Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferta współpracy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 7.12.2014 o 17:27, Skejcior ^^ napisał:

1.

Obecnie jestem Opiekunem na jednym dobrze prosperującym forum (głównie o cheatach),

raczej niektóre osoby mnie z niego skojarzą ale nie chcę tu zrobić reklamy i wyrwać bana przez głupotę.

2.

Co do sprawy wynagrodzenia to już najlepiej po omówieniu całokształtu propozycji.

3.

Na koniec żeby do siebie przekonać mogę jedynie dodać, że jestem osobą

serdeczną, spokojną oraz wykonującą swoje obowiązki sumiennie i na 100%.

Odkryj ukrytą treść

Oferta Współpracy

Tutaj Skejcior, oferuję swój czas aby pomóc w projekcie metina

więcej info niżej, zapraszam do czytania.

Typ Współpracy?

Potrafię wcielić się w każdą rolę, najchętniej mógłbym pomóc w roli

Administratora forum

Oferuje wgranie silnika forum, IP.Board albo MyBB.

Wgranie pluginów, stylu, zrobienie działów, napisanie regulaminów i opiekę nad forum.

Do tego mogę zapewnić sprawdzone osoby do moderowania

ew. jak będą zajęci to przeprowadzę rekrutację. 

Game Master'a 

Z tą rangą mam największą styczność, przykładem są serwer Mentis2, Laneris s1, Kamelis, Torreadorworld oraz DiamondMt2.

Tutaj mogę odpisywać graczom, organizować eventy, rzucać kreatywnymi pomysłami i żartami ;p 

Ogólnie do tej pory nigdy nie było na mnie skarg, wszyscy byli zadowoleni, nawet osoby które wcześniej

mnie nie trawiły jako gracza to były zadowolone jak miały pytania czy potrzebowały pomocy.

Myślę, że moje opanowanie oraz zaangażowanie sprawiają, że nadaje się idealnie.

Reklama na YT

Od około roku prowadzę kanał na YouTubie i idzie mi to nawet sprawnie,

mam już ponad 1100 subskrypcji i ciągle rosną. 

Mogę nagrać zapowiedź, gp albo serię, wszystko możemy dogadać na pw/gg.

Rzeczy z Item Shopu wystarczą jako zapłata ;)

Link do kanału --> http://youtube.com/c/Skejcior

Pomocnika przy Ts

Dzisiejszy Ts, a ten sprzed kilku lat to różnica niebywała,

od siebie oferuję zrobienie permisji, kanałów, napisanie regulaminów itd.

O M-Bocie nie mam dużego pojęcia jak i dalszej technicznej części więc 

tylko jak będzie potrzeba to permisje i kanały z chęcią mogę pomóc robić :)

Kim jestem i skąd się wziąłem? 

Na imię mi Sebastian, w październiku skończę 18 lat a od 4 lat mieszkam w Niemczech. 

Nie wiem jaki jest sens pisania moich hobby oraz reszty zainteresowań.

Moje cechy możecie znaleźć w zapytaniu "dlaczego ja?". 

Ogólnie w Metina gram od 2008 roku jakoś jak kuzyn przyjechał i pokazał mi tą grę, 

beka była bo ja nie ogarniam, a On się podniecał, że KU Aura Miecza warta 5kk, a w sklepiku za 5k xD

Moje oczekiwania?

Nie oczekuje zbyt wiele,

przede wszystkim nie chcę takich akcji jak na Lanerisie gdzie Surek i iZumi grali w lola 

a jak dodali update to musieli startować od nowa serwer wypuszczając po paru dniach s2 które się niczym nie różniło.

Albo jak Kamelis, na początku nowy admin spoko wszystko ładnie aż do czasu jak znikał na kilka dni bo melanże były grube.

Szkoda, że Luzer nie potrafił zabezpieczyć Mentisa bo był sztos, nie to co prestia ;p 

Tak więc oczekuje zaufania i dobrej współpracy,

co do wynagrodzenia i reszty zawszę można się dogadać,

mi wystarczy jakiś Item Shop na łatwiejszą grę, nie lubię "ojro" na gry wydawać

a szczególnie wtedy jak mogę coś zaoferować od siebie nie musząc przez to wtedy

za tego IS'a płacić i mogę cieszyć się, że nie wydałem ani złotówki na grę ^^  

Jak wygląda moje doświadczenie?

Jak już mogliście przeczytać, GM'a miałem na 5 serwerach dedykowanych o ile pamięć mnie nie myli,

a tak ogólnie to na serwerze Hamachi jakoś w 2010 roku, tam uczyłem się podstaw co i jak. 

Jako Administrator Forum głównie na serwerach co padały po tygodniu, 

przykładem jest Aseria czy Cortium, ogólnie potrafię dużo, ostatnio sam na forum

z darmowym hostingiem się bawiłem to edytowalem sobie trochę styl i uczyłem się kilku rzeczy. 

Natomiast jeśli chodzi o Ts3 to rangę Query miałem na serwerze 4Death,

to był pierwszy ts gdzie wszystkiego się uczyłem od podstaw i szybko ogarnąłem co i jak. 

Miałem też swojego Ts ale stwierdziłem, że to nie miało sensu.

Moje cechy, czyli dlaczego ja?

Miły,

kulturalny,

uczciwy,

aktywny,

pomocy,

bezstronny,

z doświadczeniem,

ciężko wyprowadzić mnie z równowagi.

Ci co grali np. na Mentis2, Laneris bądź Kamelis mogą wypowiedzieć się śmiało jak się sprawowałem.

Kontakt do mnie! 

GG : 37583257 bądź pw tutaj na forum.

Dobra, Sebastian, lecimy z tematem.

Pomijając te błędy językowe, do których przyznałeś się bez bicia jestem w stanie Ci wybaczyć, ale mógłbyś to dać komuś do zredagowania, bo serio fatalnie się to czyta.

Po pierwsze - Co nazywasz dobrze prosperującym forum, bo chyba nie to? fLUWJqT.jpg

600 osób to nie jest wyczyn jak na forum o takiej tematyce, ale ok, nieważne. To moja osobista opinia.

Dwa - nawiązałeś do wynagrodzenia, o którym w dalszej części oferty nie ma ani słowa.

Wątpię żeby Ci ktoś płacił za fora metina, gdzie wrzucenie kilku pliczków do ftp to 10 minut roboty. Sam wiesz ile osób oferuje instalacje skryptów IPB za friko.

Ale ok, Twoja sprawa. Jak płacą to super. Tylko się cieszyć.

Trzy - mógłbyś chociaż nie kłamać na swój temat. Nie jesteś ani osobą serdeczną ani spokojną.

Pamiętasz akcje na Asune? Nie? To Ci ją przypomnę.

Sreeny nie są posortowane, nie chce mi się tego układać.

QNxyfiR.jpg

E68WDIG.jpg

CLqljlK.jpg

SMj2N6o.jpg

Umb3qeg.jpg

9y6qIWi.jpg

n6GFDI9.jpg

Jeżeli już te ssy wrzucałam w tym temacie to przepraszam, ale forum laguje i nie będę tego szukać.

A na koniec ode mnie - Może i znasz się na tym co robisz, może nawet robisz to dobrze, ale dam Ci dobrą radę. Zacznij przyjmować krytykę na klatę, bo idealny nie jesteś.

Trochę więcej pokory i mniej "pyska" do innych. Pomijając fakt jak sępiłeś u MKSa o opiekuna i jeszcze miałeś czelność płakać u mnie żebym się zgodziła żebyś był rangą wyżej ode mnie.

I nawet Ci powiem, że to nie Ty uczyłeś mnie stawiania for, lecz kolega, który siedzi w tej branży od lat, więc żebyś sobie czasami nie przypisywał, bo słyszałam już, że ponoć mnie uczyłeś.

Powiedzmy, że jestem neutralna, bo każdy ma swoje gorsze chwile i zasługuje na drugą bądź 40 szansę.

wykończę cię jak podatki.

• Odpowiedzi 252
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
4 godziny temu, Evil Smile napisał:

Pomijając te błędy językowe, do których przyznałeś się bez bicia jestem w stanie Ci wybaczyć, ale mógłbyś to dać komuś do zredagowania, bo serio fatalnie się to czyta.

Po pierwsze - Co nazywasz dobrze prosperującym forum, bo chyba nie to? fLUWJqT.jpg

600 osób to nie jest wyczyn jak na forum o takiej tematyce, ale ok, nieważne. To moja osobista opinia.

Dwa - nawiązałeś do wynagrodzenia, o którym w dalszej części oferty nie ma ani słowa.

Wątpię żeby Ci ktoś płacił za fora metina, gdzie wrzucenie kilku pliczków do ftp to 10 minut roboty. Sam wiesz ile osób oferuje instalacje skryptów IPB za friko.

Trzy - mógłbyś chociaż nie kłamać na swój temat. Nie jesteś ani osobą serdeczną ani spokojną.

QNxyfiR.jpg

E68WDIG.jpg

CLqljlK.jpg

SMj2N6o.jpg

Umb3qeg.jpg

9y6qIWi.jpg

n6GFDI9.jpg

Jeżeli już te ssy wrzucałam w tym temacie to przepraszam, ale forum laguje i nie będę tego szukać.

A na koniec ode mnie - Może i znasz się na tym co robisz, może nawet robisz to dobrze, ale dam Ci dobrą radę. Zacznij przyjmować krytykę na klatę, bo idealny nie jesteś.

Trochę więcej pokory i mniej "pyska" do innych. Pomijając fakt jak sępiłeś u MKSa o opiekuna i jeszcze miałeś czelność płakać u mnie żebym się zgodziła żebyś był rangą wyżej ode mnie.

I nawet Ci powiem, że to nie Ty uczyłeś mnie stawiania for, lecz kolega, który siedzi w tej branży od lat, więc żebyś sobie czasami nie przypisywał, bo słyszałam już, że ponoć mnie uczyłeś.

Powiedzmy, że jestem neutralna, bo każdy ma swoje gorsze chwile i zasługuje na drugą bądź 40 szansę.

Ale ty jesteś smutna dziewczyno, co do akcji z Asune to przypomnę, że nie byłem tam w team.

Ty byłaś to wyruchali cię na nick oraz potem wyrzucili z globala. Coś jeszcze? Jeśli ktoś potrafi oszukiwać i kłamać to niech chociaż passy zmienia do acp i postaci admina w grze.

Co do reszty to istnieje coś takiego jak ironia i sarkazm, najwidoczniej nie znasz znaczenia tych dwóch słów.

WD7IpkZ.png

Opublikowano
8 minut temu, Skejcior ^^ napisał:

Ale ty jesteś smutna dziewczyno, co do akcji z Asune to przypomnę, że nie byłem tam w team.

Ty byłaś to wyruchali cię na nick oraz potem wyrzucili z globala. Coś jeszcze? Jeśli ktoś potrafi oszukiwać i kłamać to niech chociaż passy zmienia do acp i postaci admina w grze.

Co do reszty to istnieje coś takiego jak ironia i sarkazm, najwidoczniej nie znasz znaczenia tych dwóch słów.

Grzeczniej. Wyzywam Cię? Nie. To hamuj trochę swoje wiejskie zapędy.

Co za różnica czy byłeś czy nie? Te screeny ukazują Twoje zachowanie.

Ja pisałam do Wiśni z rezygnacją zanim zaczęliście zmieniać mi hasła.

No zajebista ironia - "usunąłbym jej konto, ale gówna się nie rusza", wow. Brawo.

Co da Azentisa - prawie że błagałeś mnie na kolanach o tą rangę, nie chce mi się szukać tego w screenach, chętnie wrzucę.

Dałam Ci szansę, spieprzyłeś. Ja piszę do Ciebie grzecznie, nie rzucam w Ciebie mięsem, a Ty się do mnie sadzisz.

NIE POLECAM.

Na własne życzenie.

Daruj sobie odpowiedzi, pisz/płacz pw.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
4 godziny temu, Evil Smile napisał:

No zajebista ironia - "usunąłbym jej konto, ale gówna się nie rusza", wow. Brawo.

Co da Azentisa - prawie że błagałeś mnie na kolanach o tą rangę, nie chce mi się szukać tego w screenach, chętnie wrzucę.

A wierz nadal, że "błagałem" skoro nie potrafisz użyć mózgu i nadal nie widzisz kiedy się z ciebie śmiałem, a kiedy nie.

Na pw nie będę pisał bo mnie nie interesuje zdanie jednej z najbardziej fałszywych oraz niemyślących osób jakie znam w świecie metina.

Na mnie jeszcze się nikt nie zawiódł i nie mam sobie nic do zarzucenia, a ty dziewczynko idź płacz dalej, że mam wyjebane w twoją opinię bo nie mam czasu biegać za tobą i się wyzywać.

Mam nadzieję, że w temacie nie będzie dalszego spamu, a jedynie konstruktywna krytyka i nie wyssana z palca :)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Ja się tu chyba nie wypowiadałem. Czas zastopować temu klaunowi bajerę, bo za bardzo się sadzi.

Co ty robisz w tym "zawodzie" to ja nie wiem. I jeszcze nawet odnosisz jakieś tam sukcesy.

Powiem tak, do wszystkich zainteresowanych usługami tego clowna: To najgorszy rodzaj osoby, który można spotkać w tym zawodzie. Od-ra-dzam!

To może powody:

1. Twoje/Jego fora wyglądają jak jebane ściekowisko.
  2. Gówno potrafi(sz), ino zainstalować ten pieprzony skrypt z nulleda, spolszczyć i dodać działy (czyli standard), choć lubi(sz) popieprzyć coś o technikowaniu.
  3. Sadzi(sz) się jak mało kto, giba(sz) się jak pierdolony rezus, a jest(eś) tylko szczylkiem i popychadłem.

Powinienem wrzucić jakieś dowody, ale mi się nie chce mi się szukać skriników ect., wystarczy że zrobiła to koleżanka @Evil Smile- odsyłam do jej postów, tam wyżej o.

Przy tobie (celowo z małej) to nawet ja jestem oazą spokoju i moja historia flamewaru jest uboższa w treści odrażające i gorszące aniżeli twoja.

Zakończ to, co robisz bo jesteś zakałą całego "świata" ip.board i jedyne co robisz to ośmieszasz polską "scenę" tegoż produktu swoją obecnością na niej.

Do (nie)widzenia i czekam, aż w mojej nowej ofercie* będziesz znowu postował jakieś bzdety na mój temat. Otagujemy to jako #Pedofil_Reygras.

Pozdrawiam, Reygras.

Services-Reygras CEO.

*Kto chce, ten się dowie, co aktualnie robię. ;)

Opublikowano
Dnia 26.09.2017 o 07:01, Reygras napisał:

To może powody:

1. Twoje/Jego fora wyglądają jak jebane ściekowisko.
  2. Gówno potrafi(sz), ino zainstalować ten pieprzony skrypt z nulleda, spolszczyć i dodać działy (czyli standard), choć lubi(sz) popieprzyć coś o technikowaniu.
  3. Sadzi(sz) się jak mało kto, giba(sz) się jak pierdolony rezus, a jest(eś) tylko szczylkiem i popychadłem.

To niezłe powody. A teraz wypierdalaj mi z tematu i nie rób spamu :)

Dnia 26.09.2017 o 07:01, Reygras napisał:

*Kto chce, ten się dowie, co aktualnie robię. ;)

btw. Nie ma to jak pisać o swojej ofercie w czyjejś XDD

WD7IpkZ.png

Opublikowano
Dnia 27.09.2017 o 15:53, Skejcior ^^ napisał:

To niezłe powody. A teraz wypierdalaj mi z tematu i nie rób spamu :)

Spodziewałem się takiej odpowiedzi, żałosny "adminku" forumowy. Zobacz sobie na forum Tamidii - ty jesteś taki "specjalny", że zamiast jak człowiek dać "text-align:center;" w h3.maintitle to każdy dział ręcznie centrowałeś dając mu "<center>[...]</center>" w nazwie. Nie dziękuj, pomogłem Ci w tym momencie. Nie wspomnę o oczywistych sprawach typu "shoutbox in popup" oraz "guest message". I o ile na te dwie ostatnie rzeczy nikt zbytnio nie zwróci uwagi (bo mają to w dupie w sumie, mimo, że to widać), o tyle te wycentrowane działy (których nie widać na pierwszy rzut oka) zapewne wprawią każdego speca IPB o niekontrolowany atak pierdolca. I biorąc pod uwagę mój poprzedni post (bo pisząc ten chciałem się w głównej mierze odnieść do tamtego), niech to będzie swego rodzaju uzasadnienie i uzupełnienie do poprzedniej wypowiedzi.

Dnia 27.09.2017 o 15:53, Skejcior ^^ napisał:

btw. Nie ma to jak pisać o swojej ofercie w czyjejś XDD

Napisałem o tym, bo spodziewałem się jakiegoś pierdolenia smutów odnośnie mnie i mojej "roboty", ale jak widać hormony 17 latka buzują i sadzisz się jeszcze bardziej niż kiedyś, i w przekonaniu o własnej wyższości nawet nie chce Ci się tworzyć typowego dla podludzi z niskiej ligi ("adminkuf specuf") posta, który na początku jest obroną a pod koniec jawnym atakiem. ;)

Elo, "admkinku specu".

Opublikowano
1 godzinę temu, Reygras napisał:

Spodziewałem się takiej odpowiedzi, żałosny "adminku" forumowy. Zobacz sobie na forum Tamidii - ty jesteś taki "specjalny", że zamiast jak człowiek dać "text-align:center;" w h3.maintitle to każdy dział ręcznie centrowałeś dając mu "<center>[...]</center>" w nazwie. Nie dziękuj, pomogłem Ci w tym momencie. Nie wspomnę o oczywistych sprawach typu "shoutbox in popup" oraz "guest message". I o ile na te dwie ostatnie rzeczy nikt zbytnio nie zwróci uwagi (bo mają to w dupie w sumie, mimo, że to widać), o tyle te wycentrowane działy (których nie widać na pierwszy rzut oka) zapewne wprawią każdego speca IPB o niekontrolowany atak pierdolca. I biorąc pod uwagę mój poprzedni post (bo pisząc ten chciałem się w głównej mierze odnieść do tamtego), niech to będzie swego rodzaju uzasadnienie i uzupełnienie do poprzedniej wypowiedzi.

Napisałem o tym, bo spodziewałem się jakiegoś pierdolenia smutów odnośnie mnie i mojej "roboty", ale jak widać hormony 17 latka buzują i sadzisz się jeszcze bardziej niż kiedyś, i w przekonaniu o własnej wyższości nawet nie chce Ci się tworzyć typowego dla podludzi z niskiej ligi ("adminkuf specuf") posta, który na początku jest obroną a pod koniec jawnym atakiem. ;)

Elo, "admkinku specu".

Ja tylko ipb wgrałem i styl. Resztę sobie sam Paradise robi, ja tylko jestem jakby coś potrzebował lub miał pytanie. Sprawdź sobie te forum co sushi podała to zobaczysz czy też tak zrobiłem.

A jak coś do wieku chcesz pierdolić to pierw popatrz na te laski którym niecenzuralne zdjęcia wysyłasz (było głośno o tym na grupach metinowskich) bo nawet 15 lat nie mają.

A co do mojej pracy to nie miałem jeszcze kogoś kto byłby niezadowolony, do tej pory każda współpraca przebiegła pomyślnie i nie było do mnie żadnych zastrzeżeń co do zachowania czy "buzowania hormonów".

WD7IpkZ.png

Opublikowano
2 godziny temu, Skejcior ^^ napisał:

Ja tylko ipb wgrałem i styl. Resztę sobie sam Paradise robi, ja tylko jestem jakby coś potrzebował lub miał pytanie. Sprawdź sobie te forum co sushi podała to zobaczysz czy też tak zrobiłem.

A jak coś do wieku chcesz pierdolić to pierw popatrz na te laski którym niecenzuralne zdjęcia wysyłasz (było głośno o tym na grupach metinowskich) bo nawet 15 lat nie mają.

A co do mojej pracy to nie miałem jeszcze kogoś kto byłby niezadowolony, do tej pory każda współpraca przebiegła pomyślnie i nie było do mnie żadnych zastrzeżeń co do zachowania czy "buzowania hormonów".

O i to jest ten "wycior", którego znam. Powiem Ci tak. Od tego jesteś, pieprzony "tehnikó", aby wszystko było cacy. A ty wgrywasz tylko pliki z nulleda i styl z zripowany. Troszkę śmieszne jak na takiego "wielkiego znafce". A i przyznam, że sprawdziłem tamto forum i powiem, że było bardziej chujowe, niż twoje standardy "pracy". xD

To się robi nudne, znowu zacząłeś pieprzyć na mój temat niestworzone rzeczy; ale tak to jest jak się nie potrafisz normalnie obronić na zarzuty bycia jebanym ip.boardowskim odpowiednikiem "script kiddie". Przypomnij sobie o sobie, wieśku, o zdjęciach, które krążą w necie na Twój temat, co pisałeś do pewnej zakolczykowanej świnki, która ma "1,50m w kapeluszu". Mogę to podesłać, albo Ona sama to zrobi jak będzie chciała. Pośmiejemy się wspólnie we trójkę, "wyciorku" i podyskutujemy sobie, odpowiemy na pytanie "na kogo są 'najlepsze' brudy".

"Ariwederczi roma, panie Paździoch".

PS: Co ma do cholery znaczyć tekst "Zakładanie kont na wersji mobilnej jest niemożliwe przez brakujące pole nazwy wyświetlanej, nasze forum daje wam możliwość innej nazwy wyświetlanej i loginu" na tym podrzednym forum o czitach? Czyżby sławny "tehnik foróm" nie potrafił tego naprawić? Napisz na PW, postaram się Ci pomóc za drobną opłatą. ;)

Opublikowano
10 godzin temu, Reygras napisał:

O i to jest ten "wycior", którego znam. Powiem Ci tak. Od tego jesteś, pieprzony "tehnikó", aby wszystko było cacy. A ty wgrywasz tylko pliki z nulleda i styl z zripowany. Troszkę śmieszne jak na takiego "wielkiego znafce". A i przyznam, że sprawdziłem tamto forum i powiem, że było bardziej chujowe, niż twoje standardy "pracy". xD

To się robi nudne, znowu zacząłeś pieprzyć na mój temat niestworzone rzeczy; ale tak to jest jak się nie potrafisz normalnie obronić na zarzuty bycia jebanym ip.boardowskim odpowiednikiem "script kiddie". Przypomnij sobie o sobie, wieśku, o zdjęciach, które krążą w necie na Twój temat, co pisałeś do pewnej zakolczykowanej świnki, która ma "1,50m w kapeluszu". Mogę to podesłać, albo Ona sama to zrobi jak będzie chciała. Pośmiejemy się wspólnie we trójkę, "wyciorku" i podyskutujemy sobie, odpowiemy na pytanie "na kogo są 'najlepsze' brudy".

"Ariwederczi roma, panie Paździoch".

PS: Co ma do cholery znaczyć tekst "Zakładanie kont na wersji mobilnej jest niemożliwe przez brakujące pole nazwy wyświetlanej, nasze forum daje wam możliwość innej nazwy wyświetlanej i loginu" na tym podrzednym forum o czitach? Czyżby sławny "tehnik foróm" nie potrafił tego naprawić? Napisz na PW, postaram się Ci pomóc za drobną opłatą. ;)

Ja za technika się nie uważam bo nie potrafię sam napisać hooka czy aplikacji, jedynie edytować w odpowiednim stopniu. Poza tym po chuj robisz nadal spam pierdoląc coś o tym co lata po necie nie mającego związku ze mną jako administratorem bądź opiekunem forum? Też są screeny jak piszesz do dziewczyn i co im wysyłasz ale ja mam to w piździe bo wyciągać na każdego brudy co robi w wolnym czasie to mam w dupie.

Tak przy okazji jak się tak z sushi kumplujesz to weź z niej przykład i się nie udzielaj więcej jak nic ciekawego do powiedzenia nie masz. Chungo nie chciał cię na admina forum i nadal nie chce, a jak chcesz coś wklejać wycięte z kontekstu (wtedy nie zobaczy się ironii i sarkazmu którego bardzo często używam) to nie moja wina, że jest się ograniczonym umysłowo. A teraz przestań robić zbędny spam i napisz coś sensownego następnym razem i się wpierw doinformuj bo póki co to zarzuty "chujowsze niż poprzednio" lub komentowanie for gdzie tylko je postawiłem. A i tak btw. nulleda nie wgrywam nigdy, a ww. forum u chungo ma licencję którą wykupił innvis :)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Polecam :)

Szybko, sprawnie i rzetelnie :)

Nie słuchaj tego zyeba bo pisanie na tym forum to jedyny jego zawód jaki skonczył :x

To forum to rakowisko xD co sie dziwic?

"Services-Reygras CEO." leze i leje ze smiechu xD

sygna.png

Opublikowano
7 godzin temu, MS-Dekador napisał:

Szybko, sprawnie i rzetelnie :)

Nie słuchaj tego zyeba bo pisanie na tym forum to jedyny jego zawód jaki skonczył :x

To forum to rakowisko xD co sie dziwic?

"Services-Reygras CEO." leze i leje ze smiechu xD

Elo, kiedy Tanavis s3, psi dzyndzlu? Pozew już dotarł? Masz te (niby) "dowody" (musiałbyś je podrobić), na kradzież i sellanie bazy?

A co do śmiania się to chyba nie widziałeś mnie, "programisto", gdy zobaczyłem zapowiedź Taniegozwisa S2, który btw. padł po tygodniu.

9 godzin temu, Skejcior ^^ napisał:

Ja za technika się nie uważam bo nie potrafię sam napisać hooka czy aplikacji, jedynie edytować w odpowiednim stopniu. Poza tym po chuj robisz nadal spam pierdoląc coś o tym co lata po necie nie mającego związku ze mną jako administratorem bądź opiekunem forum? Też są screeny jak piszesz do dziewczyn i co im wysyłasz ale ja mam to w piździe bo wyciągać na każdego brudy co robi w wolnym czasie to mam w dupie.

Tak przy okazji jak się tak z sushi kumplujesz to weź z niej przykład i się nie udzielaj więcej jak nic ciekawego do powiedzenia nie masz. Chungo nie chciał cię na admina forum i nadal nie chce, a jak chcesz coś wklejać wycięte z kontekstu (wtedy nie zobaczy się ironii i sarkazmu którego bardzo często używam) to nie moja wina, że jest się ograniczonym umysłowo. A teraz przestań robić zbędny spam i napisz coś sensownego następnym razem i się wpierw doinformuj bo póki co to zarzuty "chujowsze niż poprzednio" lub komentowanie for gdzie tylko je postawiłem. A i tak btw. nulleda nie wgrywam nigdy, a ww. forum u chungo ma licencję którą wykupił innvis :)

Uważasz się. Nie ja pierwszy zacząłem, droga zakało forów pieprzyć 3 po 3 rzeczy, które nie mają większego sensu, to była - jak byś pajacu nie zauważył - odpowiedź na Twoje "ataki" (w sumie to chuja na mnie macie). A co do Chujngo - chuj mnie ten typek śmieszny obchodzi i jego śmieszne forum o czitach. Wolicie sobie robić laskę w wąskim gronie przydupasów to sobie róbcie, jak by chciał PROFESJONALNE forum to by wziął Rybcię, Algidę lub Mnie (innych oferujących się nie wymienię, bo to jakieś noname, które chce zaistnieć, bo w 2k17 każdy potrafi się pobawić w ACP) - z tym, że ja bym mu wystawił fakturkę i doliczył dodatkową opłatę za to, że mnie wkurwia i go nie lubię, ale mniejsza.. Pogódź się w końcu z tym, że jesteś najgorszym z najgorszych w tej dziedzinie i tylko do lizania prącia się nadajesz. Mi się to nie znudzi, mogę tak cały dzień. Dopóki nie przybędzie mi za dużo % ostrzeżeń.

Dowiem się w końcu, co z tym forum o czitach, że nie da się z mobilnego stylu zarejestrować? Oferta ofertą, ale prawo "mam mieć mam" się zapytać o referencje i kompetencje, i o skilla też. ;)

Opublikowano
21 godzin temu, Reygras napisał:

Elo, kiedy Tanavis s3, psi dzyndzlu? Pozew już dotarł? Masz te (niby) "dowody" (musiałbyś je podrobić), na kradzież i sellanie bazy?

A co do śmiania się to chyba nie widziałeś mnie, "programisto", gdy zobaczyłem zapowiedź Taniegozwisa S2, który btw. padł po tygodniu.

Uważasz się. Nie ja pierwszy zacząłem, droga zakało forów pieprzyć 3 po 3 rzeczy, które nie mają większego sensu, to była - jak byś pajacu nie zauważył - odpowiedź na Twoje "ataki" (w sumie to chuja na mnie macie). A co do Chujngo - chuj mnie ten typek śmieszny obchodzi i jego śmieszne forum o czitach. Wolicie sobie robić laskę w wąskim gronie przydupasów to sobie róbcie, jak by chciał PROFESJONALNE forum to by wziął Rybcię, Algidę lub Mnie (innych oferujących się nie wymienię, bo to jakieś noname, które chce zaistnieć, bo w 2k17 każdy potrafi się pobawić w ACP) - z tym, że ja bym mu wystawił fakturkę i doliczył dodatkową opłatę za to, że mnie wkurwia i go nie lubię, ale mniejsza.. Pogódź się w końcu z tym, że jesteś najgorszym z najgorszych w tej dziedzinie i tylko do lizania prącia się nadajesz. Mi się to nie znudzi, mogę tak cały dzień. Dopóki nie przybędzie mi za dużo % ostrzeżeń.

Dowiem się w końcu, co z tym forum o czitach, że nie da się z mobilnego stylu zarejestrować? Oferta ofertą, ale prawo "mam mieć mam" się zapytać o referencje i kompetencje, i o skilla też. ;)

A ten pajac dalej swoje. Nie mam zamiaru zebrać ostrzeżeń, jedno upomnienie by wyrażać się bez wulgaryzmów wystarczy, natomiast do ciebie to trzeba powtarzać 100x to samo.

Jeśli "rybcia" to sushi to na pewno profesjonalne forum by było, a po tym co piszesz to proste czemu do ciebie nikt o forum się nie zgłasza, a z Algade jakiś świetnych stosunków nie mają ale nie moja sprawa, nie wnikam.
Natomiast chciałbym byś skończył spamić w tym temacie nie mając nic nowego do wniesienia bo robisz tylko syf jak i wszędzie gdzie się pojawiasz.

Zakończę dyskusję z tobą w tym momencie bo z tego co wiem z idiotami się nie powinno dyskutować, sprowadzają do swojego poziomu, a potem pokonują doświadczeniem :)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Skończcie pierdzielić te głupoty, wypowiedzieliście się raz, wystarczy, jeśli nie macie nic do dodania, przedstawienia jakiś dowodów na zachowanie danej osoby to darujcie sobie.

Nie chce mi się Wam blokować pisania, żebyście przestali pieprzyć :P

PS. Nie oferuje się tak jak Wy i nie włażę komuś w dupe, żeby mi zapłacił, to oni piszą do mnie jeśli już mam jakieś zlecenie, Wy zrobicie 5 for, a ja na jednym zarobię tyle samo, ja to robię z nudów, Wy z braku hajsu/hobby czy czegokolwiek innego :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 22.09.2017 o 15:20, Evil Smile napisał:

QNxyfiR.jpg

E68WDIG.jpg

CLqljlK.jpg

SMj2N6o.jpg

Umb3qeg.jpg

9y6qIWi.jpg

n6GFDI9.jpg

Już nie wspominając, że ten styl na ss nie jest edytowany przez niego, lecz przez moja osobą dla Koygera na serwer Neshalie xddddd

lubie-to-png.png

Opublikowano
Dnia 15.10.2017 o 15:38, Canecorso napisał:

Już nie wspominając, że ten styl na ss nie jest edytowany przez niego, lecz przez moja osobą dla Koygera na serwer Neshalie xddddd

To może zawołaj Koygera i się go spytaj kto mu forum Neshalie stworzył.

Mam pokazać wiadomości wielki znawco jak pisałeś o dziurach w ipb które sam wgrałem? xD Tak samo miałeś zgłaszać za "nulleda" i też coś nie pykło.

Skończ się ośmieszać, styl dostępny w internecie pod nazwą Aimers został użyty i go edytował w taki sposób jaki chciał Koyger, On dał główny kolor w jakim to ma być robione.

WD7IpkZ.png

Opublikowano
3 godziny temu, Skejcior ^^ napisał:

styl dostępny w internecie pod nazwą Aimers został użyty i go edytował w taki sposób jaki chciał Koyger, On dał główny kolor w jakim to ma być robione.

I jest sklejką ripowanych styli.

Opublikowano
2 godziny temu, Skejcior ^^ napisał:

To może zawołaj Koygera i się go spytaj kto mu forum Neshalie stworzył.

Mam pokazać wiadomości wielki znawco jak pisałeś o dziurach w ipb które sam wgrałem? xD Tak samo miałeś zgłaszać za "nulleda" i też coś nie pykło.

Skończ się ośmieszać, styl dostępny w internecie pod nazwą Aimers został użyty i go edytował w taki sposób jaki chciał Koyger, On dał główny kolor w jakim to ma być robione.

Jesteś upośledzony ? Jedyne co zmieniłeś w tym stylu to dodałeś tło ;) resztę sam edytowałem i na chu*** kłamiesz..

Lajonek i inni mogą to potwierdzić, a Koyger jest fałszywy tak samo jak i Ty ;)

Co do zgłoszenia. http://scr.hu/0e4pd/etp3z

lubie-to-png.png

Opublikowano
55 minut temu, Canecorso napisał:

Jesteś upośledzony ? Jedyne co zmieniłeś w tym stylu to dodałeś tło ;) resztę sam edytowałem i na chu*** kłamiesz..

Lajonek i inni mogą to potwierdzić, a Koyger jest fałszywy tak samo jak i Ty ;)

Co do zgłoszenia. http://scr.hu/0e4pd/etp3z

pozdrawiam hydro

A ty skończ pierdolić frajerze jebany, bo skejcior zrobił przy tym forum więcej niż Ty.

A propos Ciebie jedyne co jesteś w stanie zrobić, to zajebać stronę i udostępnić na jakimś forum xD

Lastia sie kłania :)

I tak samo pierdolisz na KoYGeRa a sam nie jesteś lepszy, wraz z tym swoim lajonkiem sobie w dupe wchodzicie i tyle o straszeniu sądami nie wspomne hahahahaha :D

Skejcor olej typa bo może Ci pięty lizać co najwyżej, i widać że mu słoma z butów wystaje :)

Opublikowano
8 godzin temu, siemaelopro napisał:

pozdrawiam hydro

A ty skończ pierdolić frajerze jebany, bo skejcior zrobił przy tym forum więcej niż Ty.

A propos Ciebie jedyne co jesteś w stanie zrobić, to zajebać stronę i udostępnić na jakimś forum xD

Lastia sie kłania :)

I tak samo pierdolisz na KoYGeRa a sam nie jesteś lepszy, wraz z tym swoim lajonkiem sobie w dupe wchodzicie i tyle o straszeniu sądami nie wspomne hahahahaha :D

Skejcor olej typa bo może Ci pięty lizać co najwyżej, i widać że mu słoma z butów wystaje :)

Sam koyger mi zajebal dostęp do acp jeszcze klamal, że nic nie nie zmieniał... wiec kto kogo wychujal? Bo miałem hazowi zrobic forum to mnie wyjebal ;) jesteście siebie warci.

PS. Ciekawe kto kogo straszył ;)

lubie-to-png.png

Opublikowano
2 godziny temu, Canecorso napisał:

Sam koyger mi zajebal dostęp do acp jeszcze klamal, że nic nie nie zmieniał... wiec kto kogo wychujal? Bo miałem hazowi zrobic forum to mnie wyjebal ;) jesteście siebie warci.

PS. Ciekawe kto kogo straszył ;)

jak powiedziałem skończ pierdolić bo nie jednym grozicie melepety

CU7Ik64.png

Opublikowano
16 minut temu, siemaelopro napisał:

jak powiedziałem skończ pierdolić bo nie jednym grozicie melepety

CU7Ik64.png

Hahahaha proszę Cię wyjdz z tematu.

Rozpowszechnianie cudzego wizerunku również jest karalne ;)

Gdybym dostał link od tej osoby to również to samo bym napisał.

Lastia tak chujowy serwer ze nawet ZabQ nie chciał nagrywac

lubie-to-png.png

Opublikowano

@Algade weź bo zaraz warny dostanę jak zacznę znów z pajacem dyskutować.

Dzięki Hydro za opinię. A co do ciebie mały ścieku canecorso to ja od nowa pobrałem sobie styl po czym go edytowałem po swojemu.

Sushi widziałem, że też go miała ale gdzie indziej i wyglądał bardzo inaczej od tego co ja edytowałem.

To czy jest sklejką czy nie #reygras mam gdzieś, ważny jest wygląd końcowy, większość osób patrzy jedynie na wygląd stylu, a nie skąd jest.

Co do zmian to zmieniłem pierw kolory, kolory ogłoszeń, błędów etc. Do tego belek kolor również został zmieniony.

Zamiast X postów masz X Tematów i X Odpowiedzi, avatary też chciałem na kwadratowe zmienić ale koyger kazał zostawić.

Nie wiem co tam dopisywać o zmianach bo nie pamiętam, sporo tego ruszałem, głównie jakieś drobnostki nie licząc samej zmiany logo i tła bo to każdy debil potrafi xD

Jakiś zjeb będzie mi tu prawił morały gdzie jak miał admina forum to pobanował każdego i mi pisał o backdoorach po tym jak sam od nowa postawiłem forum..

Do tego nie wiem skąd te złe słowa na koygera bo współpraca z nim była wzorowa i nadal jest dobrym ziomkiem który pomoże czasem jak coś trzeba.

WD7IpkZ.png

Opublikowano
Dnia 18.10.2017 o 19:27, Skejcior ^^ napisał:

xD

"Jakiś zjeb będzie mi tu prawił morały gdzie jak miał admina forum to pobanował każdego"

Hmmm może dlatego, że sam zabrał mi prawa do acp za to, że miałem Hazowi - ( był wcześniej w teamie) zrobić też forum ?

Sam się ośmieszył.

lubie-to-png.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...