem wychodza z tego problemy.

Dlaczego obrażasz wszystkich dookoła? xD Czujesz zagrożenie czy jak? Jakbyś był normalny to potrafiłbyś się z tego wytłumaczyć.

Usunęłam je na prośbę autora, nie z własnej woli. No tak, nie ma argumentów to zaczynasz obrażać. xD

Ale tu nie chodzi o osobowość czy charakter, bo mnie to po prostu wali. xD 

Ja tutaj przyszłam ocenić jego pracę.

Wypocin? Z tego co wiem to też miałeś z nim problem, że podejmuje decyzje za ciebie xD 

Co ja do ciebie mam? W sumie to nic, więc nie wiem po co sie w to w ogóle wtrącasz. Szkoda tylko, że najpierw gadasz jedno, a potem biegasz i go bronisz

Ale ja już ci napisałem, nic z tobą wyjaśniać nie muszę i nie będę. Obrażam kogo? ciebie i psa reygrasa? Od zawsze to robię.

Tak samo jeśli cię nie ma przy czymś, a screen jest wyrwany z kontekstu co już wyżej pisałem to nie zaczynaj dyskusji.

A teraz przestań robić tu zbędny spam ;)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Podziwiam Cię Sebastianie, że jeszcze chce Ci się w to bawić z tą coraz to gorszą "publicznością". 
Pozdrawiam i życzę powodzenia w tworzeniu for oraz dużej paczuszki cierpliwości. 

Opublikowano

Aby go wziąć na posade forum dopłacicie mu z 50%, do gaci, aby został pochwalony. Bo zacznie wam rangi donejtorów robić XDD i zarabiać na własną rękę. Typ się zatrzymał na jednym skinie i na jednym silniku 3.4.8, a ludzie dalej mu "zlecają". WIEM ŻE TO PO ZNAJOMOSCI JEDYNIE MA ALE NO. N-I-E  P-O-L-E-C-A-M.

p.s Zaraz ból dupy o elfa dostanie <3

Opublikowano
23 godziny temu, Gojira napisał:

Podziwiam Cię Sebastianie, że jeszcze chce Ci się w to bawić z tą coraz to gorszą "publicznością". 
Pozdrawiam i życzę powodzenia w tworzeniu for oraz dużej paczuszki cierpliwości. 

No bywa, mnie ich komentarze nie ruszają, ważne jest zdanie pracodawcy ;)

21 godzin temu, bigbig napisał:

Aby go wziąć na posade forum dopłacicie mu z 50%, do gaci, aby został pochwalony. Bo zacznie wam rangi donejtorów robić XDD i zarabiać na własną rękę. Typ się zatrzymał na jednym skinie i na jednym silniku 3.4.8, a ludzie dalej mu "zlecają". WIEM ŻE TO PO ZNAJOMOSCI JEDYNIE MA ALE NO. N-I-E  P-O-L-E-C-A-M.

p.s Zaraz ból dupy o elfa dostanie <3

Ale artagnan idź o questy proś, taki pro technik przecież z ciebie :v Ranga donejtora na xenoxie była na prośbę użytkowników, koyger nie miał nic przeciwko więc o chuj ci chodzi? Ból dupy? xD
Idź z reygrasem stawiaj fora, u koygera miałem ten styl w innej wersji kolorystycznej i, że spodobał się tak zleceniodawcy to taki został tylko w innej kolorystyce xD Jakoś forum tamidii, cortiuma czy divine to każdy z nich ma inny styl, ja nie wybieram stylu, jedynie go edytuje na życzenie zleceniodawcy więc utkaj tam ;)

WD7IpkZ.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Skejcior ^^ napisał:

No bywa, mnie ich komentarze nie ruszają, ważne jest zdanie pracodawcy ;)

Ale artagnan idź o questy proś, taki pro technik przecież z ciebie :v Ranga donejtora na xenoxie była na prośbę użytkowników, koyger nie miał nic przeciwko więc o chuj ci chodzi? Ból dupy? xD
Idź z reygrasem stawiaj fora, u koygera miałem ten styl w innej wersji kolorystycznej i, że spodobał się tak zleceniodawcy to taki został tylko w innej kolorystyce xD Jakoś forum tamidii, cortiuma czy divine to każdy z nich ma inny styl, ja nie wybieram stylu, jedynie go edytuje na życzenie zleceniodawcy więc utkaj tam ;)

"proś", gdzie ja ci kurwo jebana psie zwisie pierdolny napisałem że za darmo amebo jednostajna. Problem rozwiązałem już sam więc pluj tam dalej kurwo nie myta stfu.

każde forum jest takie same z innymi belkami [ KOLORY ] 

Opublikowano
9 minut temu, bigbig napisał:

"proś", gdzie ja ci kurwo jebana psie zwisie pierdolny napisałem że za darmo amebo jednostajna. Problem rozwiązałem już sam więc pluj tam dalej kurwo nie myta stfu.

każde forum jest takie same z innymi belkami [ KOLORY ] 

No brawo, pokazuj dalej swój niedorozwinięty poziom. Na pewno zabłyśniesz. A teraz też możesz wypierdalać z tematu i nie robić spamu bo potem syf się robi przez takie śmieci ;)

WD7IpkZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...