Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alldnar.pl - odkryj nowe możliwości // Start 05.12.2014 (Piątek) Jutro [Dedyk] [Easy/Medium]

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem co wy płaczecie ja mam konto  na o2 i po 2 min miałem linka aktywacyjnego, jeszcze 80% klienta sie pobierze i gram  :D

😅

Opublikowano

Sasori za dużo pyskował i serwera nie ma, a szkoda..

Serwer bez zabezpieczeń to nie serwer, strata czasu. 

Nie polecam. 

Nie widzisz ze server stoi tylko strona off ? bo czekamy na odp od  hostingowni  zrobilismy wszystko co bylo mozliwe teraz czekamy na ich ruch 

Opublikowano

Up mają wyjebke albo nie mają czasu wejsc na forum. ogarnij dupe i milcz.

Ty tu nie liż dupy dla administracji serwera. Takie gówno jak Ty nie będzie mi rozkazywało co mam robić ^^ Ściągaj i zobaczymy czy pograsz cwaniaku ;]

Opublikowano

@BarteKw656

Twoja wypowiedź określa poziom Twojej inteligencji. A z doświadczenia wiem że z takimi osobami nie ma co zaczynać rozmowy bo sprowadzają przeciwnika najniżej jak sie da(czyt. Twojego poziomu) i niszczą doświadczeniem.

więc jedyne co mi zostaje do powiedzenia to Pozdrawiam :).

nikomu dupy nie liżę tylko nie lubię jak ktoś płacze bez powodu.

serwer fajny tylko nie podoba mi sie łączone królestwo na innym serwerze powodowało to jeden irytujący bug mam nadzieję że tu tak nie będzie.

😅

Opublikowano

Zero info od administracji co się dzieje widać że mają wyebke :)

Jak bys mial    spam od 350 osob + gg + mpc forum + forum serwera +   dosy na strone  to tez bys nie mial czasu odpisac w prezentacji

Opublikowano

Mortyriusz Speszjal Edyszyn. Nie polecam ale powodzenia. ;)

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

I co to jest fair? Ktoś nie może wejść a ktoś sobie expi i leci po topke.. Serwer bez przyszłości :)

Zamiast sponać dupe wyjdz i nie psuj humoru innym. Niektórzy mają ciepliwość do czekania.... jak mogłes przeczywać up. to nie zalezy od adminów ;///// 

Opublikowano

A dziala Ts jak dziala to poprosze o Ip ;d

Potrzebujesz pomocy

- Dodaj mnie do swojego tematu @uzo77

Może jestem w stanie ci pomóc moje skype : uzo7771

Opublikowano

@Rectual  Mój poziom jest na pewno większy w 100% niż twój. Tylko potrafisz skopiować i wkleić i co myślisz że mnie dojedziesz takim tekstem ? Wyjebane mam na takich fałszywych ludzi :). Bez pozdrowień. 

Opublikowano

1.Jeżeli macie jakieś problemy z patcherem to do pliku source dodajcie ".exe" i powinno rozwiązać to wasze problemy

2. Jeżeli macie problemy z kontem wejść na ts'a administracja pomaga :) Wszyscy siedzą, miałem dwa problemy, w ciągu minuty rozwiązali problem

3. ts: 176.31.26.204:9900

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...