Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferta współpracy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 252
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 rok później...
Opublikowano

­

Jako technik forum wgrałbym pluginy, ogarnął działy na forum itp.

Ja polecę, tylko zmień słowo "Technik" na "Administrator".
Na wstępie dodam, że sam nie jestem technikiem.

Technik to osoba, która nie tylko działa w ACP, ale także pisze aplikacje hooki, poprawia funkcjonalność, poprawia skrypt czy pisze style od zera, takich kilka przykładów, ale jest ich więcej.
Jak mówiłem polecam, ale zmień to.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

­

Jako technik forum wgrałbym pluginy, ogarnął działy na forum itp.

Ja polecę, tylko zmień słowo "Technik" na "Administrator".

Na wstępie dodam, że sam nie jestem technikiem.

Technik to osoba, która nie tylko działa w ACP, ale także pisze aplikacje hooki, poprawia funkcjonalność, poprawia skrypt czy pisze style od zera, takich kilka przykładów, ale jest ich więcej.

Jak mówiłem polecam, ale zmień to.

Okej szefie, ja jeszcze tą ofertę edytuje bo na razie poprosiłem o otworzenie tematu ;p 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

jakiś najduch (dziecko). ucz się do poprawki w gimnnazjum

Jak pisałem to miałem te 16 lat, teraz już 18 a jakbyś umiał czytać to byś wiedział, że mieszkam w Niemczech (tutaj gimnazjum to najlepsza z możliwych szkół (jest ich 5 rodzai)) 

@Temat został edytowany, obecnie nie jest to jeszcze wersja finalna :) 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Znam go i wiem, że dobrze wypełnia powierzone obowiązki. Jest odpowiedzialny i zdyscyplinowany.

PS. Kłamie, bo jako zapłata na serwerach zamiast rzeczy z IS wystarczą szamanki xD

Opublikowano

Znam go i wiem, że dobrze wypełnia powierzone obowiązki. Jest odpowiedzialny i zdyscyplinowany.

PS. Kłamie, bo jako zapłata na serwerach zamiast rzeczy z IS wystarczą szamanki xD

Jakie szamanki, wolę ninję ale na razie mam tą jedną której się będę trzymał ;p 

Refresh :) 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Kojarzę go z forum Bari i mogę polecić.  

P.S Niezły z niego grafik  :lenny:

Suaby w grafice jestem, uczę się cały czas i dopiero zaczynam szkołę o profilu graficzny, a za 2 lata jak ja skończę to na studia graficzne :) 

Dobry jutuber, admin w sumie też. Można polecić, jak był GM'em to nie chciał mi dawać darmowych smów.

Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie, jak ktoś pyta czy coś dam to daje do wyboru ban lub kick, Ty kicka wybrałeś niestety :c 

Polecam w 100% Zaufany człowiek bardzo miły i nie ma żadnego problemu z dogadaniem się ;) 100% pozytyw 

Zależy od godziny ale jak wiem, że mam być czy coś zrobić to to robię, sam dobrze wiesz :P 

Polecam również gorąco. :)

Nie wiem kto poleca w tym wypadku bo nie kojarzę ale dzięki xD

Oferta jeszcze aktualna pomimo wstępnych rozmów z pewnym serwerem. 

WD7IpkZ.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jesteś zainteresowany nadal jakąś współpracą ?

Jasne, na razie dostałem ofertę aczkolwiek do projektów które dopiero zaczynają powstawać podchodzę trochę z dystansem ale i tak robię co do mnie należy.

Przy okazji chciałbym dodać, że w międzyczasie byłem Moderatorem Forum na MPCforum.pl i SGM na Torreadorworld.pl,

na obydwu posadach nie było na mnie skarg.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

A ja nie polecam. Panoszy się gdziekolwiek jest, jest wulgarny i agresywny w stosunku.

Reaguje złością i nienawiścią gdy ktoś nie chce jego pomocy.

Jeśli się gdzieś nie dostaje to robi aferę, wyzywa wszystkich dookoła i szuka nowego forum.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Karolina idź do shaggyego się pucuj, do ciebie szacunku nie mam i mieć nie będę, mam swoją dumę i tyle, a taka pusta i zarozumiała osoba jak ty spływa po mnie.

Ostatnie 2 afery i w sumie jedyne to zrobiłem na barii co widać po ss w dyskusji tutaj na forum oraz na aventusie gdy administracja miała wywalone aby uspokoić osoby prowokujące.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

A ja nie polecam. Panoszy się gdziekolwiek jest, jest wulgarny i agresywny w stosunku.

Reaguje złością i nienawiścią gdy ktoś nie chce jego pomocy.

Jeśli się gdzieś nie dostaje to robi aferę, wyzywa wszystkich dookoła i szuka nowego forum.

Nic takiego nie doświadczyłem, może tak tylko do ciebie się od nosi bo cię nie lubi albo coś xD

Ja pana polecę, poniekąd widziałem jakie fora robił i wydaje mi się że robił to dobrze.

Opublikowano

Ja również polecam. Zna się na tym i wie co robić. A prowokatorzy są wszędzie. Niestety... Ale dla tej @Evil Smile nigdy to nie wychodzi, bo każdy ją ciśnie ;V. Jeszcze raz polecam. A Tobie Veni polecam raz jeszcze zmienić nick http://i.imgur.com/24a43rq.png bo troche kijowy jest :v 

obraz.png

Opublikowano

Karolina idź do shaggyego się pucuj, do ciebie szacunku nie mam i mieć nie będę, mam swoją dumę i tyle, a taka pusta i zarozumiała osoba jak ty spływa po mnie.

Ostatnie 2 afery i w sumie jedyne to zrobiłem na barii co widać po ss w dyskusji tutaj na forum oraz na aventusie gdy administracja miała wywalone aby uspokoić osoby prowokujące.

Widzę, że boli. Ty wiesz co to duma? 90% Aventusa cie nie szanuje dzieciaku.

Jedną z osob prowokujących byłeś ty.

Po co mam pucować u Shaggy'ego? Jako pierwszy zrobiłeś konto, wracaj pucować na swoje forum, na którym nie ma nikogo od miesiąca.

Nigdy nie widzialam tak chujowego forum jak twoje. Zero pomysłowości, zero estetyki.

Ja również polecam. Zna się na tym i wie co robić. A prowokatorzy są wszędzie. Niestety... Ale dla tej @Evil Smile nigdy to nie wychodzi, bo każdy ją ciśnie ;V. Jeszcze raz polecam. A Tobie Veni polecam raz jeszcze zmienić nick http://i.imgur.com/24a43rq.png bo troche kijowy jest :v

Widze, że i prawa ręka sklejciora się pojawiła B)

Każdy mnie ciśnie? Nie myl mnie ze swoją osobą.

Niby dlaczego miałabym zmieniać nick? Nawet jeżeli mam inny to nie ukrywam faktu, ze to ja xD XD

Jesteś po prostu dzieciakiem, któremu prawda w oczy kole.

wykończę cię jak podatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...