Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alldnar.pl - odkryj nowe możliwości // Start 05.12.2014 (Piątek) Jutro [Dedyk] [Easy/Medium]

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Są ataki na serwer

2. To nie jest easy pvp... Nie dosyć że trute masz z AV2 to jescze narzekasz

3. Patrz pkt. 1

4. Patrz pkt.1

5. Gdy dzialał TS administracja pomagała we wszystkim :)

W sumie nei wiem czemu bronię tak tego serwera... Osobiście mi się podoba i fajnie by było gdyby ktoś tu pograł ;)

WOOOO Naprawdę Ataki ?? RILI ? Od kiedy ? Nie wiedziałem wiesz ...  a po 2 powinni być na taką ewentualność przygotowani ... a po 3 Jaka róznica truta av2 czy Dt jak by była w dt bym sobie poszedł dropł :D

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No, ale jakaś satysfakcja mieć trute na 9 musi być :P

Zdajesz sobie sprawę ze te cofki trwają już od startu serwera :D?

Opublikowano

Gram od 18:00 i nei wiem jakim cudem jeszcze nic przez nie nie straciłem :O Rozumiem że gracze mają prawo być źli :) ale grając na starcie serwera trzeba być na to gotowym :)

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

Jeszcze jedno koledze na 110 lv z pd z isu i pd zdobytego w grze i leci mu 5% ze spota ... Powodzonka Jednak poczekam sobie do jutra . Zdecydowanie powinni poprawić exp .

Opublikowano

Up.Wezzy kiedy odcinek moje pozdrowienia :D

a po 2. Cofło mi znowu 2 kulki ... I jak mam tu dać szanse adminstracji jak nic nie robi w dobrym kierunku NARAZIE .

Opublikowano

Up.Wezzy kiedy odcinek moje pozdrowienia :D

a po 2. Cofło mi znowu 2 kulki ... I jak mam tu dać szanse adminstracji jak nic nie robi w dobrym kierunku NARAZIE .

Sponsor mi na gg pisał, że niby wszystko ma być zaraz aktywne, poczekamy - zobaczymy. :P

Opublikowano

Sponsor mi na gg pisał, że niby wszystko ma być zaraz aktywne, poczekamy - zobaczymy. :P

Nie wiem zobaczymy . Narazie Lipa każdemu znika EQ Cofki . po 2. Exp do poprawy . Administracji mówi że dobrze leci 4% z największego spota na mapie 110 to też im napisz ;)

Opublikowano

czy ktos odpowie mi gdzie kupie zmianki ??

w M1 kolo trenerów masz.

ODCINEK BUM BAP ! :D

https://www.youtube.com/watch?v=3tVxkZMT0uw

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Aktualnie tra event ox :) 

bk1ENa9.jpg

oraz o 17.00  bedzie Event' Kto pierwszy ten lepszy"   Darmowe kody SM

Opublikowano

16 level jest top 1 w rankingu pvp <3 Do tego top 1 z levelem nie ma osiągnięcia za wbicie 10 lvl, nie wiem, czy to specjalnie tak, czy co ;)

A teraz szybko na CH2, bo nikt nie ksuje! xD

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

@UP 

rANKING TAKI JEST BO NIKT NIE ZDOBYL PUKTOW jak beda sie bic  bedzie normalnie ranking :) 

Opublikowano

exp na 90 mapie od 92lvl 0.04 z jednego moba. Sorry ale wole na PL expic niz tak

chyba na ma;ie 100 exp zostanie tam powiekszony 3 krotnie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...