Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferta współpracy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 252
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaczynamy.. Będę odnosił się do "twojego podania" jak i do Twoich wypowiedzi na forum. 

1.  Chłopie, piszesz przedstawienie swojej osoby tutaj, aby zachęcić swoją osobę, a tu nagle:
     przede wszystkim nie chcę takich akcji jak na Lanerisie gdzie Surek i iZumi grali w lola a jak dodali update to musieli startować od nowa serwer wypuszczając po paru dniach s2 które się niczym nie różniło.
    Albo jak Kamelis, na początku nowy admin spoko wszystko ładnie aż do czasu jak znikał na kilka dni bo melanże były grube.
    Szkoda, że Luzer nie potrafił zabezpieczyć Mentisa bo był sztos, nie to co prestia ;p 

Kogo to interesuje co się działo na innych serwerach? Jakby chcieli wiedzieć to by weszli w prezentacje serwera i sobie poczytali. Jesteś osobą "bezstronną", a takie hejtowanie oznacza, że stoisz po czyjeś stronie jednak. Nawet jako administrator jakiegoś serwera, pisząc NIEkonstruktywne hejty na inny serwer to jest pokazanie, że nie jesteś jednakże osobą bezstronną. Osoba bezstronna zajęła by się swoim serwerem i miała za przeproszeniem w dupie inny. 

Jako Administrator Forum głównie na serwerach co padały po tygodniu, 
przykładem jest Aseria czy Cortium, ogólnie potrafię dużo, ostatnio sam na forum
z darmowym hostingiem się bawiłem to edytowalem sobie trochę styl i uczyłem się kilku rzeczy. 

Znowu to samo. Potrafisz dużo? To czemu na tym forum zamiast pokazywać co umiesz to spamujesz w prezentacjach serwera, żeby nabić sobie posty? 

Tutaj odrzucamy twoją drugą cechę - pomocny. Nie widać Cię w dziale Metina, żebyś komuś pomagał - chodź pisząc tą cechę - powinieneś pomagać nawet tu na forum. 

Tutaj mam do Ciebie pytanie : 

- W czym edytowałeś styl, jak go edytowałeś i jaki styl edytowałeś? 

- Jakich innych rzeczy? Jak już prezentujesz siebie, zaprezentuj się do końca. 

2.

mi wystarczy jakiś Item Shop na łatwiejszą grę, nie lubię "ojro" na gry wydawać
a szczególnie wtedy jak mogę coś zaoferować od siebie nie musząc przez to wtedy
za tego IS'a płacić i mogę cieszyć się, że nie wydałem ani złotówki na grę 

Rozumieć mam, że nie masz zamiaru płacić składek jeżeli takowe by były, bo to jest przecież "gra"? 

Oferuje wgranie silnika forum, IP.Board albo MyBB.
Wgranie pluginów, stylu, zrobienie działów, napisanie regulaminów i opiekę nad forum.
Do tego mogę zapewnić sprawdzone osoby do moderowania
ew. jak będą zajęci to przeprowadzę rekrutację. 

Wgranie silnika forum - 10 sekund (wrzucenie plików na FTP to strasznie wielki problem przecież)

Wgranie pluginów, stylu - 20 sekund (wrzucenie plików na FTP ale jeszcze do właściwych folderów  - faktycznie hardkor), zapewne nie oferujesz konfiguracji tych pluginów, czyli nie wiem za co Ty chcesz mieć rangę Administratora. 

Zrobienie działów - ... 

Napisanie regulaminów - Hmm, ciekawy byłbym jakiegoś regulaminu napisanego przez Ciebie, pisałeś może gdzieś już regulamin? Z chęcią go przejrzę. 

Opieka nad forum - możesz pełnić także jako moderator wiec po co Ci ranga Administrator skoro nic pewnie nie potrafisz? :) 

Podsumowując: 

Nie chciałbym takiej osoby jak Ty na swoim serwerze. 

Z takim przedstawieniem osoby i z nabijaniem postów spamując w prezentacjach to ty możesz jedynie pilnować ogródka przed domem ;)

Opublikowano

Nie polecam ponieważ (w mojej opini) jest to typowy zjeb i niech takie osoby lepiej nie stawiają serwerów ;)

1. Wysłał kasę za reklame na paypal i po jakimś tygodniu/dwóch zrobił zwrot.. Sprawa była w "centrum rozstrzygania" ja przez jakiś czas nie logowałem się ma pp i kasa przypadła bo nie odpowiedziałem na tą sprawę.

2. Dawno dawno, gdy zrobiłem temat,że szukam technika napisał do mnie i próbował sprzedać jakieś pliki które zapewne nawet nie należały do niego

Jak się przysapie to pokaże dowody bo nie chce mi się ich teraz szukać

Tematy Ci się pomyliły.

Zaczynamy.. Będę odnosił się do "twojego podania" jak i do Twoich wypowiedzi na forum. 

1.  Chłopie, piszesz przedstawienie swojej osoby tutaj, aby zachęcić swoją osobę, a tu nagle: przede wszystkim nie chcę takich akcji jak na Lanerisie gdzie Surek i iZumi grali w lola a jak dodali update to musieli startować od nowa serwer wypuszczając po paru dniach s2 które się niczym nie różniło.

Albo jak Kamelis, na początku nowy admin spoko wszystko ładnie aż do czasu jak znikał na kilka dni bo melanże były grube.

Szkoda, że Luzer nie potrafił zabezpieczyć Mentisa bo był sztos, nie to co prestia ;p 

Kogo to interesuje co się działo na innych serwerach? Jakby chcieli wiedzieć to by weszli w prezentacje serwera i sobie poczytali. Jesteś osobą "bezstronną", a takie hejtowanie oznacza, że stoisz po czyjeś stronie jednak. Nawet jako administrator jakiegoś serwera, pisząc NIEkonstruktywne hejty na inny serwer to jest pokazanie, że nie jesteś jednakże osobą bezstronną. Osoba bezstronna zajęła by się swoim serwerem i miała za przeproszeniem w dupie inny. 

Jako Administrator Forum głównie na serwerach co padały po tygodniu, 

przykładem jest Aseria czy Cortium, ogólnie potrafię dużo, ostatnio sam na forum

z darmowym hostingiem się bawiłem to edytowalem sobie trochę styl i uczyłem się kilku rzeczy. 

Znowu to samo. Potrafisz dużo? To czemu na tym forum zamiast pokazywać co umiesz to spamujesz w prezentacjach serwera, żeby nabić sobie posty? 

Tutaj odrzucamy twoją drugą cechę - pomocny. Nie widać Cię w dziale Metina, żebyś komuś pomagał - chodź pisząc tą cechę - powinieneś pomagać nawet tu na forum. 

Tutaj mam do Ciebie pytanie : 

- W czym edytowałeś styl, jak go edytowałeś i jaki styl edytowałeś? 

- Jakich innych rzeczy? Jak już prezentujesz siebie, zaprezentuj się do końca. 

2.

mi wystarczy jakiś Item Shop na łatwiejszą grę, nie lubię "ojro" na gry wydawać

a szczególnie wtedy jak mogę coś zaoferować od siebie nie musząc przez to wtedy

za tego IS'a płacić i mogę cieszyć się, że nie wydałem ani złotówki na grę 

Rozumieć mam, że nie masz zamiaru płacić składek jeżeli takowe by były, bo to jest przecież "gra"? 

Oferuje wgranie silnika forum, IP.Board albo MyBB.

Wgranie pluginów, stylu, zrobienie działów, napisanie regulaminów i opiekę nad forum.

Do tego mogę zapewnić sprawdzone osoby do moderowania

ew. jak będą zajęci to przeprowadzę rekrutację. 

Wgranie silnika forum - 10 sekund (wrzucenie plików na FTP to strasznie wielki problem przecież)

Wgranie pluginów, stylu - 20 sekund (wrzucenie plików na FTP ale jeszcze do właściwych folderów  - faktycznie hardkor), zapewne nie oferujesz konfiguracji tych pluginów, czyli nie wiem za co Ty chcesz mieć rangę Administratora. 

Zrobienie działów - ... 

Napisanie regulaminów - Hmm, ciekawy byłbym jakiegoś regulaminu napisanego przez Ciebie, pisałeś może gdzieś już regulamin? Z chęcią go przejrzę. 

Opieka nad forum - możesz pełnić także jako moderator wiec po co Ci ranga Administrator skoro nic pewnie nie potrafisz? :)

Podsumowując: 

Nie chciałbym takiej osoby jak Ty na swoim serwerze. 

Z takim przedstawieniem osoby i z nabijaniem postów spamując w prezentacjach to ty możesz jedynie pilnować ogródka przed domem ;)

Co do serwerów to odnoszę się do tych co byłem w team, po akcji jak na lanerisie zrezygnowałem z funkcji GM.

Nie oceniam serwerów jak pewien znany jutuber, a w prezentacjach udzielam się gdy mi się serwer spodoba lub odwrotnie ale pierw tam zagram zanim skomentuję.

Edycja styli do tej pory to pojedyncze fragmenty, usunięcie, dodanie jakichś funkcji. Nie wszyscy ogarniają co i gdzie w danym stylu edytować.

Zawsze wszystko jest dogadywane z klientem który mi tłumaczy jak chcę i ja mu pokazuję możliwe opcje oraz jeśli się nie da lub ja tego nie będę potrafić to napiszę to by nie marnować naszego czasu.

Przykładem, że forum stoi stabilnie jest choćby forum Diamonda. Nauczyłem się kilku rzeczy po prostu gdzie co dodać lub edytować i jak to zrobić.

Co do składek to mnie rozśmieszyły, oferując pomoc mam jeszcze komuś płacić? To ma być poważny projekt czy serwer na vps?

Głównie chodzi o wynagrodzenie jako youtuber, niedługo jeszcze zaktualizuje to podanie.

A co do regulaminów to ile mi napisać regulamin? Maksymalnie 15 minut. Do tej pory miałem zaufane osoby na funkcji globalnego moderatora które same oferowały napisanie regulaminu.

Do tej pory nikt nie narzekał na wypełnianie moich obowiązków na funkcji Administratora/Opiekuna Forum więc nie mam nic sobie do zarzucenia, zawsze dogaduję się z klientem co i jak.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Bezsensowna odpowiedź. 

Pozostanę przy swojej wypowiedzi, skoro kolega się nawet wykazać nie chce bo marnuje czas, za który inni mu płacą. 

Opublikowano

Bezsensowna odpowiedź.

Pozostanę przy swojej wypowiedzi, skoro kolega się nawet wykazać nie chce bo marnuje czas, za który inni mu płacą.

Niedługo będzie widać efekty mojego wkładu w forum na jednym serwerze. Sporo edycji stylu, jedyny plus, że nie muszę spolszczac go bo polski ale sporo niedociągnięć i rzeczy które wypada poprawić jak jakieś białe tło po dostosowaniu profilu, kolory czcionek. Ale no jak mówię, robię to co trzeba, potrafię dużo mimo podstawowej znajomości kodu HTML.

Oferta nadal aktualna i jak mówię, wszystko zawsze objaśniam na gg.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Bezsensowna odpowiedź.

Niedługo będzie widać efekty mojego wkładu w forum na jednym serwerze. Sporo edycji stylu, jedyny plus, że nie muszę spolszczac go bo polski ale sporo niedociągnięć i rzeczy które wypada poprawić jak jakieś białe tło po dostosowaniu profilu, kolory czcionek. Ale no jak mówię, robię to co trzeba, potrafię dużo mimo podstawowej znajomości kodu HTML.

Oferta nadal aktualna i jak mówię, wszystko zawsze objaśniam na gg.

Hmm ciekawe, wrócę do składek. 

Myślisz, że utrzymanie serwera to jest coś prostego? Głupia składka 5 złoty, ale jest już wtedy progress w opłacaniu serwera. 

Po drugie - nikt nie narzekał a tyle negatywnych odpowiedzi to skąd?

Powiem krótko, nie polecam tego Pana jeżeli chcecie sobie zniszczyć reputację. Nie miałem okazji pracować z tym człowiekiem, lecz takich nieodpowiedzialnych osób nigdy bym nie dopuścił nawet na moderatora forum. Nie odpowiada konkretnie na pytania, szkoda mu czasu na prezentację umiejętności, skoro chcą żeby mu płacić to niech pokaże za co mamy mu płacić, bo na serwerze to nawet 4 latek może siedzieć na GM'ie i nic nie robić.

#elo  

Opublikowano

Typie naucz się czytać ze zrozumieniem.

Nie będę płacił składek, albo masz pieniądze na poważny projekt albo szukasz jelenia który będzie zapierdalał i jeszcze sponsorował.

Może powiedz, że jak chcę forum zrobić to żebym sam hosting opłacał, bezsensu są twoje argumenty.

Pokaż mi te negatywne odpowiedzi od osób z którymi współpracowałem. W tym temacie są może 2/3 opinie neutralne które wziąłem pod uwagę i za stosowałem się do rad.

Kto będzie zainteresowany napisze, kto nie to znajdzie kogoś innego.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Nie wiem czy dałabym do zrobienia forum osobie, która w przypływie jakiejś frustracji (nie umiesz nad sobą panować?) usunie konto Głównego właściciela projektu i administratora.

AEQIQOx.png

Jeszcze coś tam było z rozdawaniem itemków, ale na to nie mam dowodów, więc nie wplotę tego incydentu do mojej oceny.

Opublikowano

Szkoda, że dokładnie wczoraj usunęłam ssy, które mogłby ci przekreślić przyszłość jako AF/MF na jakimkolwiek sewerze.

Nie potrafisz nad sobą panować, jesteś rozpuszczonym dzieciakiem, który usuwa konta WŁAŚCICIELOM projektu, bo nie poszło po twojej myśli.

Pogratulować Siggy dania Ci dostępu do ACP. Mam nadzieje, ze swietnie się bawiłeś zmieniając mi hasło do konta XDDDDD

Ale jak zauważyłam - Ironia znalazła jeden ss. (:

Nie polecam gówniarza, elo.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Szkoda, że dokładnie wczoraj usunęłam ssy, które mogłby ci przekreślić przyszłość jako AF/MF na jakimkolwiek sewerze.

Nie potrafisz nad sobą panować, jesteś rozpuszczonym dzieciakiem, który usuwa konta WŁAŚCICIELOM projektu, bo nie poszło po twojej myśli.

Pogratulować Siggy dania Ci dostępu do ACP. Mam nadzieje, ze swietnie się bawiłeś zmieniając mi hasło do konta XDDDDD

Jak to stopro dał mi passy do Admina czyli venomsa żebym Tobie hasło zmienił, a te debil zostawił w grze takie same i miał 2kk sm, potem nagle się chungo wbił i dostałem bana na forum, ts i w grze więc im usunąłem za karę konta. Asune to był syf, a na forum złożyłem podanie ze względu na Siggy i EkipeStoPro.

Nie rozumiem płaczu skoro nie miałem tam żadnej rangi, ani admina ani moderatora, jako zwykły gracz nic mnie nie trzymało. A forum było na tyle zabugowane, że dzięki mnie przynajmniej każdy miał osobny adres IP. Jak nie chcieli się słuchać to im pokazałem, że są debilami, w grze po akcji chungo przez kolejne dwa tygodnie miałem dozo full ulepek, a podobno logi codziennie mieli sprawdzać ale nie rozumiem poruszanie tematu gdzie nie byłem członkiem team.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Jak to stopro dał mi passy do Admina czyli venomsa żebym Tobie hasło zmienił, a te debil zostawił w grze takie same i miał 2kk sm, potem nagle się chungo wbił i dostałem bana na forum, ts i w grze więc im usunąłem za karę konta. Asune to był syf, a na forum złożyłem podanie ze względu na Siggy i EkipeStoPro.

Nie rozumiem płaczu skoro nie miałem tam żadnej rangi, ani admina ani moderatora, jako zwykły gracz nic mnie nie trzymało. A forum było na tyle zabugowane, że dzięki mnie przynajmniej każdy miał osobny adres IP. Jak nie chcieli się słuchać to im pokazałem, że są debilami, w grze po akcji chungo przez kolejne dwa tygodnie miałem dozo full ulepek, a podobno logi codziennie mieli sprawdzać ale nie rozumiem poruszanie tematu gdzie nie byłem członkiem team.

Ponieważ oczekujesz;

Tak więc oczekuje zaufania i dobrej współpracy,

a sam nie dajesz podstaw żeby Tobie zaufano, skoro oferujesz się tutaj a działasz na niekorzyść innych serwerów (akcje wyżej - jak sam potwierdziłeś) i jeszcze podpisujesz się pod to swoim nickiem, nie oczekuj że dostaniesz za to oklaski, robienie przysłowiowego "gówna" innym na serwerze nie stawia Cię w dobrym świetle, reasumując - każde czyny trzeba przemyśleć.  ^^

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ponieważ oczekujesz;

Tak więc oczekuje zaufania i dobrej współpracy,

a sam nie dajesz podstaw żeby Tobie zaufano, skoro oferujesz się tutaj a działasz na niekorzyść innych serwerów (akcje wyżej - jak sam potwierdziłeś) i jeszcze podpisujesz się pod to swoim nickiem, nie oczekuj że dostaniesz za to oklaski, robienie przysłowiowego "gówna" innym na serwerze nie stawia Cię w dobrym świetle, reasumując - każde czyny trzeba przemyśleć. ^^

Dlatego liczy się najbardziej opinia ludzi z którymi współpracowałem lub współpracuję. O Perserdze też gadają jaki jest i sam słyszałem, że niby coś o mnie gadał ale nie dostałem dowodu. Jak zrezygnowałem z rangi w grze to mimo uprawnień do banowania na stronie nic nie zrobiłem.

To z kontami wyjaśniłem, jeśli dostaje passy do admina to korzystam i daję sobie is, a jeśli nagle drugi admin mi daje za to bana na ts, w grze oraz forum to pokazuje, że nie dam sobą pomiatać. Ban w grze by wystarczył i by nic nie było. A tak pomogłem później Chungo ;)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Refresh, jak ktoś ma jakieś wątpliwości do tego co robię na innych serwerach to z chęcią mogę powiedzieć co nieco na ts.

Nie lubię jak ktoś niedoinformowany napisze brednie i po mojej odpowiedzi nie dodaje nic więcej.

@Edit

przeoczyłem screeny karoliny, ten mi się podoba najbardziej.

https://scr.hu/0e04n/cmtai

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Refresh, jak ktoś ma jakieś wątpliwości do tego co robię na innych serwerach to z chęcią mogę powiedzieć co nieco na ts.

Nie lubię jak ktoś niedoinformowany napisze brednie i po mojej odpowiedzi nie dodaje nic więcej.

@Edit

smutne, że jak chlopczyk nie dostanie lizaczka to robi dym i pokazuje co to nie on.

Tym sposobem pokazłeś, że nie warto z tobą nawiązywać jakiejkolwiek współpracy, bo jak masz za dużo uprawnień to ci odbija.

/ w dalszym ciągu nie polecam

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

@Edit

smutne, że jak chlopczyk nie dostanie lizaczka to robi dym i pokazuje co to nie on.

Tym sposobem pokazłeś, że nie warto z tobą nawiązywać jakiejkolwiek współpracy, bo jak masz za dużo uprawnień to ci odbija.

/ w dalszym ciągu nie polecam

Jakiego lizaczka? Chciałem siggy pomóc, obecnie sama ma bana i przyznała mi rację, że dobrze postąpiłem wtedy.

Nie chodzi mi o rangę, nie latam po każdym forum z podaniem i moje ostatnie było tam, a wcześniej to na Aventusie.

Obecnie współpracuję z 3 projektami nie licząc Diamonda.

Forum u Chungo oraz serwera Asentis2.

Trzeciego jeszcze nie ujawniam.

Ale oferta wciąż aktualna.

WD7IpkZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...