Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferta współpracy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kontynuowanie tej dyskusji, bądź prowadzenie tu podobnej w tym tonie poskutkuje dla jej uczestników blokadą pisania i zamknięciem tego tematu na jakiś czas, ileż można... Wypowiedzcie się o autorze, wyraźcie swoją opinię o jego usługach, ale zróbcie to kulturalnie i nie prowokujcie się wzajemnie.

• Odpowiedzi 252
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 28.03.2018 o 15:13, Skejcior ^^ napisał:

Idź z reygrasem stawiaj fora

Za przeproszeniem - a na chuj mnie tu wołasz? Trzy twoje posty i we wszystkich wywołujesz moją osobę bez żadnego powodu. A potem będziesz płakał, że "spam Ci robię". To tylko pokazuje Twój poziom. Już się o Tobie kilka razy wypowiedziałem i więcej już nie trzeba. Wszystkie brudy na Twój temat na bieżąco dostarcza sushi (której nie lubię, ale się akurat na Twoj temat z nią zgodzę).

Na tym xenoxie widzę, że chciałeś suwak edytować. Coś Ci to nie wyszło - oto Twoje referencje w całej okazałości. Lecisz na tych poradnikach i nawet się do nich w pełni zastosować nie potrafisz.

To pedrylskie forum C4G kiedyś ruszy? Czy rip kompletny i off forever?

Opublikowano
Dnia 31.03.2018 o 01:31, Reyaver napisał:

Za przeproszeniem - a na chuj mnie tu wołasz? Trzy twoje posty i we wszystkich wywołujesz moją osobę bez żadnego powodu. A potem będziesz płakał, że "spam Ci robię". To tylko pokazuje Twój poziom. Już się o Tobie kilka razy wypowiedziałem i więcej już nie trzeba. Wszystkie brudy na Twój temat na bieżąco dostarcza sushi (której nie lubię, ale się akurat na Twoj temat z nią zgodzę).

Na tym xenoxie widzę, że chciałeś suwak edytować. Coś Ci to nie wyszło - oto Twoje referencje w całej okazałości. Lecisz na tych poradnikach i nawet się do nich w pełni zastosować nie potrafisz.

To pedrylskie forum C4G kiedyś ruszy? Czy rip kompletny i off forever?

Jak mi coś zarzucasz to chociaż miej jakieś argumenty :v Na żadnych poradnikach nie lecę, kiedyś i owszem jeśli szukałem konkretnej rzeczy, ale to dawne czasy.

Przy okazji swój poziom już pokazałeś nie raz więc zakończ tę dyskusję bo sam pierdolisz mi coś o forach, a potem na 3.4.9 u asfena robisz, szczyt hipokryzji, widać jak nisko upadłeś.

Jak masz coś jeszcze do dodania to na pw.

WD7IpkZ.png

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...