Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferta współpracy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 252
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakoś nie moge się do Ciebie przekonać... Nie wzbudzasz u mnie zaufania. Aczkolwiek podanie czytelne. Nie skreślam Cie przed innymi ani przed sobą. Muszę się z tym przespać :P

Jesli z mojej strony nic nie bedzie to zycze powodzenia wsrod innych :)

13566342761024363172.png

Już niebawem 

Opublikowano

@Syśka Jeśli chciałabyś pogadać to chętnie na gg lub ts3 do 4 Stycznia jestem w Polsce więc aktywność z mojej strony jest nieco mniejsza, po powrocie do Niemiec będę regularnie online. Jestem pewien, ze taka pogawędka mogłaby pomoc Ci podjąć ten wlasciwy wybór co do mojej osoby.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

sranie w banie narzekacie na siebie a każdy z was robi tak samo, gdy serwer przykładowo ma "gorszy  okres". Co do @Skejcior ^^to Polecam jak najbardziej  widać ze chłopak ma chęć i czas użerać się na co dzień z różnymi  obowiązkami  powstałymi na serwerze .

Opublikowano

To co napisałeś w temacie jest krótkie i nie przekonywuje mnie. Te polecenia od osób do 150 postów jest bardzo mi podejrzane i dam sobie głowę ściąć że to są Twoi koledzy. Ni z gruszki ni z pietruszki każdy zauważył Twój temat i leci polecać. 

Ja nie polecam ale życzę powodzenia. 

Opublikowano

@FromEjj dużo osób które napisały w tym temacie nie znam, kilka nickow tylko kojarze osób z którymi współpracowałem. Miedzy innymi Quai, CJ, Draidar, Prmk i leonidas, m ze kogoś pominalem do tego mam link do tematu w opisie na gg więc możliwe iż kilka osób które mnie znają i mój sposób w który wykonuje powierzone mi obowiązki to polecają, nie mam na to wpływu.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Patrząc obiektywnym okiem od strony ts3 bo innymi się nie zajmuje, na moje oko to jesteś raczej średni :P 
Kilka razy udało mi się wbić tam gdzie byłeś tym technikiem, zdarzają Ci się niedociągnięcia  większy czy też mniejsze. 
Starasz się to zasługuje na uznanie ale trzeba liczyć siły na zamiary, a nie siłę razy ramię. Postaw sobie najpierw ts3 na prywatnym vps za 8zł z ovh i doucz się kilku spraw :)

Pozdrawiam Monkey.

Opublikowano

Nie lubię cię ale polecam, bo nie raz mieliśmy przyjemność albo i nie spotkać się, a nawet współpracować. Starasz się i tu masz plusa.

Opublikowano

Monkey jak coś nigdy przez putty ani nic nie zmieniałem bo nie miałem praw i przez to mogłeś się wbić i wszystko popsuć :D 

Co do karolinki to nie wiem czemu mnie już nie lubisz ale dzięki :) 

WD7IpkZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...